Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Oo maşallah sen bitti say :) çok almam inş bugün çok fena grip olmuşm benim bünyem zayıf olduğu için gribm ağır geçiyo ilaçta içemiyorm çatlak en büyük korkum bir ay sonra falan sende onların isimlerini alırım bende alırım kakao yağıyla birlikte kullanırım cinsiyeti ne bebişinin :)

Oyy geçmiş olsun,bol sıvı tüketiyorsun zaten bol da istirahat et,taze meyve suyu sık destekle depolarını ama çok geç içmemeye çalış gaz sıkıntısı yapabilir
Kızımız olacak hayırlısıyla

Çok sağol canım yapıyorm ama artık dediğin gibi çok geç fena haldeyim çekecem mecbur
Ayy yerim ben onu maşallah annesi iyi bak kızına :)

Canım sanada çok geçmiş olsun biz daha iyi sayılırız antibiyotik kullanmaya devam eğer geçmezse şikayetlerin ltfn dr na başvur çünkü gebelikte grip enfeksiyonu önemli

Canım sanada çok geçmiş olsun biz daha iyi sayılırız antibiyotik kullanmaya devam eğer geçmezse şikayetlerin ltfn dr na başvur çünkü gebelikte grip enfeksiyonu önemli

İnan şu an çok kötüyüm aşırı ağır geçiyorum kaslarm etlerim çok fena ağrıyo hiç gücüm yok tek başıma ayağa kalkamıyorm yürüyemiyorm o derece fenayım yarın bi gidicem bakalm ne diyeck korkuyorm bişry olucak diye

Canım ins bir an önce iylesirsin bende iste senin gb olmuştum ilac kullanmadan geçmiyor ne yazik ki

Canım ins bir an önce iylesirsin bende iste senin gb olmuştum ilac kullanmadan geçmiyor ne yazik ki

Aynen ben bi sandoz içerdm suya atılan hiç burın akıntısı böle kas ağrısı yaşamazdm sabah dinç kalkardm şimdi içemedm kötü oldm ama bugn daha iyiym şükür bebek iyi olsnda ben önemli değilm :)

Hayırsız kızlar nerelerdesiniz :)

Plojoo burrddaaaaa

Merhaba arkadaşlar hamileligimin 4.ayi bitti catlaklar icin bana birseyler önerebilirmisiniz

Ben 3 aydan sonra vazelin sürmüştüm haftada 1 çabuk gitmiyor nemi,şimdi 2 akşamda bir bebek yağı sürüyorum ve her duştan sonra nemliyken,23. haftamı dolduruyorum şuan şimdilik hiçbirşey yok,yakın zamanda da normal bir çatlak kremide almak istiyorum ek olarak..Ama onda karar veremedim daha:44:
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin miniğinizi

Slm kizlar bende 11+4 gunluk hamileyim, ilk bebgimmm beraber guzel bi surec gecirir saglikla aliriz kucagimiza minnoslarimizi insallah

Mrb hayırsız napıyon nasl gidiyo iyimisin :)

Vallahi canım ben koşturmaya devam bir yandan mide bulantısı bir yandan yolculuk için hazırlık yapıyorum 1 hafta sonra kizimla babamızın yanina dönüyoruz anneanne evi keyfimiz bitti şimdi kara kara düşünüyorum ben fena olunca kızıma kim bakar gurbet ellerde ( yarın da ilk bir yaş aşısı var hayırlısı ile iyi olcaz inş ....umarım sende iyisindir öptüm nanaktan :))

merhaba arkadaşlar 8+4 hamileyim ankaradayım ankara medicanaya gidiyorum çok pahalı olduğu için devlete gitmeyi düşünüyorum, ankarada olan hamiş arkadaşarımın önereceği doktor hastane varmı?

şimdiden teşekkürler.

Hım anladm canım olsun bu kadar kalmışsn onada şükür :) senin bitane dahamı bebişin var bilmiyodm ben maşallah :) ben pek iyi değilm ya hastalığın biri bitiyo biri başlıyo üç gn miğreni atlattm bir haftada miğde spazmı geçirdm o bitti grip oldm yatak döşek ayaga kalkamadan oda bitti sırada ne var diyodm dün evde kaydm düştm dirseğim şişti hiç oynatamıyorm bKalm buda geçince başıma ne gelecek heyecanla bekliyorm :)

merhaba arkdaslar ben yeni hamile oldugumu ogrendim. bugun kan tahlilimi yaptirdim 15000 yaziodu sonucta doktor sadece gebesin on gun sonra ultrasona gel dedi aciklama yapmadi. sat:29kasimdi ona gore beta hcg degerim iyimi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…