Ben 22. haftamdayım canım aldık yolu gidiyoruz :) Şimdilik kilo almaman sorun değil zaten sonradan elinde olmadan alacaksın..Çatlaklar için yazdıklarımı kullandım,kullanıyorum,son aylara doğru çatlak kremiylede destekleyecem..3.aydan sonra bşlamıştım ben şimdilik hiçbirşey yok..Bebekyağınında içeriği badem yağı..Bazı karışımlarda var okuduğum birkaç yağdan oluşan ama direk saf yağlara yönelemedim şimdilik tüylenme açısından..Bakalım nasibimize artık :)
Oo maşallah sen bitti say :) çok almam inş bugün çok fena grip olmuşm benim bünyem zayıf olduğu için gribm ağır geçiyo ilaçta içemiyorm çatlak en büyük korkum bir ay sonra falan sende onların isimlerini alırım bende alırım kakao yağıyla birlikte kullanırım cinsiyeti ne bebişinin :)
Oyy geçmiş olsun,bol sıvı tüketiyorsun zaten bol da istirahat et,taze meyve suyu sık destekle depolarını ama çok geç içmemeye çalış gaz sıkıntısı yapabilir
Kızımız olacak hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun canım ya o çok zor olur dikkat et kendine şimdi iyisinzdir inş bendede öksürük var hadi o neysede miğdem beni mahvediyo kıvranıyorm resmen miğde spazmı geçiriyomuşum ikili testi banada iki hafta sonra yapacaklar inş bişry çıkmaz ben cinsiyeti hiç düşünmüyorm ilk bebek nede olsa ikiside olur diyprm bskalm benimki ne zaman görünecek :)
Canım sanada çok geçmiş olsun biz daha iyi sayılırız antibiyotik kullanmaya devam eğer geçmezse şikayetlerin ltfn dr na başvur çünkü gebelikte grip enfeksiyonu önemli
İnan şu an çok kötüyüm aşırı ağır geçiyorum kaslarm etlerim çok fena ağrıyo hiç gücüm yok tek başıma ayağa kalkamıyorm yürüyemiyorm o derece fenayım yarın bi gidicem bakalm ne diyeck korkuyorm bişry olucak diye
Canım ins bir an önce iylesirsin bende iste senin gb olmuştum ilac kullanmadan geçmiyor ne yazik ki
Hayırsız kızlar nerelerdesiniz :)
Hayırsız kızlar nerelerdesiniz :)
Merhaba arkadaşlar hamileligimin 4.ayi bitti catlaklar icin bana birseyler önerebilirmisiniz
Bir ben burdayım sanırım :)))))
Mrb canım kesinlikle kakao yağı sürüyosun bir çok kişi kullandı denedi çatlak olmadı bende 4 oluyım başlıycamMerhaba arkadaşlar hamileligimin 4.ayi bitti catlaklar icin bana birseyler önerebilirmisiniz
Plojoo burrddaaaaa
Napıyosun canım nasıl gidiyo bakalım :)
Mrb hayırsız napıyon nasl gidiyo iyimisin :)
Slm kizlar bende 11+4 gunluk hamileyim, ilk bebgimmm beraber guzel bi surec gecirir saglikla aliriz kucagimiza minnoslarimizi insallah
Vallahi canım ben koşturmaya devam bir yandan mide bulantısı bir yandan yolculuk için hazırlık yapıyorum 1 hafta sonra kizimla babamızın yanina dönüyoruz anneanne evi keyfimiz bitti şimdi kara kara düşünüyorum ben fena olunca kızıma kim bakar gurbet ellerde( yarın da ilk bir yaş aşısı var hayırlısı ile iyi olcaz inş ....umarım sende iyisindir öptüm nanaktan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?