merhaba arkdaslar ben yeni hamile oldugumu ogrendim. bugun kan tahlilimi yaptirdim 15000 yaziodu sonucta doktor sadece gebesin on gun sonra ultrasona gel dedi aciklama yapmadi. sat:29kasimdi ona gore beta hcg degerim iyimi sizce ?
tesekkur ederim allah her isteyene nasip etsin. bundan once dusuk yasadimda korkuyorum ister istemez. insallah hersey yolunda gider
hic arastirma olmadi cogu kiside oluo dediler biyokimyasal diolarya tutunamadi dustu kurtaja gerek kalmadi daha yeniydi. hic sunu ic bunu yap diyen yok iyi bi doktor bulmam sart
Aynrn banada öle dediler sen dediğimi söle doktora önlemini al iç kanaman olunca içsrnde pek fayda etmiyo iyidr bi doktor bul araştr önlemini al bişy olmayacak inş :)
insalah canim. haftaya ultrasona girecem sonucu yazarim :) seninle aramizda fazla yok herhalde. saglikli sekilde dogarlar ins. takmamaya calisiyorum. Allahin dedigi olur sonucta. ol derse olur.
Tmm canım yaz kesin bekliyorm güzel haberlerini :) bencede takma takarsan iyi olmaz ben kırıkkledeym burda özrl bi hastaneye gidiyorm doktorum çok iyi kürtajımıda bu doktor yapmıştı sen hangi şehirdesn
ben seni ankarada diye dusundugumden hastaneni sormustum. ben ankaradayim. ozeller pahali oluyo uygun bulamazsam devletten buyuk bi hastaneye giderim mecbur
Ankara bize yarım saat çok yakın ama benim bu gebeliğimde kanamam oldu orda özel bi hastane varmış cebecide kanamam geçmeseydi ona gidecktk 800 tlymiş ya orda hastaneler neden okadar pahalı anlamıyorm ben özele gidiyorum 20 tl veriyorm ama hastane özel muayene değil burda öle yok özel hastanenin içinde kadın doğum bölümü var
kanama nedenmiski gectigine sewindim gecmis olsun bidaha gostermesin allah ins. burda muayeneler pahali testler pahali dogum bile 3bin 5bin diyen war. 1bucuk falan olsa raziyimda :) burda ozele durumun cok cok iyi olmazsa gidemiosun malesef
Kese dışı kanama oldu sonra geçti şükür çok pahalı gerçekten çok sık gidiliyo bir sürü tahlil olıyo zor olur keşke buraya gelebilsrn özel ama fiyatı dediğim gibi çokta memnunum devlet hastanesine bir kere gittim test için özelde yokmuş sinir oldm saatlerce bekliyosun sıra gelmiuyo iki hastayı birden alıyolar içeriye burdaki devlet hastaneleri sıkıntı çekilecek gbi drğil ama orası daha fsrklıdır tabi bide doğum ne öle ya aşırı pahalı sanki napıyolarsa
burada ayni ya randevulu gitme cikti sukur ki sabahin korunde siraya girmiyosun. beklerim yine sorun degil de ilgilense bi cift laf etseler olurler. bana kimse folikasit ic demedi arkdsimdan duyup icmistim onceki gebeligimde. bunda icmedim daha herkese iyi geliomu belki bana gelmiodur diye dusundum almadim sormayida unutmusum :)
Bebek bekleyen arkadaslar Allah hepinizin bebekkerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben bir sey merak ediyorum hamile oldugunuz ogrendiginiz adet tarihinizden 1 hafta 10 gun once ne gibi belirtileriniz oldu.Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Amin inş seninde canım çok belirti olmuyo canım belirtiler adet belirtileriyle aynı olduğu için her ikisindede olan şeyler akıntı bel ağrısı gögüste hassasiyet bi tek uyku hali oluyo otururken için geçiyo uyuyosun falan o var bi tek
Tesekkur ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bize olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?