Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hım anladm büyük şehr olunca öle ya ama sen folik asiti nasıl almazsın ilk üç ay içeçeksin beyin gelişimi için bebeğin her hamile içiyo hatta bazıları hamile kalmadan önce içiyo

bende cok kullandim onceki hamilelikte hatta dussede devam ettim. bunda daha almadim hersey zarar vercekmis gibi gelio alirim yarin.

aminnn cumlemizin. bence hamileligin ilk belirtisi adet gecikmesi :) gecikince anliosunki hamileyim :) sende ins hamilesindir. allahim her isteyene nasip etsin

hic kullanmadim canim yardimci olamicam. troid icin bebege zarar vermeyen ilaclar icildigini duymustum. insallah zarari yoktur canim

Merhaba hanımlar. Sizle de bugün öğrendiğim bir bilgileri paylaşmak istiyorum. Doktorun tavsiyesi hepsi. Çatlaklar için hindistan cwvizi, susam ve aynisafa yağını birer ölçü karıştırıp akşamları sürmek çok iyi geliyormuş. Bir de hamilelik boyunca hurma, nar ve maydonos çok tüketmemek gerekiyomuş. Kasılmalara sebep olduğundan tehlikeliymiş. Cips, sosis, salam, çikolata gibi katkı maddesi çok olan şeyleri de tüketmemek daha iyiymiş. Belki bi çoğunuz bunları biliyosunuzdur ama ben yeni doğum yapmış bi doktordan duyunca çok etkilendim :)) sizlerle de paylaşmak istedim.

Haa bir de ceviz. Günde iki üç tane. Özellikle balık yiyemeyen anneler daha çok yemeliymiş.

Bebişlerimize sağlıkla kavuşmak dileğiylee.

Çok sağol canım benm ya hepsinede dikkat edicem güzel bilgiler bilmiyodum ben birde ceviz yiyemiyorm sıkıntı orda sevmiyorm ama mecbur yiyim ozaman senin bebek kaç haftalık :)

bende cok kullandim onceki hamilelikte hatta dussede devam ettim. bunda daha almadim hersey zarar vercekmis gibi gelio alirim yarin.

Olurmu öle şey o bişry yapmaz kaç haftalık oldun sen bakalım pinpirikli anne :) bende ilk aylar öleydim görsen çok abartıyodum ama üç aya girdm geçti o düşünce sendede öle olur bide keşke progestanla coraspirine başlasan doktora sölede :)

Çok sağol canım benm ya hepsinede dikkat edicem güzel bilgiler bilmiyodum ben birde ceviz yiyemiyorm sıkıntı orda sevmiyorm ama mecbur yiyim ozaman senin bebek kaç haftalık :)

Sat a gore 8, bur doktoruma gire 7+2, diger doktoruma gore 6+5.. hangisini dilersen onu kabul et :)) yarin da baska bir doktora gidicem. O ne diyecek bakalim. Saglikli olsun da erken gec onemli degil. Dun gordukk piti pitilari. Cok heyecanlandim ve artik alisveris yapma istegim geldi eyvaahhh :)))

sorarim canim. ben sat a gore 6+5 im de kanimda beta hcg 15000 cikmistiya 4haftaliga denk gelio sanirim yeniyim daha

Ben gebeligimde 11. Haftama girdim bugun sabah cok karnim sancilaniyodu aksama dogruda ishal oldum doktoruma gittim ve bana icten kanama basladigini soyledi cok korkuyorum benimle ayni durumu yasiyan var mi ne yapmam gerekiyo lutfen yardim edin... bebegimi kaybetmek istemiyorum

Oo maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin farketmez okadar gün bir hafta sonra 2 ay olacak ozaman inş :) nie sürekli faklı doktora gidiyosun bitane doktor belirle bence kendine

Mrb araniza yeni katildim 12+2gunluk hamileyim cok bulantim kusmam var 52kilo ile hamile kaldm simdi 46 kilo oldum cok uzuluyorum

Hg canım ee 3 ay olmuş hala geçmemiş çok kilo kaybın olmış bi geçseydi hemen alırdında doktor sana bulantı hapı vermedimi vermesi lazm bu arada günümüze kadar aynıyız :)

Canım benim sakin ol sen şunu bi söle kese içi kanamamı yoksa kese dışımı bak bende 8. Haftamda bie hafta sürdü kese dışı kanama yaşadm doktor normaldede her ihtimale karşın progeston içiyodum ben kanamam olmadığı halde ama doktor 4 e çıkardı düşün günde onu içtm şükür geçti sanada vermiştir sende danış 4 tane iç birde alttan kanaman geliyomu

Oo maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin farketmez okadar gün bir hafta sonra 2 ay olacak ozaman inş :) nie sürekli faklı doktora gidiyosun bitane doktor belirle bence kendine

İştee bu hafta 5 dr dan randevu aldım. Hepsini deniycem. Ben okulda medikonun doktoruna gidiyordum. Çok da memnunum ama bırak yeni doğan yoğun bakımı doğum ünitesi dahi yok :)) deneye deneye bulcam inşallah iyi iletişim kurabilceğim doktoru. Bugün gittiğim doktorla da güle oynaya, eğlene eğlene sohbet ettik. Öğrenci olduğumu duyunca çok şaşırdı, sevindi, gaza getirdi falan. Ama hastaneyi beğenmedim ( ben azcık cinsim :)) değişik şeylere takılırım. O nedenle tavsiyeyle değil de tecrübeyle arıyorum doktorumu :)) öyle işte :)) umarım bir an önce sabit bir dr um olacak..

:) ha ha alemsin ya hiç güleceğim yoktu aslında iyi bişy bende daha doğumhaneye yeni doğan ünitesine bakmadm sen önceden ayarlıyosn iyi bişy biran önce bul ama :)

:) ha ha alemsin ya hiç güleceğim yoktu aslında iyi bişy bende daha doğumhaneye yeni doğan ünitesine bakmadm sen önceden ayarlıyosn iyi bişy biran önce bul ama :)

Umarım bulucam :) aklıma takılan, övgü alan her doktordan aldım randevu. Bi de haftaya staja başlıyorum. Staj bitiyo dersler başlıyo falan. Bu haftadan başka vaktim yok. Tabi araştırma yapmaktan ve hastaneye gitmekten finaller kaynadı arada ama bu dönemlik böyle olsun napalım dedik bile:))

Hg canım ee 3 ay olmuş hala geçmemiş çok kilo kaybın olmış bi geçseydi hemen alırdında doktor sana bulantı hapı vermedimi vermesi lazm bu arada günümüze kadar aynıyız :)

Cok sevindim benim dun dktr randevum vardi 1hafta onden gidiyor dedi yani 13haftalik ama sata gore soyluyorum ben cunku ultrason onden yada geriden gelebiliyomus..evet bulanti ilaci verdi amabi faydasini gormedim benim ikinci gebeligim bir oglum var 3yasinagircek 14subatta oglumdada cok kilo vermistim sonrasinda 15kilo aldim :) bir umut bekliyorum gecmesini

Cok fazla ultrasona girmek bebisine zarar verebilir

Cok fazla ultrasona girmek bebisine zarar verebilir

Ben gittim mi yekten konuşuyorum. Hepsinde ultrasona tabiki de girmiyorum. Zararı olmasa da. Elimde ultrason görüntüsüyle gidiyorum. Diyorum ben arayış içindeyim deyip süreci konuşuyorum. Çok şükür bilincim yerinde. Doktorlara da kurbanlık koyun gibi hiç bi zaman teslim etmem kendimi. Sorgularım. Bu yüzden beni sevmezler pek. O yüzden de zorlanıyorum.

Hım anladm hadi bakalım inş bulursun canım :) ne okuyosun bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…