Cok sevindim benim dun dktr randevum vardi 1hafta onden gidiyor dedi yani 13haftalik ama sata gore soyluyorum ben cunku ultrason onden yada geriden gelebiliyomus..evet bulanti ilaci verdi amabi faydasini gormedim benim ikinci gebeligim bir oglum var 3yasinagircek 14subatta oglumdada cok kilo vermistim sonrasinda 15kilo aldim :) bir umut bekliyorum gecmesini
Hım anladm hadi bakalım inş bulursun canım :) ne okuyosun bakalm
Odtü de şehir ve bölge planlama okuyorum. Ama 27 yaşındayım. İkinci üniversitem bu. Gazide bilgisayar mühendisliği okudum daha önce de. Arada evlendim. Karışık biraz benim öğrenim hayatım :)) istediğim bölüm, istediğim okul, istediğim meslek buydu. Çok ağır bir bölüm ama başarcam!!! Hem evlilik, hem çocuk, hem flamenko hem de okul!!! :))
Canım benim sakin ol sen şunu bi söle kese içi kanamamı yoksa kese dışımı bak bende 8. Haftamda bie hafta sürdü kese dışı kanama yaşadm doktor normaldede her ihtimale karşın progeston içiyodum ben kanamam olmadığı halde ama doktor 4 e çıkardı düşün günde onu içtm şükür geçti sanada vermiştir sende danış 4 tane iç birde alttan kanaman geliyomu
Canim benim alttan kanamam yok progestani ise ben gebeligin basindan beri kullaniyorum ama gunde 2 tane bide doktorum kese ici mi disimi soylemedi sadece icerden kanaman baslamis dedi...
Hım anladm canım bende hiç olmadı normalde yarım saatlik bi yolculukta bile miğdem bulanır ilaç alırım ama tahminim 4 aydan itibaren olacak benimde bulantı cinsim ya ben :) demekki seninde bünyen öle sonradan toparlanıyo az daha sabret canım ya bulantı çok kötü olur kıyamam
Ben gittim mi yekten konuşuyorum. Hepsinde ultrasona tabiki de girmiyorum. Zararı olmasa da. Elimde ultrason görüntüsüyle gidiyorum. Diyorum ben arayış içindeyim deyip süreci konuşuyorum. Çok şükür bilincim yerinde. Doktorlara da kurbanlık koyun gibi hiç bi zaman teslim etmem kendimi. Sorgularım. Bu yüzden beni sevmezler pek. O yüzden de zorlanıyorum.
İnsallah sendede olmaz kotu bisi benim annemde hamileligini benim gibi geciriyomus hep sanirim genetik keske hic bulantim olmasa hamileligimin keyfini cikarmak istiyorum bu arada dun doktorum cinsiyetini goruyorum ama net olarak 15gun sonra soylucem dedi hayirlisi bakalim oglusuma kiz kardesmi gelcek yoksa onun gibi erkek kardesmi.cok merakliyiz :)
hamisler elevit adli vitamin ilacini kullanmayin iceriginde domuz katkisi varmis
Onu bende duydum ama yalanlama diye düşünüyorm
Uzunnnnnn aradan sonra biz geldiikkk 13+5 olduk bugun minnak bebisimle Allaha cok şükür.... Veeeeeee teyzelerrrrr cinsiyetimizi öğrendik bizzzz bir prenses geliyor Allah nasip ederse :))) siz nasılsınız
oyy prensess hayırlı olsunn =)) Rabbim kucağına sağlıkla almayıda nasip etsin. 13+5 çok erken öğrenmişsin valla şaşırdım 4-5 aylıkta söyleyebilirler zannediyordum.
İlk bende senin gibi dusundum ama eczaci akrabamiz uyardi sonucta dinimizce yasak olan bisey kucucuk bebisimize ve bize zarari olabilir yinede onlem almakta fayda var bence
Uzunnnnnn aradan sonra biz geldiikkk 13+5 olduk bugun minnak bebisimle Allaha cok şükür.... Veeeeeee teyzelerrrrr cinsiyetimizi öğrendik bizzzz bir prenses geliyor Allah nasip ederse :))) siz nasılsınız
Hg hayırsızz seni nese kızmıcam çok güzel bi haberle geldin :) çok sevindim canım benim maşallah inş hayırlısıyla kucağınada alırsın :)
Ben 12+4 oldum cuma kontrol var ikili tarama sonucı var benimki bizi ve doktoru çok şaşırttı ulturasonda sırtı tamamen dönük çok tuaf bi görüntüydü sadece ense ve sırt görünüyodu bakalım bu sefer ne olacsk dönmüşmü :)
Hım doğru sölüyosun peki o ilaca eşdeğer bi ilaç varmı sen içiyomusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?