Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hım anladm canım bende hiç olmadı normalde yarım saatlik bi yolculukta bile miğdem bulanır ilaç alırım ama tahminim 4 aydan itibaren olacak benimde bulantı cinsim ya ben :) demekki seninde bünyen öle sonradan toparlanıyo az daha sabret canım ya bulantı çok kötü olur kıyamam

Hım anladm hadi bakalım inş bulursun canım :) ne okuyosun bakalm

Odtü de şehir ve bölge planlama okuyorum. Ama 27 yaşındayım. İkinci üniversitem bu. Gazide bilgisayar mühendisliği okudum daha önce de. Arada evlendim. Karışık biraz benim öğrenim hayatım :)) istediğim bölüm, istediğim okul, istediğim meslek buydu. Çok ağır bir bölüm ama başarcam!!! Hem evlilik, hem çocuk, hem flamenko hem de okul!!! :))

Oo süpersin canım işte taktir ettiğim kişisin tebrik ediyorm seni başaracaksn tabi :)

Canim benim alttan kanamam yok progestani ise ben gebeligin basindan beri kullaniyorum ama gunde 2 tane bide doktorum kese ici mi disimi soylemedi sadece icerden kanaman baslamis dedi...

Canim benim alttan kanamam yok progestani ise ben gebeligin basindan beri kullaniyorum ama gunde 2 tane bide doktorum kese ici mi disimi soylemedi sadece icerden kanaman baslamis dedi...

Ee tmm işte o bendede oldu neden üzülüyosunki alttan kanaman yoksa sıkıntı yok o geçer sen ters bişey yapmışsındır ondan olmıştur ben ev işi yaptm çok fazla dinlemeden doktor zorlamışsın kendni dinlen geçer demişti seninkide öle bide ilaçını keşke doktora sorsanda 4 e çıkarsan ben öle yapmıştm

İnsallah sendede olmaz kotu bisi benim annemde hamileligini benim gibi geciriyomus hep sanirim genetik keske hic bulantim olmasa hamileligimin keyfini cikarmak istiyorum bu arada dun doktorum cinsiyetini goruyorum ama net olarak 15gun sonra soylucem dedi hayirlisi bakalim oglusuma kiz kardesmi gelcek yoksa onun gibi erkek kardesmi.cok merakliyiz :)

Hepimiz sukurler olsun bilinci yerinde akilli insanlariz bebegimiz ve kendi sagligimiz icin en guvenilir hastane ve doktoru ariyoruz ben bu konuda daha sansliyim ilk cocugumdaki doktorum ve hastaneye devam ediyorum cok memnunum insallah bebisimle problem yasamadan ayni sekilde guzel bi dogum yaparim..insallah sende istedigin gibi bi yer bulursun

Hım doğru ozaman annenden geçmiştir sanada inş kısa zamanda kurtulursun oo bi erkek var inş birde kız olur sağlıklı olsunda cinsiyet beklemesi çok heyecanlı ya biran önce öğrenmek istiyo insan :)

Uzunnnnnn aradan sonra biz geldiikkk 13+5 olduk bugun minnak bebisimle Allaha cok şükür.... Veeeeeee teyzelerrrrr cinsiyetimizi öğrendik bizzzz bir prenses geliyor Allah nasip ederse :))) siz nasılsınız

Uzunnnnnn aradan sonra biz geldiikkk 13+5 olduk bugun minnak bebisimle Allaha cok şükür.... Veeeeeee teyzelerrrrr cinsiyetimizi öğrendik bizzzz bir prenses geliyor Allah nasip ederse :))) siz nasılsınız

oyy prensess hayırlı olsunn =)) Rabbim kucağına sağlıkla almayıda nasip etsin. 13+5 çok erken öğrenmişsin valla şaşırdım 4-5 aylıkta söyleyebilirler zannediyordum.

oyy prensess hayırlı olsunn =)) Rabbim kucağına sağlıkla almayıda nasip etsin. 13+5 çok erken öğrenmişsin valla şaşırdım 4-5 aylıkta söyleyebilirler zannediyordum.

Evet erken öğrendik teşekkür ederim:)) amin inşallah tüm bekleyen arkadaşlarım da sağlıkla kucaklarina alırlar.

İlk bende senin gibi dusundum ama eczaci akrabamiz uyardi sonucta dinimizce yasak olan bisey kucucuk bebisimize ve bize zarari olabilir yinede onlem almakta fayda var bence

Hım doğru sölüyosun peki o ilaca eşdeğer bi ilaç varmı sen içiyomusn

Hg hayırsızz seni nese kızmıcam çok güzel bi haberle geldin :) çok sevindim canım benim maşallah inş hayırlısıyla kucağınada alırsın :)
Ben 12+4 oldum cuma kontrol var ikili tarama sonucı var benimki bizi ve doktoru çok şaşırttı ulturasonda sırtı tamamen dönük çok tuaf bi görüntüydü sadece ense ve sırt görünüyodu bakalım bu sefer ne olacsk dönmüşmü :)

:)) mobil olunca cok giremiyorm canim :) doktor 16. Haftadan önce emin olmadan söylemem diyordu ama söyleyiverdi cok şaşırdık:) bizimkide bacakları açık sırt üstü yatıyordu cinsiyeti söyledi doktor bacak bacak üstüne attı hanımefendi ellerini de yüzüne kapattı doktor amcası da güldü senin kiz uyandı diye:)) ikili testi bizde verdik sonuç 10 gün icinde çıkar dediler bekliyoruz bakalim

Bu arada elevitin icinde domuz e vitamini kullanildigini firma kabul etmiş ucuz olduğu için onu kullaniyorlarmis bende elevit içmeyi düşünmüyorum alternatif ilaç vardır mutlaka

Hım doğru sölüyosun peki o ilaca eşdeğer bi ilaç varmı sen içiyomusn

İki gun oldu zaten doktor yazali bu aksam esim getirck ayni degerde bi ilac varmis dun soyledi eczacimiz sakin kullanma dedi bu aksam gelnce adini yazarim eleviti geri gonderdim sukur erken farkettik peki sen ne kullaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…