Saol canım benim dileyen herkese Rabbim iki evladı da da yaşatsın inş..... bu sene bildiğim kadarıyla erkek senesi geçen sene çoğunlukta kız doğdu kime sorsam kız diyordu bu sene hep erkek duyuyorum Rabbim bir anneye kızı da oğluşuda yaşatsın gerçekten müthiş bir duygu gerçekten anne olmak .....valla seninde erkek olabilir hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünce nasip etsin canım haberini bekliyoruz
:) ay çok sağol canım benim güzel dileklerin için bakalım ne olack dediğin gibi bu sene erkek senesi diyolar takvime baktımda çin takvimine erkek yazıyo kız çocuk hastasıyım bende ama bakalım sağlıklı olsunda bu daha ilk ama ikinciyi düşünmüyorm resmen ya :) çok zor herşeyden kısıtlanıyosun istediğimi yapamıyorm yiyemiyorm özgürlük gitti bide hamilelik sorınları oo çok zormş ya ben böle sanmıyodm :)
Ay vallahi çok tatlisin bacim yaaa :)) dahaaaaa dur nerdesinnn karnında olduğu günler rahat günler kıymetini bil ben sabah bir kalkiyorum gece 12 anca oturup kendime kalıyorum oh be bir oje süreyim bir kendime bakayım derken halimin olmadığını anında oturdugum yerde uykuya daldigim günlerin sayısını unuttum valla...... ben niye hemen ikinci bebeği istedim işte bu yüzden zaten bütün gün canım çıkıyor ( yavrumun canı sağolsun tabi ) ikisi de bir arada aynı yorgunlukta büyüsün diye yoksa inan bende ikinciyi asla istemem diyenlerdendim ama kiziminda hayatta kardessiz kalmasini istemedim bence evladini tek birakma rabbim inan rizkini verir .......özgürlük demissin hhhhh oda ne ki :)) ben tam bir yıldır söyle ayağımı uzatıp kahve içemiyorum dışarı çıkmak kim ben kim(( nerde eski sadece is hayatı ve sosyal hayatı muthis olan ben (( ama yinede Hamdolsun Rabbim e beni 2 tane evlatla taçlandırdı bütün sıkıntılara değmez mi şimdi ? 😍😍😍
Ha ha teyze olayına çok güldm iyi demişsin :) ben takmıyorm canım bende sıkıntı gündüz pek yemem vaktm olmaz saat 7 olınca akşam başlarım sürekli ama bişryler yemeğe artık saat 12 de falan çatlayscak gibi olırım :) senin kilon ideal gidiyo bende 14 haftalığım hala aynı kilodayım bu kadar yrmeme rağmen ama ben günde 3 litreyi buluyo su içiyorm içmek istrmiyorm ama aşırı içme isteği oluyo gece uyanıp içiyorm sabah aç karnına eskiden kalma bi alışkanlık malesef
Ne güzel de ifade etmişsin canım güldüm valla her yerde vardır o denge ayarı olmayanlardan kesin kendi aşırı alıyordur halbuki ne gerek var herkesin metabolizması farklıdır amaç belli her iki halde de önemli olan sağlık la sağlıklı bebekler dünyaya getirmek Rabbin izniyle ben kendi adıma diyeyim hayatta kimseyi takmama ya çalışırım :)) bide dediğin gb makarna pilav hiç yemiyorum yesem de çok az tadımlık normal de de çok tükettiğim yemekler değiller çok şükür :))
Cnm kolay gelsin vede gecmis olsun bol bol su ic dktrn demesi gibi anca oyle gecer cok lanet bisi o iltihap bu srada allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin prensini :)Az kaldı sayılır canım inş bir haftaya biter allahtan ev düzenlemesi ve kızıma bakma isim var yemek filan yapmıyorum dışardan geliyor her gun yemekle uğraşmiyorum sade kızıma günlük çorba yapıyorum soğan kokusuna hala midem kalkıyor cunki :)) iki gündür karın ağrım vardı Dr ye gittik bugun şükür bebiş te hersey iyi yolunda sadece bende aşırı mesanem de iltihap varmış iğne vs yazdı kan ilaçları yazdı istirahat bol su içmem lazımmış inş bol bol içerim bende pek içemiyorum çünkü( cinsiyet te artık kesinleşti bir prens geliyo senin belli oldu mu canım bu arada
Nerefoncum nasilsn hayirlisiyla yarin guzel haberini bekliyorumm hemen yazbize dktrdn cikincaİyi bari yemek derdin yokmş ne güzel ay iltihapta zor olur zonklar inş biran önce geçer
Oo maşallah bi kız bi oğlan olacak iyi olmuş benimki bskalım cuma gidecm ozsmn kesinleşecek ben hiç merak etmiyorm niyeyse sanırım baştan beri hep erkek hissediyorm kız çocuk delisi olduğum halde :)
Ben ilk 4 ay hiç kilo almadım kızlar..55 le kaldım,şimdi 59um..
Tavsiyem pilava,makarnaya çok yüklenmeyin hele geceleri,sadece kendinize kilo yaparsınız,normal beslenin..
Bana gecen hafta bir kadın ne kadarlıksın dedi dedim 6 aylık acıyarak bakıp ayy ne kadar küçük karnın çok zayıfsın dedi,gözlerimi gözlerinden ayırmadan şişman mı olmam gerekiyor dedim,bebekte bende sağlıklıyız bu daha önemli dedim..Ben 3 aylığım var bak diyor karnım,halbuki yok karnı..Karnımda 4 ayın sonlarında yavas yavas gözle görülür hale gelmeye başlamıştı ki bol fln giyinince hala belli olmaz pek..Bunlara takılmayın,insanların sizi üzmesine izin vermeyin :) Şimdi her gün büyüyorum resmen
Canim benim allah yardimcin olsun yasadiklarin kolay degil tabi ama gecmisi unutup karnindaki minigine saril. Allah saglik sihhat versin en guzel sekilde kucagina almani nasip etsin. Bende suanda 4 aylik hamileyim hic bir yorgunluk hissi mide bulantasi kusma yada bas donmesi yasamadim karnimin buyumesinden baska hic bir hamilelik belirtim yok sukur allaha. İns butun hamisler benim gibi sakin bir hamilelik gecerir. Sen nasilsin simdi umarim hersey yolundadir. Sut yogurt dedigin gibi yemeye calis biliyorum hamileyken zor oluyo hersey kokuyo ama o minik icin mecbur katlanicaksin katlanicaz :) cinsiyeti belli oldumu pekiKızlar ben 5 ay önce kürtaj oldm çok kötü şeyler yaşadm şimdi hamile olduğumu öğrendim yine aynı şeyleri yaşıycam diye korkuyorm hamilelik boyunca neler yapıyosunuz yazarsanız sevinirim :)
Canim benim allah yardimcin olsun yasadiklarin kolay degil tabi ama gecmisi unutup karnindaki minigine saril. Allah saglik sihhat versin en guzel sekilde kucagina almani nasip etsin. Bende suanda 4 aylik hamileyim hic bir yorgunluk hissi mide bulantasi kusma yada bas donmesi yasamadim karnimin buyumesinden baska hic bir hamilelik belirtim yok sukur allaha. İns butun hamisler benim gibi sakin bir hamilelik gecerir. Sen nasilsin simdi umarim hersey yolundadir. Sut yogurt dedigin gibi yemeye calis biliyorum hamileyken zor oluyo hersey kokuyo ama o minik icin mecbur katlanicaksin katlanicaz :) cinsiyeti belli oldumu peki
Ne güzel bir alışkanlık :) Vücudun buna alışıkmış zaten,su iyidir..Rüyanda yemeyede başladın mı?:)) En zevklisi o galiba :))
Bende hiç takmam,gerek yok :) Beni bilmeyen birine kendimi niye anlatayım ki,ben zaten hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim cıtı pıtı minnacık birşeyim :)
Oje konusundada güldürdün beni :) Rabbim üzüntülerini göstermesin,mahrum etmesinde inşallah
Cnm kolay gelsin vede gecmis olsun bol bol su ic dktrn demesi gibi anca oyle gecer cok lanet bisi o iltihap bu srada allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin prensini :)
Çok teşekkür ederim canim Inşallah hepimiz aliriz kucağımiza hayırlısıyla ..... bu gün iğnelere başladım çok yaktı hastaneye gitmeden kendim yaptım iğneyi delice değil mi :)) ablam Dr öğretmisti sağolsun ama canımı baya yaktim aksama hastaneye mi gitsem diye düşünmeye başladım 😭😭Rabbim kimseyi hasta etmesin valla çok zor
Ne güzel bir alışkanlık :) Vücudun buna alışıkmış zaten,su iyidir..Rüyanda yemeyede başladın mı?:)) En zevklisi o galiba :))
Hep yiyordum rüyamda,hala da bir gece görmesem diğer gece görürüm yiyecekler :) Şu 6 aydan itibarende sürekli aç gezmeye başladım,yani yiyorum 5 dk sonra dolanıyorum ne yesem diye :) Sabahın 6sında aç uyanıyorumGece rahatsız etmiyorsa yediklerin ne güzel,ben meyve fln gündüz yiyorum gece çok gaz oluyor geç tüketince..
Bende hiç takmam,gerek yok :) Beni bilmeyen birine kendimi niye anlatayım ki,ben zaten hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim cıtı pıtı minnacık birşeyim :)
Oje konusundada güldürdün beni :) Rabbim üzüntülerini göstermesin,mahrum etmesinde inşallah
canim eger sut seni rahatsiz ediyosa ki benide rahatsiz eder buyuk ihtimal icindeki suy sekerindendir ulker icimin laktozsuz sutu var ben onu iciyorum bide onu dene istersen. Evet bizim iki gun once belli oludu yakisikli bir prens geliyomus. Kiz olsun istiyoduk ama erkek nasipmis. Arkadaslarim derdi inan ogrenci keske su bu olsaydi demiyosun diye dogruymus hic keske kiz olsaydi demedim. Allah saglik versin hepimi saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza :)Çok sağol canım kimse yaşamasın zor tabi bende 15 haftalık olacam inş pazartesi benimde aynı seninki gibi geçti hiç bulantım tiksintm olmadı şükür ama ev sütü ev yoğurdu yiyemiyorm eskiden beri kokusu tadı çok ağır günlük süt içiyodum oda miğde spazmı yaptı bırakınca geçti kalsiyum alamıyorm pek fazla senin anlayacağınyarın belli olacak bakalım dönük değilse :) sennki belli olmuştur
canim eger sut seni rahatsiz ediyosa ki benide rahatsiz eder buyuk ihtimal icindeki suy sekerindendir ulker icimin laktozsuz sutu var ben onu iciyorum bide onu dene istersen. Evet bizim iki gun once belli oludu yakisikli bir prens geliyomus. Kiz olsun istiyoduk ama erkek nasipmis. Arkadaslarim derdi inan ogrenci keske su bu olsaydi demiyosun diye dogruymus hic keske kiz olsaydi demedim. Allah saglik versin hepimi saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza :)
Cnm kolay gelsin vede gecmis olsun bol bol su ic dktrn demesi gibi anca oyle gecer cok lanet bisi o iltihap bu srada allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin prensini :)
Nerefoncum nasilsn hayirlisiyla yarin guzel haberini bekliyorumm hemen yazbize dktrdn cikinca
Tatlim bosver takma oyle komik pskolojisi bozuk cok insan var.hem kocaman karni olanlari gorduk 2kilo cocuk doguruyolar kucucuk karni olanlar en az 3kilo saglikli bebisler doguruyor bende 51:52arasi hamile kaldim ama simdi 14hafta 46oldum napim rahatsizim dktr dediki 5ayina kadar almasanda normal ama bebis cok iyi :) buda bana yeter
Hazımszlık çekiyorum canım dayanamadm yarın randevuyu 11.30 a aldm bebeğimi merak ediyorm iyimi diye iki haftadır gitmiyodm doktora bakalım bide gösterirse cinsiyet belli olacak :) yarın çıkınca hemen yazarm durumu :)
Nerefoncum nasilsn hayirlisiyla yarin guzel haberini bekliyorumm hemen yazbize dktrdn cikinca
Tatlim bosver takma oyle komik pskolojisi bozuk cok insan var.hem kocaman karni olanlari gorduk 2kilo cocuk doguruyolar kucucuk karni olanlar en az 3kilo saglikli bebisler doguruyor bende 51:52arasi hamile kaldim ama simdi 14hafta 46oldum napim rahatsizim dktr dediki 5ayina kadar almasanda normal ama bebis cok iyi :) buda bana yeter
Yok canm odaha olmadı saçma sapan sapan rüyalar görüyorm bi kurtulamadm :) ye boşver sonra verirsin bi şekilde artık yediklerininde kalorisine dikkat et biraz sıkıntı olmaz :)
benimkide 14:30da cnm cikinca yazisiriz bende bugun ayva kompostosu ictim ayni senin demen gibi hazimsizlik yapti pesinede soda ictim:)
Yok takar mıyım :) Keyfim yerinde çok şükür :) Aynen dediğin gb miniğim iyi ben iyiyim önemli olan bu :)
O rüyalar hiç bitmiyorGeçen gece bildiğin tekmeler atarak uyandım Yok hiç takmıyorum kiloyu,dikkatte etmiyorum şöyle yapayım fln diye almamak için,gayet normal ilerliyoruz çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?