Ayy arkadaşlar muhabbetiniz çok güzel bende daha 6 haftalık hamileyim bebeğimin kalbini kendinide fasulye gibi olsada gördük çok şükür bir sıkıntımız yok. Ben heyecandan duzenli uyuyamıyorum sürekli yat kalk takılıyorum ama uykumu alıyorum öğlen uykusu vs.. daha yeniyim ondan mi acaba :)
Oyyy ölüyorum kızlar yardım dün yemek yedim her zamanki kadar ama çatlıyacak gibi oldum hazmedemedm bugün kahvaltı yaptm 3 saat geçti hala hazmedemedim çatlayacak gibiyim neden böle oldum ya
canim eger sut seni rahatsiz ediyosa ki benide rahatsiz eder buyuk ihtimal icindeki suy sekerindendir ulker icimin laktozsuz sutu var ben onu iciyorum bide onu dene istersen. Evet bizim iki gun once belli oludu yakisikli bir prens geliyomus. Kiz olsun istiyoduk ama erkek nasipmis. Arkadaslarim derdi inan ogrenci keske su bu olsaydi demiyosun diye dogruymus hic keske kiz olsaydi demedim. Allah saglik versin hepimi saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza :)
Canım çok geçmiş olsun ;(((( valla mide ağrısı için ya soda yada yoğurt geçirir ...gerçi bunu öğlen yazmışsın ama yinede belki işine yarar diye söylüyorum yarın güzel haberini bekliyom heyecan laaaa
İnşşş canım ya çok zor bişey kalp atışını duymayı heyecanla bekliyorm :)
tabiki var canim bu sutun tek farki icindeki sut sekerinin alinmis olmasi ben hamile kalmadan sut ictigimde senin gibi olur kivranirdim sonra bu sutu cikardilar ki bizim gibi olan epey cok. Dene memnun kalirsin. Cinsiyet belli oluncada hemen yaz ogrenelim bi yasikli prensmi yoksa guzeller guzeli bi prensesmi gelicek. Gercekten ama inan hic fark etmiyomus. Allah anne olmayi nasp etsin en guZeli bu bence. Haberlerini bekliyoruz:)Bayağı etti ölüyodum miğdem diye kıvranıyodm yerlerde sütü bi kestim geçti o tavsiye ettiğin sütte kalsiyum değeri varmıki laktozu alınmış ya bi deneyim yinede
Oo maşallah hayırlı evlat olsun gerçektende dediğin gbi insan cinsiyet seçimi yapmıyo sonuça üzülmüyo ben mesela cinsiyeti hiç merak etmiyorm niyeyse aklımda yok anormallik var bende sanırım :) bakalım yarn aldım randevuyu bebek ne durumda cinsiyette belli olacakmış :)
Bir Bebişimiz daha belli oldu desene annesi 😊😊 yakışıklı prensini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😊😊
tabiki var canim bu sutun tek farki icindeki sut sekerinin alinmis olmasi ben hamile kalmadan sut ictigimde senin gibi olur kivranirdim sonra bu sutu cikardilar ki bizim gibi olan epey cok. Dene memnun kalirsin. Cinsiyet belli oluncada hemen yaz ogrenelim bi yasikli prensmi yoksa guzeller guzeli bi prensesmi gelicek. Gercekten ama inan hic fark etmiyomus. Allah anne olmayi nasp etsin en guZeli bu bence. Haberlerini bekliyoruz:)
Slm kızlar bende yeni öğrendim bi bebisimin olacağını en son 30 aralıkta adet olmuştum 5 gün sürdü kanama vardı ama kesik kesikti göğsümde ara ara sancı yanma hissettim kasıklarimda ağrıyodu adet olacakmisim gibi ama olmama 15 gün vardı 28.günüm evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama çok az silikti inanamadım tekrar 3 saat sonra yaptım yine aynı çıktı 2 gün sonra doktora gittim kanda bakti bir ddi haftaya gel o zaman görürz ddi çevremdekiler gebelik testi o kadar erken belli olmaz üstüne görmüşsundur diyolar sizce olabilir mi iyice kafam karisti
Canım Dua için teşekkür ederim. Burada baya bilgili anne ve anne adayları var doğuma kadar bir sürü şey öğrenecem inşallah. Rabbim bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin de benim uyku vs hiç bir önemi yok 4 sene sona Rabbim anne adayı olmayı nasip etmişken. Ama hormonal değişiklikleri unutmuştum :)
Slm kızlar bende yeni öğrendim bi bebisimin olacağını en son 30 aralıkta adet olmuştum 5 gün sürdü kanama vardı ama kesik kesikti göğsümde ara ara sancı yanma hissettim kasıklarimda ağrıyodu adet olacakmisim gibi ama olmama 15 gün vardı 28.günüm evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama çok az silikti inanamadım tekrar 3 saat sonra yaptım yine aynı çıktı 2 gün sonra doktora gittim kanda bakti bir ddi haftaya gel o zaman görürz ddi çevremdekiler gebelik testi o kadar erken belli olmaz üstüne görmüşsundur diyolar sizce olabilir mi iyice kafam karisti
Canım Dua için teşekkür ederim. Burada baya bilgili anne ve anne adayları var doğuma kadar bir sürü şey öğrenecem inşallah. Rabbim bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin de benim uyku vs hiç bir önemi yok 4 sene sona Rabbim anne adayı olmayı nasip etmişken. Ama hormonal değişiklikleri unutmuştum :)
Kızlar çıktım alın bendende size bir erkek çocuk :)
Çok sağol canım her yrmekte aynıyım yarım tabak yemek yedim sanki bi tencere yrmek yemiş gibi oldu karnım son noktaya kadar dolu gibi oldm hazmedemiyorm bu aylarda olurmuş herşeyde olduğu gibi buda bana dek geldi :)
11.30 da canım randevu bskalım ne diyecek sayfamız erkek ağırlıklı inş bi prenses geliyodur :)
Prensss geliyoooorrr Rabbim sağlıkla hep iyi haberlerini nasip etsin canım,gözünüzaydınn :)
Ay çok sevindim canım benim desene benim gelin hayali suya düştü annesi bu kadar güzel olunca dedim kıźımda öyle olur ama kısmet :))) artık asker yolu bekliycez senle ve diger arkadaşlarımızla bu arada sayfamızda kız olan kim vardı bak şimdi baya bi Nazlı olucak Bebişimiz bu kadar erkeğin içinde :)))) şakası bi yana Rabbim cumlemizin evladini saklasın korusun cinsiyeti ne olursa olsun ....
Evet teyzesi bir prens bakalim. Simdi cinsiyet belli oldu kime benzicek dusuncesi sardi. Haftaya uclu testim var onu dusunuyorum ikili temiz cikti ama insan rahat edemiyo yinede allah butun bebislerimize saglik versin ins.
Erkek Nerefonunkiiii :))) Sayfanın en başında paylaşmış..
Ben yeni öğrenmedim canım,26. haftadayız benim ki prenseessO hatırladığın benim kızçem galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?