Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin kucağına almayı da nasip etsin Rabbim .... ilk başlarda dediğin gb hem heyecan hemde hormonal değişiklikler başladığı için bu şikayetlerin normal :)) ilerleyen haftalarda uykuya eğilimin artar 😊ve düzenli uykuya geçersin son doğum aylarına yakın yine düzensizlikler olur uykuya hasret kalırsın ....😊😊 bu da bebek doğunca zorlanma diye Rabbimin bir lütfu ...

Oyyy ölüyorum kızlar yardım dün yemek yedim her zamanki kadar ama çatlıyacak gibi oldum hazmedemedm bugün kahvaltı yaptm 3 saat geçti hala hazmedemedim çatlayacak gibiyim neden böle oldum ya

Canım çok geçmiş olsun ;(((( valla mide ağrısı için ya soda yada yoğurt geçirir ...gerçi bunu öğlen yazmışsın ama yinede belki işine yarar diye söylüyorum yarın güzel haberini bekliyom heyecan laaaa

Bir Bebişimiz daha belli oldu desene annesi 😊😊 yakışıklı prensini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😊😊

Çok sağol canım her yrmekte aynıyım yarım tabak yemek yedim sanki bi tencere yrmek yemiş gibi oldu karnım son noktaya kadar dolu gibi oldm hazmedemiyorm bu aylarda olurmuş herşeyde olduğu gibi buda bana dek geldi :)

11.30 da canım randevu bskalım ne diyecek sayfamız erkek ağırlıklı inş bi prenses geliyodur :)

İnşşş canım ya çok zor bişey kalp atışını duymayı heyecanla bekliyorm :)

Slm kızlar bende yeni öğrendim bi bebisimin olacağını en son 30 aralıkta adet olmuştum 5 gün sürdü kanama vardı ama kesik kesikti göğsümde ara ara sancı yanma hissettim kasıklarimda ağrıyodu adet olacakmisim gibi ama olmama 15 gün vardı 28.günüm evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama çok az silikti inanamadım tekrar 3 saat sonra yaptım yine aynı çıktı 2 gün sonra doktora gittim kanda bakti bir ddi haftaya gel o zaman görürz ddi çevremdekiler gebelik testi o kadar erken belli olmaz üstüne görmüşsundur diyolar sizce olabilir mi iyice kafam karisti

tabiki var canim bu sutun tek farki icindeki sut sekerinin alinmis olmasi ben hamile kalmadan sut ictigimde senin gibi olur kivranirdim sonra bu sutu cikardilar ki bizim gibi olan epey cok. Dene memnun kalirsin. Cinsiyet belli oluncada hemen yaz ogrenelim bi yasikli prensmi yoksa guzeller guzeli bi prensesmi gelicek. Gercekten ama inan hic fark etmiyomus. Allah anne olmayi nasp etsin en guZeli bu bence. Haberlerini bekliyoruz:)

Bir Bebişimiz daha belli oldu desene annesi 😊😊 yakışıklı prensini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😊😊

Evet teyzesi bir prens bakalim. Simdi cinsiyet belli oldu kime benzicek dusuncesi sardi. Haftaya uclu testim var onu dusunuyorum ikili temiz cikti ama insan rahat edemiyo yinede allah butun bebislerimize saglik versin ins.

Hım tmm canım bugün hastanedm çıkınca alıyım çok sağol sölediğin için
Yazıcam canım son yarım saat daha yeni kalktm :) bendende ana olacak inş geç kalmam bakalım cinsiyet ne hemen çıkınca yazarım canım merak etme :)

Hım evet dedikleri gibi üstüne görmüş olabilirsin belli olmaz ama gerçi öle olsa kese görünürdü olsn canım hayırlı olsun test olumlu ya günü önemli değil doktor kese görünsün diye iki hafta sonra çağırmış ozaman belli olur ulturasonda takma bunları şimdi kafana rahat ol heyecanını yaşa :)

Canım Dua için teşekkür ederim. Burada baya bilgili anne ve anne adayları var doğuma kadar bir sürü şey öğrenecem inşallah. Rabbim bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin de benim uyku vs hiç bir önemi yok 4 sene sona Rabbim anne adayı olmayı nasip etmişken. Ama hormonal değişiklikleri unutmuştum :)

Adetine 15 gün kala fln ağrıların normal,bunlar herkeste değişebiliyor..28. gün diye bahsettiğinde adet döngüsü için sanırım..Kafam karıştı azcık ama :) Mesela bende adetime 3 gün kala yaptım evde test çok silik çıkmıştı,sonraki gün yine çok silik çıktı..Bir daha adetim geçince 3. gün kan testi yaptırdım direk onunla kesinleşti..10 gün sonra gelin demişti doktor kalp atışı var mı diye..Bu da 7. haftaya tekabül ediyor ki o gittiğimdede kalp atıını duymuştuk..Günlere takılma sen zaten zamanla belirliyor minikler herşeyi :) Kendini yorma buara yeter :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Oyy nasıl güzel bir sevinç :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Çok uykulu haller,uykusuzluklar fln derken zaman geçiyor,vücut her zaman bir şekilde yönlendiriyor insanı :) Senin keyfin yerinde olsun yeter ki :)

Hadi bakalım çok heyecanlı bir şekilde haberini bekliyorum bana belki gelin gelir senin kız :)) yada bizimkine asker Arkadaşı hadi hayırlısı :))) annesi yesin onu Teyze siiii :))

Prensss geliyoooorrr Rabbim sağlıkla hep iyi haberlerini nasip etsin canım,gözünüzaydınn :)

Ay çok sevindim canım benim desene benim gelin hayali suya düştü annesi bu kadar güzel olunca dedim kıźımda öyle olur ama kısmet :))) artık asker yolu bekliycez senle ve diger arkadaşlarımızla bu arada sayfamızda kız olan kim vardı bak şimdi baya bi Nazlı olucak Bebişimiz bu kadar erkeğin içinde :)))) şakası bi yana Rabbim cumlemizin evladini saklasın korusun cinsiyeti ne olursa olsun ....

Ins hamissindir canım ama az daha zamana ihtiyacın var sanırım hayırlısı ile inş sende hamilelik kervanına katılanlardansı ndır senin için dua edicem 😚

Erkek Nerefonunkiiii :))) Sayfanın en başında paylaşmış..
Ben yeni öğrenmedim canım,26. haftadayız benim ki prenseess O hatırladığın benim kızçem galiba :)

Son düzenleme:
Evet teyzesi bir prens bakalim. Simdi cinsiyet belli oldu kime benzicek dusuncesi sardi. Haftaya uclu testim var onu dusunuyorum ikili temiz cikti ama insan rahat edemiyo yinede allah butun bebislerimize saglik versin ins.

Aynen zaten sırayla canım benim önce cinsiyet sonra kime benziyecek doğunca bana benziyor sana benziyor yok illa ben diyen çok olucak ama şu bir gerçek gebelikte kimseye sakin sinir olma inan benziyo cunki aman aman sen mümkün olduğunca babaya benzemesini istiyorsan babaya bak devamli kendine benzesin istiyorsan da bol bol aynaya ben böyle duymuştum yaptım da kızım aynı babası bide sinir olduğum görüncem kadar inatçı :))

Valla allah biliyor her dua edisimde hepimiz icin dua ediyorum Rabbim kabul etsin inş :)) inan ben bile bazen hiç bilmediğim şeyler öğrenebilirim ama tabi bir kez doğum yapmış biri olarak daha öndeyim :))

Erkek Nerefonunkiiii :))) Sayfanın en başında paylaşmış..
Ben yeni öğrenmedim canım,26. haftadayız benim ki prenseess O hatırladığın benim kızçem galiba :)

Evet evet annesi sensin ya nasılda unutmuşum ne ayıp bana insan hiç unutur mu valla Özür bitanem ......bu arada senin kıza talip olmadan başkaları biz hemen olalım demi :)) nede olsa değerlimiz senin kızçe :))) sayfamızın göz bebeği çiçeği nede olsa demi ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…