Valla allah biliyor her dua edisimde hepimiz icin dua ediyorum Rabbim kabul etsin inş :)) inan ben bile bazen hiç bilmediğim şeyler öğrenebilirim ama tabi bir kez doğum yapmış biri olarak daha öndeyim :))
Evet evet annesi sensin ya nasılda unutmuşum ne ayıp bana insan hiç unutur mu valla Özür bitanem ......bu arada senin kıza talip olmadan başkaları biz hemen olalım demi :)) nede olsa değerlimiz senin kızçe :))) sayfamızın göz bebeği çiçeği nede olsa demi ama :))
Kızlar çıktım alın bendende size bir erkek çocuk :)
Bu seneki erkek patlamasına bir prens daha l😊 Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Senin kıza talip çok daha şimdiden zorluyorlar seni işin zor😇
Evet aynen banada vurdu patlama :) amin canım inş
Aşkolsun ne özrü,kaç kişiyiz karışıyor elbet arada canım
Sağol,hepsi ayrı ayrı gözbebeklerimiz
Kıza da sormak lazım tabii
Şaka bir yana,eşimin arkadaşlarından biri doğum yaptı yeni,oğlu oldu..Bizimde cinsiyeti öğrendiğimiz zamanlardı o zaman..Önceden şaka yapardı kızsa biz alacaz diye gülerdim :)))
Doğum yaptı işte bizimkide belli oldu kız diye,selam göndermiş dünürüme diye eşimle :) Bir yandan aleykümselam diyorum bir yandanda vermem ben kızımı diyordum ciddi ciddiNasılda değişiyor insan hemen :) Ama kıyamammm kiii
Buarada merak ettim,ilk doğumun nasıldı? Özel olmazsa..
Aşkolsun ne özrü,kaç kişiyiz karışıyor elbet arada canım
Sağol,hepsi ayrı ayrı gözbebeklerimiz
Kıza da sormak lazım tabii
Şaka bir yana,eşimin arkadaşlarından biri doğum yaptı yeni,oğlu oldu..Bizimde cinsiyeti öğrendiğimiz zamanlardı o zaman..Önceden şaka yapardı kızsa biz alacaz diye gülerdim :)))
Doğum yaptı işte bizimkide belli oldu kız diye,selam göndermiş dünürüme diye eşimle :) Bir yandan aleykümselam diyorum bir yandanda vermem ben kızımı diyordum ciddi ciddiNasılda değişiyor insan hemen :) Ama kıyamammm kiii
Buarada merak ettim,ilk doğumun nasıldı? Özel olmazsa..
Aminnnn cnm.... eheeee tecrübe farklı bir şey ama daha üçlemen lazim:) 😚
Kuzum tamda hissettigin gibi cikti bende simdi ciktim kiza benziyor dedi ama emin degilim dedi sinir oldum bidahaki kontrolu subatin sonuna dedi nasil beklicem ben okadr insallah kizdir bebisim..kocaman olmus zipliyor resmen icerde kalp atislarini duyduk cok guzeldi
Valla Süpersin canım bende bu konuyla alakalı bir konu açayım diye düşünürken sen sordun bile ne özeli canım şurda kız kıza fisildasiyoruz :))))) benim ilk doğum sezaryan kendi kişisel tercihim oldu ve çokta memnun kaldım ne dikiş ağrısı ne ayaklanma da zorlanma yasadim oyle anlatilanlar gb yok pisman oldum 2 yil oldu dikisim aciyo yok karnim kaldi bunlarin hepsinin insan psikolojisine bagliyorum ben bi insan ne kadar hastayim derse o kadar hasta hisseder kendini bence :))) neyse nerde kalmistim kaldigim yerden devam edeyim odaya çıktıktan sonra 3 4 saat sonrası ben dolaşıyordum odada eve çıktıktan 1 hafta sonra ise çok çok iyiydim çok şükür ben birazda normal doğumdan tirstigim için bu yolu seçtim :)) hayatta bana göre değil Sunni yada ağrılı doğum yapmak ay içim bi tuhaf oldu anlatırken bile :)))) bide kızım 10 küsür aylık ken hamile kaldım ben hala karnım büyürken Rabbim e şükür ağrım yok ...:))
Kuzum tamda hissettigin gibi cikti bende simdi ciktim kiza benziyor dedi ama emin degilim dedi sinir oldum bidahaki kontrolu subatin sonuna dedi nasil beklicem ben okadr insallah kizdir bebisim..kocaman olmus zipliyor resmen icerde kalp atislarini duyduk cok guzeldi
Evet canım benim öle dedi şimdi benimsedim dsha çocuğu cinsiyetini öğrendiğim için sanırm belirsizdi ya :) hadi ya görünmemiştr ama kız diyosa doğrudur bence tahmin ediyolar çünkü yinede olsun bekle o hareketlerini falan görmek herşeye bedel annesi çin takvimine bak benimki doğrı çıktı çevremdekilerde hep çıktı :)
Bize de kıza benziyor demişti 2 doktorda,sonra taaa 19. haftada öğrendim :) Hep pozisyonundan göremediler,cinsiyeti gördüğündede doktor bu seferde elleriyle yüzünü kapatmıştı,utanarak bakın görün işte der gbydi :))) Rabbim iyi haberlerini duyursun yeter ki inşallah..Bekletiyorlar valla,önce sabretmeyi öğretiyor minikler bize :)
Ya ilk dediki bana kalirsa kiz dedi sonrada ya cinsiyet tahminini bidahaki gorustugumuze soylerim dedi falan filan iste neyse ya saglikli olsun bende kiz hissediyorm cin takvimine baktim kiz yaziyodu insallah kizdir..ama cok ozlemisim bebisimi yaa biberon bile baktim eczaneden:)
Kuzum benimm onun o yuzunu kapatan ellerini koklarimmm..cok seviyorum kiz cocuklarini aman oglum duymasin :):)
İnsallah cnm insallahCanım benim kıza benziyor dediğse kızdir bence ama yinede Rabbim bilir sayfamızın ikinci kızı olucak sanırsam senin kızçe hadi bakalım Rabbim gönlünce versin canım benim ne yapalım Şubat sonuna kadar bizde bekliycez güzel haberini senin gb
kızlar nolur bı bakın kan sonucum 6.87 hamılemyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?