Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hım büyük ihtimal kızdr ya :) özlenmezmi annesi oo sen başlamışsn almaya ben 7 ayın sonuna doğru inş bakalım :) ya dahada çok var nasıl geçecekse 5 ay oo :)

Baktim ama almadim teyzesi degisik sekilli chicco nun gaz yapmiyomus 23tl fiyati baktim sadece oylesine bi cinsiyeti belli olsunda alcam ona hersy

Cnm bilmiyorumki benimki 273dü peki idrarda ne cikti pozitif falan ciktimi yada bikac gun sonra tekrarla bence insallah vrdir adet gunun gectimi

bgundu ama asılma oldum onada 16 gun oldu

Baktim ama almadim teyzesi degisik sekilli chicco nun gaz yapmiyomus 23tl fiyati baktim sadece oylesine bi cinsiyeti belli olsunda alcam ona hersy

Teyzesi onu yer :) hadi ya biberondadamı özellikler oluyo ben sadece cam şişe olmalı diye biliyom :)

Teyzesi onu yer :) hadi ya biberondadamı özellikler oluyo ben sadece cam şişe olmalı diye biliyom :)

Ben miracta hep nuk aldim emzikte biberonda nuk tu bu seferde nuk alirim diye tahmin ediyorum gaz yapmiyor bide anne gogsu ucu gibi ayni aslinda oglumdan kalma 3tane biberon vr sadece emzik ucu alabilirim diye dusunuyodum biraz cimrilik yaptm :) onun yerinede baska bisi alirm dedim bakalim ilgimi ceken biberon olursa alirim

Oo tecrübeli annesin sen alırsın öle düşünsende duramazsın çok güzel şeyler var ya pek anlamasamda valla hep sana sorarım tecrübelerinden yararlanırım sorarm hep bişryler alacağm zaman :)

Oo tecrübeli annesin sen alırsın öle düşünsende duramazsın çok güzel şeyler var ya pek anlamasamda valla hep sana sorarım tecrübelerinden yararlanırım sorarm hep bişryler alacağm zaman :)

Evt tecrubeliyim inanki cevremdede okadar cok akrabamiz varki yasit cocuklarimiz ailede kalabalik olunca tecrube artiyor :) ben bekarkende abimlerle hep beraber kaliyoduk ayni yerde evlwrimiz iki abiminde cocuklarindan da tecrubeliyim miraci buyuturken hic sorun yasamadim alisveris icinde zibin cok lazim oluyor bir iki kenara at her gitmene cok kucukte alma kuzular cabuk buyuyolar penye battaniyen cok olsun onuda bir iki at kenara hepsini bir almaya kalktigin zaman yuklu geliyor ama azar azar aldigin zaman uygun oluyor ben cok alisveris yaptm oglumda ananede cok aldi dayisida aldi bidunya esya inanki en fazla 3er sefer giydirdim hediyede cok geldi oyuzden yeni dogan esyasi cok alma.biraz buyukce al :)

Hım evet ozaman bayağı tecrübelisin ne güzel :) doğru sölüyosn canım alırım onları dediğin gibide çocuk birden büyüyo abartmamak lazm bide bişry sorucam ben karyola beşik alayım diyorm ilk bi üç yada dört sene oda yapmıycsm şimdi yapsam büyüyünce hayali çizgi kahramanı olacsk ondan isteyecek o yüzden sadece karyola alıym diyorm yanlarında çekmesi falanda olan yada başka seçenekte varmı pek bilgm yok bu konuda

Ahhh canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kardeslerimiz cogaliyor :) prensler yili olucak galiba bu yil. Ayyy cok sevindim hayirli olsun hayatim :)

Amin inş sağol bebeğim aynen sayfamızdada erkek çok fazla :) bende sevindim canım biliyomusun öncedm belirsizdi ya tuaf bi duyguydu tam benimsemiyodm şimdi çok benimsedim ona göre hayal kurduğum için sanırım şöle yaparız böle yapsrız diye başladm şimdiden hayale :)

Ben hamileyim canım inş en kısa sürede sanada nasip eder rabbim ne kadar zamandır düşünüyosunuz

doğal yoldanmı gebe kaldın cnm?
1 yıldır istiyoruz 2,3 aydır tedavi sonunda 23 ocakta aıslama oldum

Ahh sorma aynen ole oluyo daha cok benimsiyo insan bizimkiler kapi susu sudur budur bakip yapmaya basliyolar hatta :) pek bi erkenciyiz anlicaniz hahah :) isim dusundun mu peki hayatim

Ahh sorma aynen ole oluyo daha cok benimsiyo insan bizimkiler kapi susu sudur budur bakip yapmaya basliyolar hatta :) pek bi erkenciyiz anlicaniz hahah :) isim dusundun mu peki hayatim

Evet ya neler neler ama ben sabredecm 7. Ayın sonlarına doğru başlarım :) isim konusu hiç sorma ya düşününce bile sinirler tepeme çıkıyo kayınbabanın ismi olacak osman anlayışsızlar ya insan koymayın isteidğinizi koyun der herkes şimdiden sölemeye başladı deli olıyorm sanki çok ünlü biride ismini yaşatscaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…