Hım anladm canm evet ben taktikleri uyguladım kaldm inş aşılama tutar canım sonucu ne zaman belli olacakdoğal yoldanmı gebe kaldın cnm?
1 yıldır istiyoruz 2,3 aydır tedavi sonunda 23 ocakta aıslama oldum
Hım anladm canm evet ben taktikleri uyguladım kaldm inş aşılama tutar canım sonucu ne zaman belli olacak
Hım evet ozaman bayağı tecrübelisin ne güzel :) doğru sölüyosn canım alırım onları dediğin gibide çocuk birden büyüyo abartmamak lazm bide bişry sorucam ben karyola beşik alayım diyorm ilk bi üç yada dört sene oda yapmıycsm şimdi yapsam büyüyünce hayali çizgi kahramanı olacsk ondan isteyecek o yüzden sadece karyola alıym diyorm yanlarında çekmesi falanda olan yada başka seçenekte varmı pek bilgm yok bu konuda
taktikleri uyguladım derken?canın fikrine ihtiyacım var ..
insallah tutar ncm ya 7.günüm daha 14.gün belli olurmus ..
7 gün var daha,catlicam meraktan zaman gecmiyor beee ..
Cnm insallah vardir bol bol rabbim hayirlisiyla nasip et diye dua et
Kuzum benimm onun o yuzunu kapatan ellerini koklarimmm..cok seviyorum kiz cocuklarini aman oglum duymasin :):)
kızlar nolur bı bakın kan sonucum 6.87 hamılemyım
♥ Rabbim OL DE ,OLSUN!..♥
Rabbim kızda nasip etsin inşallah,hayırlısıyla :)
Benim regl 3 gün geçtikten sonra yaptırdım,2052 idi..Aşılamada nasıl ilerliyor yükseliş bilmiyorum ama normalden farklı bir değer olduğu için hamilesin gb geldi bana:44: İnşallah iyi haberler nasip etsin Rabbim..
Dualarınız kabul olsun inşallah,Rabbim gönlünüze göre versin :) İnşallah minişin sana tutunuyordur..Hayırlısıyla iyi haberler duyman dileğiyleKendine dikkat et
inşallah tatlisim dualarını esirgeme..
sende varmı bi gelisme canımmmm ..
26. haftamızdayız biz,çok şükür..Darısı başına
ooo ne cok hamile kalan var forumda hayırlı olsun cnm..
dogal yoldanmı kaldın?asılama mı?fikirlerin önemli tavsiyelerin nedir?
Cnm ben en buyuklerinden oyun parki gibi olanlardan aldim cok pratik rahat kullanisli ustelik biyere giderken hemen toplaniyor ustelik buyuyuncede rahatlikla kaldiriyosun dolabin ust koselerine :) oglum 14subat cocugu oldugu icin cok soguktu o sene ve evimizin oturma odasi dar diye kv kucuk sallanan karyoladan almisti minicik cok rahat fiyatida uygun onu salonda oyun parkini yatakodasinda kullandim.walla suan bile yatabilir oyun parkinda ama gectigimiz yaz genc odasi aldik simdi odasinda yatiyor yataklar kardese kaldi :)
Canım doğal yollardan kaldım,hatta istediğimiz zamanda oldu çok şükür..Aslında korkuyordum ne olur sonuc diye,eşimin abisi ve yengede 3 sene beklemişler ama özellikle birşey yapmadım,oldu Allah'ın izniyle,yanlış yönlendirmeyim:26: Ama diğer formumuzda çok arkadasımız var senin gb,şuan aynı haftalardayız bir sorunları yok çok şükür,inşallah seninde öyle olacaktırKendine biraz daha dikkat etmen gerektiğini biliyorum sadece,çok yorma kendini aman
taktikleri uyguladım derken?canın fikrine ihtiyacım var ..
insallah tutar ncm ya 7.günüm daha 14.gün belli olurmus ..
7 gün var daha,catlicam meraktan zaman gecmiyor beee ..
Hım anladm canım o daha iyiymiş ozaman oyun parkı alanıda var peki çekmeceleri varmı :)
İşte ilişkiden önce erkeğe nescafe içiriyosun sperm kalitesi arttırıyo sonra ilişki zamanını adetinin bittiği günden itibaren üç gün yapıyosın özellikle sonra ilişkiden sonra bi süre erkek kendini çekmesin dursun itsin hatta sonra ilişkiden sonra ayaklarını dik 20 dkka sonra hiç ayağa kalkma uyu öle bide ilişkiye sabah gir genelde spermler daha canlı oluyo bide soğan kürü falan deniyolar onu dene sen aşılama yapmışsın ama bakalım inş tutar canım haber verirsin
yok tatlim oyun parkinin cekmecesi olmuyor netten girbak cok guzel modelleri var etejer cekmece alirsin 5li tekzenden falan ben oyle yaptm cok rahat oluyor ben ozel yaptirdm cok buyuk oldu daha kucukte olabilirdi
Osman aslinda kotu bi isim degil kayinpederin ile aran nasildir bilememEvet ya neler neler ama ben sabredecm 7. Ayın sonlarına doğru başlarım :) isim konusu hiç sorma ya düşününce bile sinirler tepeme çıkıyo kayınbabanın ismi olacak osman anlayışsızlar ya insan koymayın isteidğinizi koyun der herkes şimdiden sölemeye başladı deli olıyorm sanki çok ünlü biride ismini yaşatscaz
Cnm ben kayinpederimi cok seviyorm hatta bu sulalede en cok sevdigim odur hatta babam yerindedir 15gun boyunca umredelerdi ben hep kp aradim konustum hergun kv le hic konusmadim :) beni koruyan kollayan odur ilk erkek torunu mirac ve ben ona onun ismini vermedigim icin cok pisman oldum esime dedimki askim buda erkek olursa mutlaka babamin ismini koyup yaninada istedigimz ismi ekleriz dedim hatta oglum olursa dedesinin ismi huseyin bizde huseyin mirza yada huseyin mete diye dusunduk benim ona vefa borcum ama senin kp le arani bilemem bide ilk cocuk onun verdigi heyecanda var.Evet ya neler neler ama ben sabredecm 7. Ayın sonlarına doğru başlarım :) isim konusu hiç sorma ya düşününce bile sinirler tepeme çıkıyo kayınbabanın ismi olacak osman anlayışsızlar ya insan koymayın isteidğinizi koyun der herkes şimdiden sölemeye başladı deli olıyorm sanki çok ünlü biride ismini yaşatscaz
Osman aslinda kotu bi isim degil kayinpederin ile aran nasildir bilemem
Ama bence koy okadar sıkinti yapma iki isimli olur digerini daha gonlune gore koyarsin. Benimde esimin babasi cok sene once vefat etmis istersen koyalim dedim esim istemedi benden gunah gitti :) ama ben esimin ismini koyucam toprak tan dusunuyoruz bebise tan esmin ismi. Hem manidar olur diye dusunduk. Nasil sence :)
Osman aslinda kotu bi isim degil kayinpederin ile aran nasildir bilemem
Ama bence koy okadar sıkinti yapma iki isimli olur digerini daha gonlune gore koyarsin. Benimde esimin babasi cok sene once vefat etmis istersen koyalim dedim esim istemedi benden gunah gitti :) ama ben esimin ismini koyucam toprak tan dusunuyoruz bebise tan esmin ismi. Hem manidar olur diye dusunduk. Nasil sence :)
Cnm ben kayinpederimi cok seviyorm hatta bu sulalede en cok sevdigim odur hatta babam yerindedir 15gun boyunca umredelerdi ben hep kp aradim konustum hergun kv le hic konusmadim :) beni koruyan kollayan odur ilk erkek torunu mirac ve ben ona onun ismini vermedigim icin cok pisman oldum esime dedimki askim buda erkek olursa mutlaka babamin ismini koyup yaninada istedigimz ismi ekleriz dedim hatta oglum olursa dedesinin ismi huseyin bizde huseyin mirza yada huseyin mete diye dusunduk benim ona vefa borcum ama senin kp le arani bilemem bide ilk cocuk onun verdigi heyecanda var.
Cok guzel cnm bence koy.benimde esimin ismi AHSEN ama biraz kiz ismi yaa :):) biraz ilk cocuk isminde insan takintili oluyor hersryi kabullenemiyor ama ikincide cok relax oluyor bide cinsiyetleri ayniysa hic problem olmuyor ben cok isim sundum aile buyukleri kabul etmedi napim: ) ben K.Kerimi actim baktim ilk onume cikan mirac suresi berat suresi ya mirac olcak ya berat dahada kimseye laf yok dedim esime biraz sert ciktm heraldetamam dedi:) dogumuma 3hafta varken evlilik yildonumumde 14subatta kandil aksaminda oglum dunyaya geldi ertesi gun baktik babasi mirac yazdirms ismiyle geldi kuzucugum kusagizlim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?