Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

iki hafta sonra değil bir hafta sonra çağırdı ultrasonla bakmadı kese görünmesi için sadece kanda baktı gebelik var dedio kadar heyecanını yaşatmıyolar mlsf bırak heyecanı hamile olduğumu bile hatırlamıyorum

Ya bende çok seviyorm aramızda iyi o ayrı ama o ismi istemiyorm çok sinirlerim bozuluyo düşündükçe
Seninkide iyi ikili yapıyosunuz birde güzel durur bence

Cnm uzulme yaa oglunda uzulcek guzel guzel anlat esine istemiyorum diye benimde soyle soyle hayalim var de ismini bu olsun istiyorum de sen siddetle karsi gelirsen inada biner is bosver kapatalim isim konusunu uzuluyosun..erkek cocuklar annelere cok duskun oluyolar gece bazen uyanip yanina geliyo ve babasina degil anneye sariliyo direk cok havan oluyo :) hasta yatarken odada 15dkkada bi gelip anne korkuyon.. die soruyor kuşagizlim şu getirdm diyor sabah kalkip anne büş verrrr diye bagiriyor yani süt :) erkek cocuklari anneye arkadas babanin bazen gostermedigi ilgiyi sevgiyi sefkati onlar gosteriyor herseyin oluyolar arkadasin cocugun herseyin evimizin kucuk erkegi :) cok sanslisin oglusun olcak

ben tam 28.günüm yaptım 2 tane yaptım 3 saat aralığıyla ikiside poziitif çıkıyo bazıları o kadar erken belli olmaz diyolar onun için kafam karıştı tabiki bnm için hiç bi önemi yok şu an bebeğim karnımda ya anne olcam ya o yeter bana

Aman hiç uğraşamıycam sinirlerim geriliyo
Gerçektenmi ben hiç o yönlerini düşünmemiştim ay böle anlatınca heyrcanladm inş o günleri görmek nasip olur oy oy dahada çok var ay bi geçmiyo zaman :) bide tekmelerini hissetsem ozaman sanırm daha bi benimseniyo :)

Ee tmm işte canım daha yeni görmediğin içn keseyi o yüzden bölesin bende öle oldm o bir hafta geçmedi stresliydi görünecekmi oluşacakmı diye ama hamilesin sonuçta ve hamileliğin üç ayı sıkıntılı geçiyo buda bi gerçek ama sonrası çok güzel oluyo :)

evet hamileyim sonuçta 3 ayı ne gibi sıkıntılı oluyo ??

evet hamileyim sonuçta 3 ayı ne gibi sıkıntılı oluyo ??

Yani hamilesin sabretmemiz gereken bi süreç sabır istiyo herşey hemen gelişmiyo malesef canım üç ayın sıkıntısı kişiye göre değişir kimi çok zor atlatır kimi hafif mesela bende hiç bulantı olmadı tiksinme olmadı ama diğer yönden başıma gelmeyen kalmadı :) bunalım sinir ağlama mutsuzlık çok fazla yaşadm kabus gibi geçti benimki anlayacağın ama herkeste bir olmıyo inş sen rahat geçirirsin

Kiz walla ogluma hamileykenki gunler geldi aklima ne gunlerdi kocamaaan karnim vrdi ilk aylar kv demden cok cekmistim islerini yapamiyorm diye beraber yiyip iciyoduk neler neler yapti bana sonra evimizi ayirdik gerci evimiz ayriydi ama yeme icme birdi ayirdik..bir tekme atiyodu oglum babasi uykudan uyaniyodu valla karnimi ona dayadigim zaman: ) doguma alcaklari zaman cok heycanlanmisti esim kipkirmizi oldu imza bile atamadi kalem kacsefr dustu elinden banada erkekimi gonder diye bagiriyodu ameliyathaneye inerken tabi bende aglamak uzereydm hem korkudan hrm heycandan :) ilk ben gordm bebegimi ameliyathanede sonra yukari cikardilar giydrmisler ana baba gunuydu odamin ici ama benle kimse ilgilenmiyodu onlar sevdiler en son hrmsire kizdi cocugu annesine verin emsin artik acikti diye bebek hemsiresi geldi yardim etti zoraki azcik emdi ama en kotu tarafi okadar kalabaligin icinde pek benle ilgilenmeyisleri bi anam cok ilgilendi hic ayrilmadi basimdan usumustum kat kat giydirdi

Ay ne güzel şeyler ben kv le aynı yerdeym ben asla inmek istemem ya inş öle olmam zorlanmam yemekte sn ozaman sezeryan oldun canm ben ondsn çok korkıyorm inş normal olur diyprm bünyem aşırı zayıf ya kaldıramaz yada toparlanamaz diye korkuyorm ayy gözümde canlandı birden bebeğin odsya gelmesi ama ozaman normal canım bebeğe odaklanmaları olacak okadar :)ama bilirim o üşümeyi kat kat giyinsede insan ısınmıyo yine ne hayır varsa anneden var işte :)

Cnmyemek yapmak sorun olmuyodu ama esimin ailesi birazda islerini guclrrini yaptrck adam ariyolardi hamile kalip rahatsizlaninca benden kotusu olmadi 2ay annemde kaldim sonra evimiz ayrildi iyi oldu bundada hayir vardir benimdebunyrm cok zayif amaben normal yapamazdim cunku iri bebek olcakti ozamana kadar 4kilo olurdu dedi dktr 3kilo dogdu 37haftalik ve her hafta 350gr alir dedi dktr kalp yavaslamaya baslayinca sezeryzna aldilar

Herkese göre değişiyor belirtiler canım,takılma insanlara..En başta öğrenmen gereken sey bu insanlar garip,herşeye bir kulp buluyorlar bu dönemlerde nedense,ama takmayacan :)
Zaten kanda çıktıysa tmm,10 gün ya da 1 hafta sonrada ultrasonla bakmak için çağırır..Kan testi yapıyorlar en başta başka diyebilecek birşeyleri yok doktorların inan,sonraki gidişinde görebilecek inşallah..Rabbim sağlık versin ikinizede..

Bende de bulantı yok ama herşeye alınıyorum ağlamak gelio sürekli içimden en ufak lafi kaldıramiyorum

Ben gittiğimde kan testi yaptı zaten salı gitmistim salı gel ddi bi hafta sonra yani evet heR kafadan bi ses çıkıyo sağol cnm allahim bebeğimi korusun

Bende de bulantı yok ama herşeye alınıyorum ağlamak gelio sürekli içimden en ufak lafi kaldıramiyorum

İyi bari seninde bulantı olmayacak galiba o duygusal değişim olur ya üç ay sabret sık dişini sonrası süper oluyo enerjik huzur güzel oluyo :)

Karnim acikti cnm bisi yemek istemiyor pazar gunlerinide hic sevmem kocamda disardan camlari siliyor :):) off sikldm bee ( sen napiosn?

Bende acıktım aynı durumdaym ne yesekki :) hım temizlik günü bugün oh ne güzel senin koca iyiymiş ya maşallah diyelim :) ben perişanım ya aman bugün üç makina çamaşır yıkadm astm evi temizledim alt katta anneö oturuyo oda yarın istanbuldan gelecek şimdide onun evi havalandırdm süpürdm falan canım çıktı hamilelikte temizlik zor oluyo ya bide dikkat etmek zorundayız ya sinir ediyo beni :)

Yok be temizlik yapmadim yagmur camurlu yagdi diye kv dedi kocama cik camlari hallet diye bende 1koca makine camasir yikadm 9kg daha 2makina var simdide utu yapcm cocuk olnca camasir bitmiyo aksamada miraci yikarim walla ölüm onu yikamak cok agliyor bagiriyor hic halim yok evde buyuk temizlik yapmaya ihtiyac var aslinda sen cok yormusun bugun kendini biraz dinlen hadi bana gelde dun aksam pohacayla kek yapmistm cayda demler yeriz tatlim :):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…