Yok be temizlik yapmadim yagmur camurlu yagdi diye kv dedi kocama cik camlari hallet diye bende 1koca makine camasir yikadm 9kgdaha 2makina var simdide utu yapcm cocuk olnca camasir bitmiyo aksamada miraci yikarim walla ölüm onu yikamak cok agliyor bagiriyor hic halim yok evde buyuk temizlik yapmaya ihtiyac var aslinda sen cok yormusun bugun kendini biraz dinlen hadi bana gelde dun aksam pohacayla kek yapmistm cayda demler yeriz tatlim :):)
Ay evet benimde camlar silinecek sen kurtulmuş valla :) aman evin işi bitmiyo csnım ya öldüm bugün ütüyüde akşam yapacsm artık sayısını bile bilmiyorm okadar çok :) senin bide çocuk var daha zordur banyoyu sevdir çocuğa zsmanında korkmuş eğlenceli hale getir ozaman ağlamaz belki :)
Ay süpermiş menün valla yakın olsaydn direk sana gelirdim :)
Banyoyu cok seviyodu ama kisa dogru hastalandi uzun sure yikamadm unuttu heralde simdide nefret ediyor ne yaptiysak yok..ayy evt ne iyi olurdu yakin olsaydik alisverisede beraber cikardik
Hım anladm o yüzden korkuyo alışır canım evet ya severim alışverişi :)
Gun icerisinde ara ara uykum geliyor gecede yatiyorum 2saat uyuyorm bi uyaniyorm sabaha kadar uyuyamiyorum taa ezandan sonra yatiyorm 9bucuga kadar
Evet ya neler neler ama ben sabredecm 7. Ayın sonlarına doğru başlarım :) isim konusu hiç sorma ya düşününce bile sinirler tepeme çıkıyo kayınbabanın ismi olacak osman anlayışsızlar ya insan koymayın isteidğinizi koyun der herkes şimdiden sölemeye başladı deli olıyorm sanki çok ünlü biride ismini yaşatscaz
Gun icerisinde ara ara uykum geliyor gecede yatiyorum 2saat uyuyorm bi uyaniyorm sabaha kadar uyuyamiyorum taa ezandan sonra yatiyorm 9bucuga kadar
Hım doğru gelir ben işten pek oturamıyorm 7 gibi ancak oturuyorm ondada ben uyukluyorm gece 3 e kadar falan oturuyorm uyumak istemiyorm sabahta kalkamıyprm 12 yi biliyo ayıkmam seninde benm gibi düzenin yokmuş gebelikten heralde bi düzene koymak lazm ama olmuyo sen heralde çocuktan dolayı geri erkendn kalkıyomuşsun
Ya mirac uyur ben uyusam korkar yanimdan kalkmaz ama yinede sabah sutu falan oluyor uyandiriyor ama oglen uyuyabilsm yine iyi uyumuyo oglenHım doğru gelir ben işten pek oturamıyorm 7 gibi ancak oturuyorm ondada ben uyukluyorm gece 3 e kadar falan oturuyorm uyumak istemiyorm sabahta kalkamıyprm 12 yi biliyo ayıkmam seninde benm gibi düzenin yokmuş gebelikten heralde bi düzene koymak lazm ama olmuyo sen heralde çocuktan dolayı geri erkendn kalkıyomuşsun
cnm bende oyle haftada bir yikiyorum ama pek sevmiyor yikarkende cok yoruyor beni yazin gunde iki sefer yikanirdk beraber girerdk banyoya..gecmis olsun ucunuzede hastalik cok zor benimde cok midem bulaniyor yine ya nefret ettimCanım sende bendensin desene bende aynı uykusuzum çok kızım hasta oldu ben hastayım vs ........Miraç banyoyu unutmuş üzüldüm ben 4 günde yada haftada 1 mecbur yıkıyor um unutmasın korkmasin diye sanırsam ondan hasta ettim çocuğu((
Canım benim biraz gec kalsam da konuya osman bence güzel bi isim ama illa olmaz diyorsan da eşinle inşallah halledersiniz bu mevzuyu benim ki şimdiden sayıyor mustafa murat mehmet gb isimleri bende bakalım diyorum daha başka klasik olmayan ne isim olabilir diye ama çokta ısrar ederse de olmaz da demeyeceğim kızımın ismini son dakka ben başka isim belirlemiş olsam da babası bu olsun mu dedi yavrum kucağımdaydı ve gözlerimin içine bakıyordu pk hadi adıyla yaşasın evladimiz diyince de ağzı kulaklarına varmıştı hala unutmam valla :)) bu arada ben ilaçlara devam bugunde kızımı Dr ye götürdük teyzesi usutmus ilac yazildi zuzuma ev de halbuki ki soğuk da değil ama olacağı varmış ana kız hasta hasta ortalıkta dolaşıyoruz Babamıza onu getir bunu götür deyip keyif yapıyoruz kıźımda hamileyken hiç naz caz yapmamistim zira bir kaç olayda yanlış anlasilmistim kV görümce yüzünden ama bu gebeliğim de acısını çıkartıyorum kızımla ben :)))))
Ya mirac uyur ben uyusam korkar yanimdan kalkmaz ama yinede sabah sutu falan oluyor uyandiriyor ama oglen uyuyabilsm yine iyi uyumuyo oglen
cnm bende oyle haftada bir yikiyorum ama pek sevmiyor yikarkende cok yoruyor beni yazin gunde iki sefer yikanirdk beraber girerdk banyoya..gecmis olsun ucunuzede hastalik cok zor benimde cok midem bulaniyor yine ya nefret ettim
shrmirac4519 .!.:Ya mirac uyur ben uyusam korkar yanimdan kalkmaz ama yinede sabah sutu falan oluyor uyandiriyor ama oglen uyuyabilsm yine iyi uyumuyo oglen
cnm bende oyle haftada bir yikiyorum ama pek sevmiyor yikarkende cok yoruyor beni yazin gunde iki sefer yikanirdk beraber girerdk banyoya..gecmis olsun ucunuzede hastalik cok zor benimde cok midem bulaniyor yine ya nefret ettim
Aman bakalım canım o konuda canım sıkkın ne olur bilmiyorm daha siz isime karar veremezsiniz net değil ya sölersin belli olunca
Oyy kıyamam fıstığıma hastamı oldu annesi dikkat edin hasta olmamaya birndende bulşmış olablir pek ilaç içirme yinede antibiyotk hele hiç içirme doğal yiyeceklerden yedir gribe iyi gelen direnç arttıran babanızda yapsın canım hem kzı için hem senin için oh keyif yapın tadını çıkarın :) bu arada kızın kaç yaşnda
valla ikimizde antibiyotik kullanıyoruz teyzesi mecbur mayya malesef hemen iylesemiyor hep hastanelik oluyoruz serum oluyor sonumuz daha 20 gün öncesi filandi yanlis hatirlamiyorsam türkiye'de iken serum la iyi olmuştuk şimdi annem filan da yok yaninda degiliz biliyorsun(( korkuma mecbur kullanıyorum tabi ki dogal iyi ama (( yapalım (( şimdilik böyle (
Hım anladm o yüzden olsun çocuğuda alıştır öğlen uykusuna ikiniz uyuyun o seni dinlendirir
Yok lanet olasi bulantilarin gececegi yok biz ne turlu denediysk bu kiş yikanmayi sevmiyor kucukken daha kolay oluyordu yikamak senin zuzun kucuk annesi oyuzden ogle uykusuna yatar benim kus agizlim 14subatta 3yasina girck pek fazla gunduz uykusuna ihtiyac duymuyor bide yazlari bahceye cikar oynardi enerji atardi ama simdi kiş oldugu icin evin icinde yada babannesinde cok fazla enerji atip yorulamiyor uykusu olmuyor pek.gece 11de yatar sabah 9bucukta uyanir hergun..yok kuzum o uyanikken ben asla uyumam gunduz cok rahatsizlanirsam babannesine cikartiyorumÇok geçmiş olsun canım sanada mide bulantın olması fena allahım şifa versin bir an evvel inş ............ benim allahtan geçti şu bir haftadır bide yemek te pisirmedigimden sanırsam rahatım ...ben kızımı kucağıma alıp yada akşam babası geldiğinde babasının kucağında yıkıyorum oynayarak yani haha KİK ki ki sesleri ile baya bi palyaço oluyoruz :)))) banyo yaptırırken :))) Bide mirac kaç yaşında benim zuzum 13 aylık oda gündüz çok uyumazdi oglen yarim saat aksam uzeri de 1 saat uyurdu dedemiz evindeyken........... dışardan çok ses coluk çocuk sesi gelirdi yada korna bu yüzden gündüz uykusu bana haramdı şimdi çok şükür ki kendi evim çok sessiz bir semtte ve kızım öğlen 2 saat akşam üzeri 1 buçuk saat uyumaya başladı gece de hasta değilse maşallah uyuyor inş Miraç in da uykusu düzelir annesi .....ama ne olur o uyanikken sen uyumaa emi canım ne olur ne olmaz diye
Canım benim biraz gec kalsam da konuya osman bence güzel bi isim ama illa olmaz diyorsan da eşinle inşallah halledersiniz bu mevzuyu benim ki şimdiden sayıyor mustafa murat mehmet gb isimleri bende bakalım diyorum daha başka klasik olmayan ne isim olabilir diye ama çokta ısrar ederse de olmaz da demeyeceğim kızımın ismini son dakka ben başka isim belirlemiş olsam da babası bu olsun mu dedi yavrum kucağımdaydı ve gözlerimin içine bakıyordu pk hadi adıyla yaşasın evladimiz diyince de ağzı kulaklarına varmıştı hala unutmam valla :)) bu arada ben ilaçlara devam bugunde kızımı Dr ye götürdük teyzesi usutmus ilac yazildi zuzuma ev de halbuki ki soğuk da değil ama olacağı varmış ana kız hasta hasta ortalıkta dolaşıyoruz Babamıza onu getir bunu götür deyip keyif yapıyoruz kıźımda hamileyken hiç naz caz yapmamistim zira bir kaç olayda yanlış anlasilmistim kV görümce yüzünden ama bu gebeliğim de acısını çıkartıyorum kızımla ben :)))))
Kızlar bende 7 inci haftaya doğru
İlerlemekteyim insallah. İlk baslarda adet sancisi gibi sancilarim olmustu heran hastalancam diye cok korkuyodum. Midem bulanmiyo
Diye de kafaya takiyodum.. 5 inci haftanin sonunda sagolsun midem kendisini baya bi hatirlatmaya basladi kusma yok ama cok öguruyorum bulaniyo tum gun boyunca ara ara.
İdrara cok sık cikiyorum karin agrim azaldi sukurler olsun. Goguslerde agri vardi ama cogaldi sistiler :) zaten cok buyuk degildiler iyi oldu biraz buyumeleri hehehehe!
Tum anne adaylarina allah tamamini erdirsin diyorum
Saglikli nur gibi
Evlat versin allah diyorum!
İsteyipte bebek hasreti ceken arkadaslar.. Umudunuzu kaybetmeyin. Sakin. Herseyin zamani var! Allah herseyin zamanini belirlemis sadece
Bazen kimimiz 2 ayda gebe kalirken
Kimimiz 2 sene sonra kaliyoruz. İnancinizi kaybetmeyin.
Hic sorma arkadasim o kV ile gorumce olayini gorumce degilde kV de ilk hamileligimde cok cektirmisti bana simdi bile hep surat yapar iyiligine iyidir ama dengesizligi tutuyor bazen bakmisin benden iyisi yok bi bakmisin hic bisi yokken surat beskaris..gorumcemede bu hamileligimin basinda sinir oldum toplulukta oturuyoduk arkadaslara hamile oldugumun haberini verdik dondu dediki gorumce bana sanki cocuk azdida bitane daha yapiyosn dedi esim 4kardes birinde 2 eltimde 3 gorumcemde 2cocuk var hepsi massallah sira vermeden dogurmus ben dogurunca fazla oldu hatta eltim son 3numarayi bendn kiskandigina yapti oglum kizindan 4ay buyuk :)tabi ben dururmuyum ablaciim cocuk cok olabilir ama benim az birtane cocugum var dedim hemde ben gencim ama senin kardesin gelmis 32yasina dedim :):):) ha ha ha ha:):) canima deysin :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?