Yok lanet olasi bulantilarin gececegi yok biz ne turlu denediysk bu kiş yikanmayi sevmiyor kucukken daha kolay oluyordu yikamak senin zuzun kucuk annesi oyuzden ogle uykusuna yatar benim kus agizlim 14subatta 3yasina girck pek fazla gunduz uykusuna ihtiyac duymuyor bide yazlari bahceye cikar oynardi enerji atardi ama simdi kiş oldugu icin evin icinde yada babannesinde cok fazla enerji atip yorulamiyor uykusu olmuyor pek.gece 11de yatar sabah 9bucukta uyanir hergun..yok kuzum o uyanikken ben asla uyumam gunduz cok rahatsizlanirsam babannesine cikartiyorum
Hahaha ağzına sağlık sen sustukça sanki dilimiz yok gb daha da üstüne geliyorlar insanin kızıma hamileyken görümcem de benden 1 ay fazla hamileydi bütün gun bulantım var deyip yatardı bide inan 6 ayda bir aynı ülkede de olmamiza ragmen ancak gideriz eşimle aramızda şükür 1000 km varrr neyse gittiğimde ise bende bulaşık yalasik temizlik o halde ortada dolanirdim adımı bizi beğenmiyor evimizi pis buluyor oldu niyete bak ey Yarabbim biz Türk kızıyiz anamız öyle öğretmis evin her daim temiz olsun pek olsun demiş suç mu bu .......Araplar gerçekten pis oluyorlar upuzun tırnaklar la elle pirinç pilavı yiyorlar offf offf yani :)) kurban olam medeni ülkeme kaşık varken o ne be :))) bide hiç unutmam unutamamam gorumcemin kızı bir kase yoğurt koymuşum sabahtan beri de bişey yememisim canım çekmiş sen gel parmağını bandıra bandıra yemeye çalış eşime dedim ki al onu kaşıkla yesin dedim eşim bi cümle kullandı ne aç gözlusun gb ne ağirima gitmişti bende yumurta Menemen pişiriyordum ocak başında aldım bastım lavabo içine o gece aç yattım sabahta kaynana gorumce ler bir surat görsen dedim ki kardeşinin midesi bulanıyor bende tiksindim ne var bunda sizde kadınsiniz hiç yaşamadınız mi yani dediğimde cit yok cvp bile vermediler ne günlerdi canım ahhh ne günler günde 1 paket sigara içerdim stresten şimdi hepsinden acısını alıyorum hak edene yapacaksın .....başka millettenim diye beni ezeceklerini sandılar heralde bide kV bigün oğluna dönüp dedi ki bilmem ne olan beriye süt veren geriye ne utanmistim şimdi gittiğimde yiyorum içiyorum oturuyorum oh hhh iyi oldu dolanip hizmet ediyorlar bize eşim cunki evin en büyük erkeği ve Babamız rahmetli yok diye hürmet büyük .......... benimde oğlum olucak inş ama ben asla böyle bir kadın olmayacagim onlar mutlu olsun yeter ne gerek bunlara ......
Ins bizde büyüyünce korkmayız TEYZOS .......bide ne hoş yaaa 14 Şubat mükemmel bir tarih ..... babaanne yanında oluşuna sevinsem mi acaba :))) 😞😞 yine de yanlız olmamana sevindim canım
Valla ikimizde antibiyotik kullanıyoruz teyzesi mecbur mayya malesef hemen iylesemiyor hep hastanelik oluyoruz serum oluyor sonumuz daha 20 gün öncesi filandi yanlis hatirlamiyorsam Türkiye'de iken serum la iyi olmuştuk şimdi annem filan da yok yaninda degiliz biliyorsun(( korkuma mecbur kullanıyorum tabi ki dogal iyi ama (( yapalım (( şimdilik böyle (
Ogle uykusuna yatmasi icin sabah 7de uyanmasi lazim oda cok zor benimde onla uyanmam gerrkir
Kızlar bende 7 inci haftaya doğru
İlerlemekteyim insallah. İlk baslarda adet sancisi gibi sancilarim olmustu heran hastalancam diye cok korkuyodum. Midem bulanmiyo
Diye de kafaya takiyodum.. 5 inci haftanin sonunda sagolsun midem kendisini baya bi hatirlatmaya basladi kusma yok ama cok öguruyorum bulaniyo tum gun boyunca ara ara.
İdrara cok sık cikiyorum karin agrim azaldi sukurler olsun. Goguslerde agri vardi ama cogaldi sistiler :) zaten cok buyuk degildiler iyi oldu biraz buyumeleri hehehehe!
Tum anne adaylarina allah tamamini erdirsin diyorum
Saglikli nur gibi
Evlat versin allah diyorum!
İsteyipte bebek hasreti ceken arkadaslar.. Umudunuzu kaybetmeyin. Sakin. Herseyin zamani var! Allah herseyin zamanini belirlemis sadece
Bazen kimimiz 2 ayda gebe kalirken
Kimimiz 2 sene sonra kaliyoruz. İnancinizi kaybetmeyin.
Merhaba hanımlaar..
Bakamadım pek haftasonu,herkes iyidir inşallah..
Bizde keyifler iyi,artık sadece uzun oturunca belime oturan birşey oluyor,biraz can sıkıcı ama olsun bunada şükürçok karnım yok ama içteki kaslardan bağlardan ötürü sanırım,ister istemez yatarken kalkarken dönerken zorlanıyorum :)
Minikte her daim tekmelere devam :) Hiç durmuyor bazen,düşünmüyor değilim doğduktan sonrada mı böyle olacan annem diye
Rabbim sağlık versinde,emanetime en iyi sekilde bakmaya çalışacam..
Seni kaçak seni :) hafta sonum temizlikle geçti öldm bittim bugünde sayısını bilemediğim kadar ütü var :)
Aman iyi ol canım benim ay ne güzel tekmeleri hissediyosun olacak okadsr katlanacaksın bebiş için annesi hareketli bi bebek olacak ozaman :) ben hala hissetmiyorm erken daha bel ağrısı normal artık csnım malesef yastıkla falan oturacaksın inş hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur
Kızlar bende 7 inci haftaya doğru
İlerlemekteyim insallah. İlk baslarda adet sancisi gibi sancilarim olmustu heran hastalancam diye cok korkuyodum. Midem bulanmiyo
Diye de kafaya takiyodum.. 5 inci haftanin sonunda sagolsun midem kendisini baya bi hatirlatmaya basladi kusma yok ama cok öguruyorum bulaniyo tum gun boyunca ara ara.
İdrara cok sık cikiyorum karin agrim azaldi sukurler olsun. Goguslerde agri vardi ama cogaldi sistiler :) zaten cok buyuk degildiler iyi oldu biraz buyumeleri hehehehe!
Tum anne adaylarina allah tamamini erdirsin diyorum
Saglikli nur gibi
Evlat versin allah diyorum!
İsteyipte bebek hasreti ceken arkadaslar.. Umudunuzu kaybetmeyin. Sakin. Herseyin zamani var! Allah herseyin zamanini belirlemis sadece
Bazen kimimiz 2 ayda gebe kalirken
Kimimiz 2 sene sonra kaliyoruz. İnancinizi kaybetmeyin.
Slm kızlar bende bebek bekliyorum hatta bugün yarın doğuracağım inşallah tabi oğlumun keyfi yerinde gibi sesi çıkmıyor pek geçmiş yazılarınızı da okudum ama biraz geç farketmiştim
Ah cnm ya gurbet gelini olmak zordur..allahtan bizimkiler temiz titiz cok cevap veren insan degilim gelinler az konusurmus oyle der kv ama esime bazen sikayet ederm yemek konusu igrencmis bee uzun tirnak elle yemek yemek zatn midem bulaniyo iyyyyy
14subatta evlendim seneye 14subatta dogurdum :)
Hım anladm canım fıstığımın bünyesi bana çekmiş aşırı zayıf dirençli değil o yüzden dediğin gibi mecbur içiriyosundur ozaman iyice ilerlememesinden iyidir dahada küçükmş canım benim ya
Slm kızlar bende bebek bekliyorum hatta bugün yarın doğuracağım inşallah tabi oğlumun keyfi yerinde gibi sesi çıkmıyor pek geçmiş yazılarınızı da okudum ama biraz geç farketmiştim
Denk mi getirdin pk doğumu sezaryan filan mi yoksa kendi mi 14 subatta geldi :)) süpriz yapmak için annesine babasına
Evet teyzesi ya mayya çok narin hemen hasta oluyor sana çekmiş:))😗 :)) ve asla ilaçsız yenemiyoruz ne yapayım canı içinde olsun evladimin gerisini düşünmüyorum ..... zaten burda da organik bulmaya kalksam kimbilir nerde satılır diğer sebze meyve zaten bi dünya hormon ilaçtan farksız yani :)))
Yok cnm sezeryan ama planli degil evlilik yil donumumz diye dktrdn randevu aldim cikista yemege gideriz esimle dedim pzrtsi gunune denk geldi kandildi ogun esimde pazar cikalim dedi yarin kandil evimizde olurz dedi tmm dedim pazar ciktik son alisverisleri yaptk sabun islak mendil bez sampuan gibi neyse gezdik eglendik eve dondk pzrtsi kontrole gittim 37haftalikti kalp atislari yavasladi yatis yap dedi acil doguma girdm.
ay neguzel ismi varmis mayya anlami nedir..cnm insallah erken olmaz cok zor olur senin icin..kac kilo dogdu mayya mirac 3kilo dogdu dktr iribebek dedi 40hFtayi beklersek haftada 350gr alacagini 4kilo kadar dogar demisti normal istiyodum korktum :)Valla sezaryan da olsa normal gb olmuş :)) cok sevindim adiniza guzel tarih olmus hakikaten Bende mayya da 37 haftaya girdigim gun normal doğum sancilarim başladı diye tercihim de sezaryan olduğu için hemen ameliyata alındım bu arada istanbul daki Dr um bana rahim duvarımin kısa olduğunu erken doğum riskim olduğunu da söyledi((( inş yine 37 de doğar bu bebeğimin de erken olmasından korkuyorum açıkçası
Kıyamam canım benim ya. Doğru sölüyosun ilaçtan daha zararlı hormonlü sebze meyveler insan napacağını şaşırıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?