Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

emin ol canım öyle olucak ben kizimdan biliyom eğer bebek sakin se hareketsiz se doğunca da öyle ama anne karnında çok hareketliyse doğunca da hareketli :)) tekmelerine onu yaratana kurban :))) Belin için mümkün olduğunca bacak arana yastık koyup uzan uyu ........birde aniden kalkma yerinden....... bizde analı zuzulu hastayız ((

Son düzenleme:

Ins bizde büyüyünce korkmayız TEYZOS .......bide ne hoş yaaa 14 Şubat mükemmel bir tarih ..... babaanne yanında oluşuna sevinsem mi acaba :))) 😞😞 yine de yanlız olmamana sevindim canım

Ah cnm ya gurbet gelini olmak zordur..allahtan bizimkiler temiz titiz cok cevap veren insan degilim gelinler az konusurmus oyle der kv ama esime bazen sikayet ederm yemek konusu igrencmis bee uzun tirnak elle yemek yemek zatn midem bulaniyo iyyyyy

Ins bizde büyüyünce korkmayız TEYZOS .......bide ne hoş yaaa 14 Şubat mükemmel bir tarih ..... babaanne yanında oluşuna sevinsem mi acaba :))) 😞😞 yine de yanlız olmamana sevindim canım

14subatta evlendim seneye 14subatta dogurdum :)

Hım anladm canım fıstığımın bünyesi bana çekmiş aşırı zayıf dirençli değil o yüzden dediğin gibi mecbur içiriyosundur ozaman iyice ilerlememesinden iyidir dahada küçükmş canım benim ya

Hayırlı ugurlu olsun arkadaşım Rabbim kucağına da almayi nasip etsin inş

Gözün aydın canım inş hayırlısıylada kucağına alırsın dikkAt et kendine saydığın belirtilern bulantı hariç hepsi oldu bendede normal yani o belirtiler

Slm kızlar bende bebek bekliyorum hatta bugün yarın doğuracağım inşallah tabi oğlumun keyfi yerinde gibi sesi çıkmıyor pek geçmiş yazılarınızı da okudum ama biraz geç farketmiştim

Slm kızlar bende bebek bekliyorum hatta bugün yarın doğuracağım inşallah tabi oğlumun keyfi yerinde gibi sesi çıkmıyor pek geçmiş yazılarınızı da okudum ama biraz geç farketmiştim

Slm canım oh ne güzel sen bitirmişsin darsu bize olsun inş :)

Ah cnm ya gurbet gelini olmak zordur..allahtan bizimkiler temiz titiz cok cevap veren insan degilim gelinler az konusurmus oyle der kv ama esime bazen sikayet ederm yemek konusu igrencmis bee uzun tirnak elle yemek yemek zatn midem bulaniyo iyyyyy

Kıyamam neyse unut sen şu elle yemek yeme muhabbetini ((( ama inan daha neler neler :)) Bende hiç yüz göz olmadım şimdiye kadar inan onlar surat astıysa bende yaptım sadece bu kadar bide inan her ay eşime zorla annene para yolla kadın tek olmaz günah diye de ben derim illaki bir gün anlarlar alamazlarsa da allahım bilir diyorum .....

Evet teyzesi ya mayya çok narin hemen hasta oluyor sana çekmiş:))😗 :)) ve asla ilaçsız yenemiyoruz ne yapayım canı içinde olsun evladimin gerisini düşünmüyorum ..... zaten burda da organik bulmaya kalksam kimbilir nerde satılır diğer sebze meyve zaten bi dünya hormon ilaçtan farksız yani :)))

Allah kurtarsin ikinizi de inş sağ salim canım ..hayırlı doğum haberlerini bekliyoruz o zmn

Denk mi getirdin pk doğumu sezaryan filan mi yoksa kendi mi 14 subatta geldi :)) süpriz yapmak için annesine babasına

Yok cnm sezeryan ama planli degil evlilik yil donumumz diye dktrdn randevu aldim cikista yemege gideriz esimle dedim pzrtsi gunune denk geldi kandildi ogun esimde pazar cikalim dedi yarin kandil evimizde olurz dedi tmm dedim pazar ciktik son alisverisleri yaptk sabun islak mendil bez sampuan gibi neyse gezdik eglendik eve dondk pzrtsi kontrole gittim 37haftalikti kalp atislari yavasladi yatis yap dedi acil doguma girdm.

Kıyamam canım benim ya. Doğru sölüyosun ilaçtan daha zararlı hormonlü sebze meyveler insan napacağını şaşırıyo :)

Valla sezaryan da olsa normal gb olmuş :)) cok sevindim adiniza guzel tarih olmus hakikaten Bende mayya da 37 haftaya girdigim gun normal doğum sancilarim başladı diye tercihim de sezaryan olduğu için hemen ameliyata alındım bu arada istanbul daki Dr um bana rahim duvarımin kısa olduğunu erken doğum riskim olduğunu da söyledi ((( inş yine 37 de doğar bu bebeğimin de erken olmasından korkuyorum açıkçası

ay neguzel ismi varmis mayya anlami nedir..cnm insallah erken olmaz cok zor olur senin icin..kac kilo dogdu mayya mirac 3kilo dogdu dktr iribebek dedi 40hFtayi beklersek haftada 350gr alacagini 4kilo kadar dogar demisti normal istiyodum korktum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…