Kuzum napiosn minik oglus napiyorr :)
ay neguzel ismi varmis mayya anlami nedir..cnm insallah erken olmaz cok zor olur senin icin..kac kilo dogdu mayya mirac 3kilo dogdu dktr iribebek dedi 40hFtayi beklersek haftada 350gr alacagini 4kilo kadar dogar demisti normal istiyodum korktum :)
Ütü yapıyorm hala canım benim oğluş iyi şimdilik teyzesi acıktı galiba yemek yiyecek :) sen napıyosn senin mink nasıl :)
Kolay gelsin canım bana da gellll ne olur :))
Senin kiza uyuyor mirac ismi oneririm :) gerci farkli isimlerde varCanım sağolasın kızımın isminin anlamı şu mayya Arapça'da su demek :)) mirac ta çok güzel ama :)) may da deniyor mayya da deniyor Arapça'da suya :))
Ah teyzesi ah benimki yaramaz ya kiz gecti dedigim bulantilar yine geldi sabah yataktan zor attim kendimi lavaboya hic dogru duzgun bisi yiyemedim bugun bide bagirsaklarim calismiyor mahfoldum normale donmek istiyorum artikÜtü yapıyorm hala canım benim oğluş iyi şimdilik teyzesi acıktı galiba yemek yiyecek :) sen napıyosn senin mink nasıl :)
Senin kiza uyuyor mirac ismi oneririm :) gerci farkli isimlerde var
Ah teyzesi ah benimki yaramaz ya kiz gecti dedigim bulantilar yine geldi sabah yataktan zor attim kendimi lavaboya hic dogru duzgun bisi yiyemedim bugun bide bagirsaklarim calismiyor mahfoldum normale donmek istiyorum artik
Ah teyzesi ah benimki yaramaz ya kiz gecti dedigim bulantilar yine geldi sabah yataktan zor attim kendimi lavaboya hic dogru duzgun bisi yiyemedim bugun bide bagirsaklarim calismiyor mahfoldum normale donmek istiyorum artik
Bu arada çok geçmiş olsun turşu dene yiyebilirsen shrmiracim :))
Nerefoncum bu ara kendini yordugunu farkındasìn demi dikkat edersen iyi olur lütfen dikkat et kendine
Seni kaçak seni :) hafta sonum temizlikle geçti öldm bittim bugünde sayısını bilemediğim kadar ütü var :)
Aman iyi ol canım benim ay ne güzel tekmeleri hissediyosun olacak okadsr katlanacaksın bebiş için annesi hareketli bi bebek olacak ozaman :) ben hala hissetmiyorm erken daha bel ağrısı normal artık csnım malesef yastıkla falan oturacaksın inş hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur
Slm kızlar bende bebek bekliyorum hatta bugün yarın doğuracağım inşallah tabi oğlumun keyfi yerinde gibi sesi çıkmıyor pek geçmiş yazılarınızı da okudum ama biraz geç farketmiştim
Mustafa ismindeki cocuklar yaramaz oluyor sakin haa :):) ins cnm dedenin ismi ne bence ne olursa olsun analar herseyi hakediyor benimde abim koydu iki dedemin adini iki isimli yegenim..bende bu erkek olursa kp ismini koymak istiyorum onun hakkini odeyememEvet bende düşünmedim değil hani mirac ismini :)) bakalım babası akşam mustafa mehmet nasıl dedi asla olmaz dedim bir isim koy yanına ben de isim bulacam dedim anlaştık böylece yani annem babasını hiç yaşamamis 40 Günlük iken rahmetli olmuş babası..... bütün kardeşlerimin ogullari doğduğunda sırayla bekledi kadın koyarlar diye kimse koymadì bakalım inş bana nasip olur diye de bir niyetim var :))
Evt arkadasim katiliyorumBu arada çok geçmiş olsun turşu dene yiyebilirsen shrmiracim :))
Yiyorum tursuda hemde cook:) bi ara limon sevdam vardi gunde 2:3 tane simdide sade soda svdam var onun icine sikip iciyorum
Nerefoncum bu ara kendini yordugunu farkındasìn demi dikkat edersen iyi olur lütfen dikkat et kendine
Utu masasini acik biraksaydinw arada bir iki utulerdin yazik o beline ne kadar yuk verdin biraz dinlen bu aralarDaha yeni oturdm canım öldm valla dinlenerek yaptığım halde bayağı birikmiş yapamamıştm elimden geldiği kadar ediyorm ama pek olmıyo sanırm
Ay kıyamam ya halamı geçmedi bulantın geçmesi gerekiyodu sanada zor olur bebeğede tamda senden beslenme zsmanı tüh ya
Oyy kolaygelsiinn..Bir kere tatil dönüşü biriktirdim,sütten ağzım yandı hesabı,şimdi toplamaya giderken ütüyü hazırlıyorum direk :) Birde eşimin işinden dolayı hep ütülü kıyafetler,zor
Galiba dediğin gb hareketli olacak,olsun ne yapalım,babası çok hareketli,bende öyleyim..Çabuk alışacaz
Bayaa oldu yastıkla yatalı,karın büyüdükçe yatınca çekiliyor gb oluyordu,yastık rahatlatıyor ama bu hafta iyice hissettim hamile olduğumu artıkCümlemize nasip etsin inşallah canım,seninde artık keyifli zamanlarda olmana seviniyorum..Sen yine de kendini çok yorma,çok uzun ayakta kalıp belini sırtını ağrıtma
Evet ya brnmkide birikmiş dediğin gibi zor oldu gide gele az uzanarak yaptm 7 yi buldu :) benmkidr hep ütülü ah ah işimz zor
Olsn harekrtli çocuk iyidir çok zeki olur annesi :)
İyi bari yastk iyi geliyosa kaç haftalık oldn şimdi sen
Oyy kolaygelsiinn..Bir kere tatil dönüşü biriktirdim,sütten ağzım yandı hesabı,şimdi toplamaya giderken ütüyü hazırlıyorum direk :) Birde eşimin işinden dolayı hep ütülü kıyafetler,zor
Galiba dediğin gb hareketli olacak,olsun ne yapalım,babası çok hareketli,bende öyleyim..Çabuk alışacaz
Bayaa oldu yastıkla yatalı,karın büyüdükçe yatınca çekiliyor gb oluyordu,yastık rahatlatıyor ama bu hafta iyice hissettim hamile olduğumu artıkCümlemize nasip etsin inşallah canım,seninde artık keyifli zamanlarda olmana seviniyorum..Sen yine de kendini çok yorma,çok uzun ayakta kalıp belini sırtını ağrıtma
Evet ya brnmkide birikmiş dediğin gibi zor oldu gide gele az uzanarak yaptm 7 yi buldu :) benmkidr hep ütülü ah ah işimz zor
İnsan dogumdan sonra o bebisin tekmelerini bile ozluyor ama o çiş olayivarya hamileyken o lanet bisi gecede 8sefer
Ya valla gcmedi isin kotusu decavit de kullanamiyorum oda bogazmdan geri cikiyor napcam bilmiyorum o biraz rahatlatiyodu beni dktr 5.aya kadar kilo.almaya bilirsin normal dedi Az az ye dedi sen kotu olsanda o icerde iyi dedi herkes diyoki 18haftada gecer duzelirsin hep geccek diye bekliyorm buarada süt icmeye basladim yumurtada yiyebiliyorum idare ediyorum napim
Tünaydinn kizlar
Ya bisi dicem bi sorunum var ya kizlar ben hic esimle birlikte olmak istemiyorum hemde hic..reddediyorum boyna bana yaklasinca aglayip zirliyorum yatip uyuyorum..napcm boyle ben hep bu sekilmi surcek ilk gebeligimde boyle degildi..inanki ya esimden once yataga giriyorm uyku numarasi yapiyorum yada o uyuyunca yatiyorum yanina biliyorum beni cok ozledi ve kirmak istemiyor ama bende sasirdm napcagimi kimseyle paylasamiyorm sorunumu
Canım şimdi bu normal bişey aslında gebelik haftana göre tam tersi olması lazm ama sen tamamen anneliğe hamileliğe adepte oldun ve kadınsal özelliğini unıttun gibi gelio bence eşine bırak kendini tekrar hatırlayıp normale dönersin
Tünaydinn kizlar
Ya bisi dicem bi sorunum var ya kizlar ben hic esimle birlikte olmak istemiyorum hemde hic..reddediyorum boyna bana yaklasinca aglayip zirliyorum yatip uyuyorum..napcm boyle ben hep bu sekilmi surcek ilk gebeligimde boyle degildi..inanki ya esimden once yataga giriyorm uyku numarasi yapiyorum yada o uyuyunca yatiyorum yanina biliyorum beni cok ozledi ve kirmak istemiyor ama bende sasirdm napcagimi kimseyle paylasamiyorm sorunumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?