Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

ay neguzel ismi varmis mayya anlami nedir..cnm insallah erken olmaz cok zor olur senin icin..kac kilo dogdu mayya mirac 3kilo dogdu dktr iribebek dedi 40hFtayi beklersek haftada 350gr alacagini 4kilo kadar dogar demisti normal istiyodum korktum :)

Canım sağolasın kızımın isminin anlamı şu mayya Arapça'da su demek :)) mirac ta çok güzel ama :)) may da deniyor mayya da deniyor Arapça'da suya :))

Canım sağolasın kızımın isminin anlamı şu mayya Arapça'da su demek :)) mirac ta çok güzel ama :)) may da deniyor mayya da deniyor Arapça'da suya :))
Senin kiza uyuyor mirac ismi oneririm :) gerci farkli isimlerde var
Ütü yapıyorm hala canım benim oğluş iyi şimdilik teyzesi acıktı galiba yemek yiyecek :) sen napıyosn senin mink nasıl :)
Ah teyzesi ah benimki yaramaz ya kiz gecti dedigim bulantilar yine geldi sabah yataktan zor attim kendimi lavaboya hic dogru duzgun bisi yiyemedim bugun bide bagirsaklarim calismiyor mahfoldum normale donmek istiyorum artik

15.haftAmizi kutluyor bebis icerde bana eziyet ederk

Ay kıyamam ya halamı geçmedi bulantın geçmesi gerekiyodu sanada zor olur bebeğede tamda senden beslenme zsmanı tüh ya

Evet bende düşünmedim değil hani mirac ismini :)) bakalım babası akşam mustafa mehmet nasıl dedi asla olmaz dedim bir isim koy yanına ben de isim bulacam dedim anlaştık böylece yani annem babasını hiç yaşamamis 40 Günlük iken rahmetli olmuş babası..... bütün kardeşlerimin ogullari doğduğunda sırayla bekledi kadın koyarlar diye kimse koymadì bakalım inş bana nasip olur diye de bir niyetim var :))

Bu arada çok geçmiş olsun turşu dene yiyebilirsen shrmiracim :))

Nerefoncum bu ara kendini yordugunu farkındasìn demi dikkat edersen iyi olur lütfen dikkat et kendine

Bu arada çok geçmiş olsun turşu dene yiyebilirsen shrmiracim :))

Nerefoncum bu ara kendini yordugunu farkındasìn demi dikkat edersen iyi olur lütfen dikkat et kendine

Daha yeni oturdm canım öldm valla dinlenerek yaptığım halde bayağı birikmiş yapamamıştm elimden geldiği kadar ediyorm ama pek olmıyo sanırm

Oyy kolaygelsiinn..Bir kere tatil dönüşü biriktirdim,sütten ağzım yandı hesabı,şimdi toplamaya giderken ütüyü hazırlıyorum direk :) Birde eşimin işinden dolayı hep ütülü kıyafetler,zor
Galiba dediğin gb hareketli olacak,olsun ne yapalım,babası çok hareketli,bende öyleyim..Çabuk alışacaz
Bayaa oldu yastıkla yatalı,karın büyüdükçe yatınca çekiliyor gb oluyordu,yastık rahatlatıyor ama bu hafta iyice hissettim hamile olduğumu artık Cümlemize nasip etsin inşallah canım,seninde artık keyifli zamanlarda olmana seviniyorum..Sen yine de kendini çok yorma,çok uzun ayakta kalıp belini sırtını ağrıtma

Slm kızlar bende bebek bekliyorum hatta bugün yarın doğuracağım inşallah tabi oğlumun keyfi yerinde gibi sesi çıkmıyor pek geçmiş yazılarınızı da okudum ama biraz geç farketmiştim

Ne heyecanlıııı..Sağlıkla inşallah kavuşursunuz birbirinize

Mustafa ismindeki cocuklar yaramaz oluyor sakin haa :):) ins cnm dedenin ismi ne bence ne olursa olsun analar herseyi hakediyor benimde abim koydu iki dedemin adini iki isimli yegenim..bende bu erkek olursa kp ismini koymak istiyorum onun hakkini odeyemem
Evt arkadasim katiliyorum
Daha yeni oturdm canım öldm valla dinlenerek yaptığım halde bayağı birikmiş yapamamıştm elimden geldiği kadar ediyorm ama pek olmıyo sanırm
Utu masasini acik biraksaydinw arada bir iki utulerdin yazik o beline ne kadar yuk verdin biraz dinlen bu aralar

Ay kıyamam ya halamı geçmedi bulantın geçmesi gerekiyodu sanada zor olur bebeğede tamda senden beslenme zsmanı tüh ya

Ya valla gcmedi isin kotusu decavit de kullanamiyorum oda bogazmdan geri cikiyor napcam bilmiyorum o biraz rahatlatiyodu beni dktr 5.aya kadar kilo.almaya bilirsin normal dedi Az az ye dedi sen kotu olsanda o icerde iyi dedi herkes diyoki 18haftada gecer duzelirsin hep geccek diye bekliyorm buarada süt icmeye basladim yumurtada yiyebiliyorum idare ediyorum napim

Tünaydinn kizlar
Ya bisi dicem bi sorunum var ya kizlar ben hic esimle birlikte olmak istemiyorum hemde hic..reddediyorum boyna bana yaklasinca aglayip zirliyorum yatip uyuyorum..napcm boyle ben hep bu sekilmi surcek ilk gebeligimde boyle degildi..inanki ya esimden once yataga giriyorm uyku numarasi yapiyorum yada o uyuyunca yatiyorum yanina biliyorum beni cok ozledi ve kirmak istemiyor ama bende sasirdm napcagimi kimseyle paylasamiyorm sorunumu

Hı onu kullansan o iyi oluyo hemde enerji veriyo ikiye kırıp içsen keşke bide kiloyu takma bebeğin kilosu normal gidiyosa sorun yok bi geçseydi rahatlardın sütü ben hiç içemiyorm ya miğde spazmı yaptı ya bi laktozsuz süt varmış onu deniycm bide bulantıdan içemiyosun ya birden iç tadını almadan ardındanda hrmen su iç

Canım şimdi bu normal bişey aslında gebelik haftana göre tam tersi olması lazm ama sen tamamen anneliğe hamileliğe adepte oldun ve kadınsal özelliğini unıttun gibi gelio bence eşine bırak kendini tekrar hatırlayıp normale dönersin

Hic sorma benim durtuler daha kendine gelmedi heralde :)

Ağrın fln yoksa iyi :) Çok zor oluyor gerçekten hep ütülü..
27. haftamdayım canım,karnım fırladı resmen bi anda şu son hafta :) Bayaa hamile muamelesi görebilirim artık dışardada :))))

Bu çok özel birşey tamamen eşlerin uyumuyla alakalı,sonucta olsunda diye düşünülecek birsey değil bana göre..Gayet normal hissettiklerin ama bence eşinle konuş,nasıl hissettiğini söyle..Hem seni rahatlatacaktır konuşmak hemde onu,daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…