Ağrın fln yoksa iyi :) Çok zor oluyor gerçekten hep ütülü..
27. haftamdayım canım,karnım fırladı resmen bi anda şu son hafta :) Bayaa hamile muamelesi görebilirim artık dışardada :))))
Bu çok özel birşey tamamen eşlerin uyumuyla alakalı,sonucta olsunda diye düşünülecek birsey değil bana göre..Gayet normal hissettiklerin ama bence eşinle konuş,nasıl hissettiğini söyle..Hem seni rahatlatacaktır konuşmak hemde onu,daha iyi
Hic sorma benim durtuler daha kendine gelmedi heralde :)
Ağrın fln yoksa iyi :) Çok zor oluyor gerçekten hep ütülü..
27. haftamdayım canım,karnım fırladı resmen bi anda şu son hafta :) Bayaa hamile muamelesi görebilirim artık dışardada :))))
Ağrım dün biraz oldu korktm ya bn ev işini bitiremiyorm bitmiyo bi türlü hergün aynı bıktm valla :)
Oo maşallah sana çok olmş evet artık belli olur hamilelik falan giyersin :) ay ne güzel ya süper bi duygu banada görmek nasip olır inş :) heleki o tekmeleri merak ediyorm ama daha var bana 16 dayım :)
Ya walla esim herzaman anlayisli davraniyor sagolsun ama ben kendim uzuluyorm ona ilgi gosteremedigm icin
Ağrım dün biraz oldu korktm ya bn ev işini bitiremiyorm bitmiyo bi türlü hergün aynı bıktm valla :)
Oo maşallah sana çok olmş evet artık belli olur hamilelik falan giyersin :) ay ne güzel ya süper bi duygu banada görmek nasip olır inş :) heleki o tekmeleri merak ediyorm ama daha var bana 16 dayım :)
Dediğim gb konuşmak iyi gelecektirO seni rahatlatacaktır belki de tamamen fikirlerini öğrendiğinde..
Hergün ayrı birşeyi yap,hepsini birden bitirmeye uğraşma boşver :) Nasılsa yine aynı kıvama geliyor..Ben yapabildiklerimi yapıyorum,eşim çok yardımcı sağolsun..
İnşallah canım seninde ne kadar ilerledi haftaların bak ne güzel geçmeye başladı keyfili oldukça :) Zaman çabuk geçiyor ne desekte..Ben ilk gebeliğim ama erken hissettim bayaa,zayıf olduğumdan olabilir..Ama hissetmenin dışında şimdi çok daha keyifli dokunuyor gb oluyorsun elinin altında kaydıkça :) Az kaldı azz seninde yakındır tekmeyi yemen
Normal yapılacakları öle zatende rutin işler yoruyo brnm ayıkmam kahvaltıyıda hemen yapamıyorm 12 yi geçtiği oluyo kendime gelmem o saatrn sonrada ev işi yemek ancak yetişiyo :) gece 3 ü buluyo uyumam uyku sorunu var işte düzen yok pek
Evrt canım ya o ilk 3 ay neydi öle kabus gibi şimdi şükür iyi gidiyo karnımda hafif bişry oluyo ama omu bilmiyorm brnde zayıfım canım 52 ydim dün üç günde 53. 8 olmuşum görünce şok geçirdim birden kilo alscam heralde korktm gece çok yiyorm ya :) tekmeye daha var benim ssnırım ay ne güzel sen hissedyosun insan ozsman daha çok brnimser :)
Uyku düzenin miniğede geçiyor biliyorsun di mi :) Ve herşeyden öte gece uykusuna ihtiyacın çokBirkaç gün erken kalksan erken uyuyakalmaz mısın acaba? Hem kahvaltını düzenli yapmış olursun,öğlen ara öğünlerini ayarlarsın..Tavsiyem..Tabii arada benimde uyanamadığım oluyor erken yatsam bile :) Belki ilk kıpraşmaları hissediyorsundur,sen hareketsiz olduğunda ya da uzandığında fln olur ama çok az oluyorlar o zamanda..Amaan sağlık olsunda :)) Herşey oluyor :))
:) valla getirecn artık bi şekilde bizdede eşimde korku oluştu bebeğe bişry olacak zarar verecm diye bende o korkusunu yenemiyorm :)
Bak bizim ilk bebekte oyleydi massallah bende durtuler tavan yapmisti ama esim korkuyodu simdi bundada tam tersi :) bisi olmuyo de esine son4haftaya kadar devam :):):) ayy ne komikizz
:) valla getirecn artık bi şekilde bizdede eşimde korku oluştu bebeğe bişry olacak zarar verecm diye bende o korkusunu yenemiyorm :)
Dediğim gb konuşmak iyi gelecektirO seni rahatlatacaktır belki de tamamen fikirlerini öğrendiğinde..
Hergün ayrı birşeyi yap,hepsini birden bitirmeye uğraşma boşver :) Nasılsa yine aynı kıvama geliyor..Ben yapabildiklerimi yapıyorum,eşim çok yardımcı sağolsun..
İnşallah canım seninde ne kadar ilerledi haftaların bak ne güzel geçmeye başladı keyfili oldukça :) Zaman çabuk geçiyor ne desekte..Ben ilk gebeliğim ama erken hissettim bayaa,zayıf olduğumdan olabilir..Ama hissetmenin dışında şimdi çok daha keyifli dokunuyor gb oluyorsun elinin altında kaydıkça :) Az kaldı azz seninde yakındır tekmeyi yemen
Son aya kadar bir sorun yoksa olabiliyor ben ilk gebeliğim de sıkıntı yaşamadım hatta doğuma kadar devam ama bu gebelikte sanırım çok aşırı yorulmadan hiç eşimle alakam yok esimde Şakayla karışık takılıyor bu aralar :)) shrmiracim sende yoruluyor olabilir misin durtulerin gelmesi şart cunki doğumdan uzun süre bebekle olmaktan eş iyice ihmal ediliyor :)) bide isim sormuştun dedemin ismi ahmet Akif bende en yakın ihtimal mehmet Akif diyorum eşime oda bunu beğenmiyor düşünsene mustafa ahmet yada mustafa Akif ismini .......neyse bakalım inş en iyi olanı bulucaz eşimle ....... nerofcum canım düşük tehlikesi geçtiği için korkma ilişkiden dolayi bebiş e bişey olmuyor canım :)) yinede inş yenirsin korkunu biran evvel
Bak bizim ilk bebekte oyleydi massallah bende durtuler tavan yapmisti ama esim korkuyodu simdi bundada tam tersi :) bisi olmuyo de esine son4haftaya kadar devam :):):) ayy ne komikizz
Aynen valla doğru diyorsun canım Yap yap aynı sen tabi baya ileri haftada olunca tekmelere alışıksın :)) güzel kızımız yaramazlık yapıyor desene :))
cnm son 4haftaya kadar normal demisti dktr cinsel rejim vermemisti bana son 1ayda yasakSon zamanlarda uyarılmaya bağlı kasılmaları başlatabilir diye biliyorum..Kişiye göre en azından..
Yapıyor bol bol :) Çok hareketli maşallah :) Eşime diyorum anne karnındayken hareketliyse doğduktan sonra da öyle oluyormuş diye,anlaşıldı diyor :)) Aman öyle olsun zaten babası çok hareketli bende öyleym..
Tünaydinn kizlar
Ya bisi dicem bi sorunum var ya kizlar ben hic esimle birlikte olmak istemiyorum hemde hic..reddediyorum boyna bana yaklasinca aglayip zirliyorum yatip uyuyorum..napcm boyle ben hep bu sekilmi surcek ilk gebeligimde boyle degildi..inanki ya esimden once yataga giriyorm uyku numarasi yapiyorum yada o uyuyunca yatiyorum yanina biliyorum beni cok ozledi ve kirmak istemiyor ama bende sasirdm napcagimi kimseyle paylasamiyorm sorunumu
Son aya kadar bir sorun yoksa olabiliyor ben ilk gebeliğim de sıkıntı yaşamadım hatta doğuma kadar devam ama bu gebelikte sanırım çok aşırı yorulmadan hiç eşimle alakam yok esimde Şakayla karışık takılıyor bu aralar :)) shrmiracim sende yoruluyor olabilir misin durtulerin gelmesi şart cunki doğumdan uzun süre bebekle olmaktan eş iyice ihmal ediliyor :)) bide isim sormuştun dedemin ismi ahmet Akif bende en yakın ihtimal mehmet Akif diyorum eşime oda bunu beğenmiyor düşünsene mustafa ahmet yada mustafa Akif ismini .......neyse bakalım inş en iyi olanı bulucaz eşimle ....... nerofcum canım düşük tehlikesi geçtiği için korkma ilişkiden dolayi bebiş e bişey olmuyor canım :)) yinede inş yenirsin korkunu biran evvel
Ha ha demek bende ikidr öle olacam :) ya diyormds anlamıyo ilk düşük olunca bide buna biri demiş sizinki ilişkiye girdiyseniz ondan kese yırtılmıştır düşmüştr demiş benimkide yine öle olacak diye korkuyo kanka oldu :) valla döverm seni eşinin ne suçu var dürtünmü geliyon neyin geliyosa gelsin :)
aynı sorun bende de var cnm ya,çok üzülüyorum eşimeev soğuk falan bahane ediyorum ama 1 gün 2 gün anca,sora yine sırnaşıyo bana..bazen de midem bulanıyo falan diyorum o zmn pek kıyamıyo..benim ilk bebeğim,hormonlardanmıdır bilmem ama sanki bende evin soğuk oluşu bahanesine kendimi inandırmış gibiyim..
:):):) kiz kahkaha attirdin bana soz bu aksam durtuyu cagircamm :):) bide hic gitmezse adama yazik :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?