Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

haydar dümen de iyi fikirmiş hahahahh:) çok güldüm gece gece yaa:) kocacım bide çocuk gibi küsüyo bana hiiç kıyamıyorum,sabah ayrı akşam ayrı bakıyo gözümün içine ama canım istemiyo sinir oluyorum..bide benim telde regl takvimi var,ben ilişki günlerini not ediyorum oraya,açıp bakıyo bak bak kaç gün olmuş diyo:)e adam haklı ama elimden bişi gelmiyo..inşallah geçer bu günler..yoksa Allah muhafaza kocamın gözü kayarsa başkasına yavrumu sezercik gibi hapishanelerde büyütmek istemem..

Kiz aksam aksam cok guldum valla neyse biz bu neseyle bu aksam suyu isitalim bari bornozlari asalim banyoya..dur hemen cocuguda uyutayimm :):):) o kayan gozleri oyar o kayan yerlerede kezzap atarim walla :):):) icimden canavar cikti :):)

Kizlar bi sorum olucak, hamilelikte akintilar normalmi hergün oluyor gün icerisinde birazda kokulu.Buna karsi neyapbilirim ilk hamilegim doktoruma henüz danismadim.size bir sorayim dedim(

Bu arada burdan su anlasiliyo senin durtu tavan yapmis: ):):):) evlilik yildonumude yaklasti neyse birazdaha bekleyimde ozaman veririm hediye niyetine :)
Yok canım hamilelikten önceki gibi değil normal henüz :) hım ozaman evlilik yıldönümünde güzel bişeyler yap :)

Kizlar bi sorum olucak, hamilelikte akintilar normalmi hergün oluyor gün icerisinde birazda kokulu.Buna karsi neyapbilirim ilk hamilegim doktoruma henüz danismadim.size bir sorayim dedim(

Benmde oluyo ama çok az aşırı değil seninki fazlaysa bi sor bakalım doktora bu arada kaç haftalık senin bebiş

İsyanlardayim bu mide bana neden boyle yapiyor..nezaman geccek 9ay boylemi surcek ya Allah im sana siginiyorum su bulantilari al bndn nolur doya doya yemek yemeyi ozledim her sabah kalktigimda bulanti kendisini hatirlatmasa olmaz her aksam oldugunda bulantidan yatmak istemiyorummm

Yani dediğin gibi hamilelikte ister istemz bi uzaklık oluyo ama korku bdnde değil canım eşimde onu yenemiyorm çok sakınıyo normaldede öle oturma öle yatma hep böle sinr teprmde :)
Haha böyle olması daha iyi sinir olma tadını çıkar canım ben şimdiye kadar niye yapmadım hiç bilmiyorum sanırım ay yazık dememden ama şimdi çok keyifli hhhhh ayy ne Zalimim demi kötü planlarım var yazık goncama kihkihki !!!!!! şimdi ben ona doğumdan sonra da o bana yapacak iyisi mı benim gb degerlendir sende

Kizlar cok zayifim ama bugun namaz kilarken farkettim gobusum cikmis uffacik :):) normalde hafif gobusluydum ama zayiflayinca karnim sirtima yapismisti resmen simdi hafif cikmaya basladi esofmanlarimin beli fln skmaya basladi

Desene kilo almaya başladın valla ben kıźımda ilk 3 aydan sonra ayda bir kilo ile doğuma gittim bunda da aynı şükür ayda birden fazla almıyorum bide bende şişlik oluyo genelde doğum sonrası baya bir iniyor şişliklerim hele o ayaklar nasıl davul gb oluyo ben üstüne basamiyordum 39 num anca oluyordu ayagima

Canım ben çok hareketliyimdir aynen baba da öyle aynı sizin gb şimdi kızım mesela hasta ama inan hala zip zip ayakta bütün gün mahfoluyorum peşinde kosmaktan 😟😟kızım da karnimdayken hiç durmazdi şimdiden allah yardımcın olsun bacim

Hahaha valla çok güldüm haydar amcaya ...... herkes bu konudan muzdarip yazık kocislere valla...... kızım da eşimi ben kovaliyordum şimdi de eşim beni bende bu konuda çok hassastim bende Kıyamaz gönlünü yapardım ama şimdi valla olmuyor yaaaa netcem bilmem iyi fikir dümene bi sorsak benimki sarilirken bile valla bitek sarıliyom diyor yazık yaaa o kadar kasmışım gocisimi yani :))))

Cnm bence ahmet akif koy direk gercktn cok guzel bi isim mustafa akif cok uzun mehmet akif daha klasik geliyor bana illa mayya ismine uycak diye bisi yok ahmet akif cok hos geliyor kulaga tabi sizin fikriniz en onemlisi

Canım dediğin gb mayya ya uyması şart değil gerçekten ben ahmet ismini severim mustafa mehmet ahmet sevgili Efendimiz s.a.v efendimizin De adlarindandir senin dediğin de güzel ama eşim sadece bir isim koy ben de yanına bir isim koyayım diyor valla artık hayırlısı ne diyim son kararı yazarım yine

Kiz 45lere dusmek uzereydim dun gece 46,800dum oyle bi kilo almisligim yok ama karnim cikti ilk bebekte yine 52kilo ile hamile kaldim 4ayin sonunda 42ydim doguma 57ile gittim dktr 42dn hesapladi 14-15 kilo aldn normal dedi
hic sorma benim kociste sariliyo boyna yuz vermemi bekliyor bu gidisle grup olarak gidelim h dumene indirim aliriz :):):)

Bu nerefon hala uyuyomu canmama kiz biz erkenciyiz :):) kizlar ayin 14une randevu aldim universite hastanesinden insallah memnun kalirim yaa dogum icin baska sansim yok cunku cok pahali ozel hastane yazin esimin cok odemesi oluyor onu dusunmem lazim 1gece icin 1500-2000 lira vermek akil kari degil

Kıyamam canım ya nie geçmedi hala anlamadm bende çok zor bişey o ya iyi bi ilacı çözümü yokmu doktor sölemedimi illaki vardır yada neden hala miğden bulanıyo bununda bi sebebi vardır

Ay alemsin yap tabi tadını çıkar bende artık çıksrmaya bakıyorm sinirlenmemeye çalışıyorm :) evet aynen doğumdan sonrada biz çekecez oy oy :)

Hımm şeyy aslında uyumuyodm ay 11 30 da gözümü açtm ama yataktan kalkamadm 1 i geçiyodu kalktığım hemen bişeyler atıştırdm ayıkmaya çalışıyorm :)
Hadi bakalım inş memnun kalırsın csnım bencede ya çok pahalıymiş gereksiz brnce devlettekler daha pratik iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…