Bende midem bulaniyor diyorm ev kat kaloriferi kisma imkanim yok dogalgaz olsa kombiden kisilir soguk derdim guzel fikirmis ama kalorifr cok sicaak :) yani bilmiyorm niye boyle oldum..kadinlar derlerdide inanmazdm bu isteksizlik nasil oluyor derdim kendim massallah kocami sevdigim icin gonlunu yapmayida sevrdm ama bu illet bi bulasti hastalik gibi ayni ne fenaa..haydar dumen e gitmek lazimm :):):)
:) :) ha ha alemsin gitmesin canım ne var sanki oda ihtiyaç :) :)
haydar dümen de iyi fikirmiş hahahahh:) çok güldüm gece gece yaa:) kocacım bide çocuk gibi küsüyo bana hiiç kıyamıyorum,sabah ayrı akşam ayrı bakıyo gözümün içine ama canım istemiyo sinir oluyorum..bide benim telde regl takvimi var,ben ilişki günlerini not ediyorum oraya,açıp bakıyo bak bak kaç gün olmuş diyo:)e adam haklı ama elimden bişi gelmiyo..inşallah geçer bu günler..yoksa Allah muhafaza kocamın gözü kayarsa başkasına yavrumu sezercik gibi hapishanelerde büyütmek istemem..
Yok canım hamilelikten önceki gibi değil normal henüz :) hım ozaman evlilik yıldönümünde güzel bişeyler yap :)Bu arada burdan su anlasiliyo senin durtu tavan yapmis: ):):):) evlilik yildonumude yaklasti neyse birazdaha bekleyimde ozaman veririm hediye niyetine :)
Neyse kuzucuklar opuyorm sizi uykum geldi iyi geceler hepinize :-*
Kizlar bi sorum olucak, hamilelikte akintilar normalmi hergün oluyor gün icerisinde birazda kokulu.Buna karsi neyapbilirim ilk hamilegim doktoruma henüz danismadim.size bir sorayim dedim(
Haha böyle olması daha iyi sinir olma tadını çıkar canım ben şimdiye kadar niye yapmadım hiç bilmiyorum sanırım ay yazık dememden ama şimdi çok keyifli hhhhh ayy ne Zalimim demi kötü planlarım var yazık goncama kihkihki !!!!!! şimdi ben ona doğumdan sonra da o bana yapacak iyisi mı benim gb degerlendir sendeYani dediğin gibi hamilelikte ister istemz bi uzaklık oluyo ama korku bdnde değil canım eşimde onu yenemiyorm çok sakınıyo normaldede öle oturma öle yatma hep böle sinr teprmde :)
Kizlar cok zayifim ama bugun namaz kilarken farkettim gobusum cikmis uffacik :):) normalde hafif gobusluydum ama zayiflayinca karnim sirtima yapismisti resmen simdi hafif cikmaya basladi esofmanlarimin beli fln skmaya basladi
Son zamanlarda uyarılmaya bağlı kasılmaları başlatabilir diye biliyorum..Kişiye göre en azından..
Yapıyor bol bol :) Çok hareketli maşallah :) Eşime diyorum anne karnındayken hareketliyse doğduktan sonra da öyle oluyormuş diye,anlaşıldı diyor :)) Aman öyle olsun zaten babası çok hareketli bende öyleym..
Bende midem bulaniyor diyorm ev kat kaloriferi kisma imkanim yok dogalgaz olsa kombiden kisilir soguk derdim guzel fikirmis ama kalorifr cok sicaak :) yani bilmiyorm niye boyle oldum..kadinlar derlerdide inanmazdm bu isteksizlik nasil oluyor derdim kendim massallah kocami sevdigim icin gonlunu yapmayida sevrdm ama bu illet bi bulasti hastalik gibi ayni ne fenaa..haydar dumen e gitmek lazimm :):):)
Cnm bence ahmet akif koy direk gercktn cok guzel bi isim mustafa akif cok uzun mehmet akif daha klasik geliyor bana illa mayya ismine uycak diye bisi yok ahmet akif cok hos geliyor kulaga tabi sizin fikriniz en onemlisi
Kiz 45lere dusmek uzereydim dun gece 46,800dum oyle bi kilo almisligim yok ama karnim cikti ilk bebekte yine 52kilo ile hamile kaldim 4ayin sonunda 42ydim doguma 57ile gittim dktr 42dn hesapladi 14-15 kilo aldn normal dediDesene kilo almaya başladın valla ben kıźımda ilk 3 aydan sonra ayda bir kilo ile doğuma gittim bunda da aynı şükür ayda birden fazla almıyorum bide bende şişlik oluyo genelde doğum sonrası baya bir iniyor şişliklerim hele o ayaklar nasıl davul gb oluyo ben üstüne basamiyordum 39 num anca oluyordu ayagima
hic sorma benim kociste sariliyo boyna yuz vermemi bekliyor bu gidisle grup olarak gidelim h dumene indirim aliriz :):):)Hahaha valla çok güldüm haydar amcaya ...... herkes bu konudan muzdarip yazık kocislere valla...... kızım da eşimi ben kovaliyordum şimdi de eşim beni bende bu konuda çok hassastim bende Kıyamaz gönlünü yapardım ama şimdi valla olmuyor yaaaa netcem bilmem iyi fikir dümene bi sorsak benimki sarilirken bile valla bitek sarıliyom diyor yazık yaaa o kadar kasmışım gocisimi yani :))))
İsyanlardayim bu mide bana neden boyle yapiyor..nezaman geccek 9ay boylemi surcek ya Allah im sana siginiyorum su bulantilari al bndn nolur doya doya yemek yemeyi ozledimher sabah kalktigimda bulanti kendisini hatirlatmasa olmaz her aksam oldugunda bulantidan yatmak istemiyorummm
Haha böyle olması daha iyi sinir olma tadını çıkar canım ben şimdiye kadar niye yapmadım hiç bilmiyorum sanırım ay yazık dememden ama şimdi çok keyifli hhhhh ayy ne Zalimim demi kötü planlarım var yazık goncama kihkihki !!!!!! şimdi ben ona doğumdan sonra da o bana yapacak iyisi mı benim gb degerlendir sende
Bu nerefon hala uyuyomu canmama kiz biz erkenciyiz :):) kizlar ayin 14une randevu aldim universite hastanesinden insallah memnun kalirim yaa dogum icin baska sansim yok cunku cok pahali ozel hastane yazin esimin cok odemesi oluyor onu dusunmem lazim 1gece icin 1500-2000 lira vermek akil kari degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?