Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kıyamam canım ya nie geçmedi hala anlamadm bende çok zor bişey o ya iyi bi ilacı çözümü yokmu doktor sölemedimi illaki vardır yada neden hala miğden bulanıyo bununda bi sebebi vardır

zofran kullaniyorum ama pek bi faydasi yok 18,haftada gecer diyolar bakalim bekliyorum tam gecti bitti diyorm tekrar basliyor

Canım ben burdayım da elektrik gidince malesef boyle oldu simdi anca geldi elektrik geldi .... kızım da devam li kusuyor Doğru dürüst bişey yemiyor nefes zor alıyor şimdi bende cihaz aldırıyorum eşime hava cihazı içine kendim ilaç ventolin katip vericem Dr ye gidince dahada huzursuz olucak en iyisi ev ...... bide sen mirac usutup boyle olunca ne yapiyon bacim ben simdi az bisey domatesli tel sehriye corba yaptim cocuk bundan baska bisey yemiyor off offff..... dogum masrafı na gelince canım hangi hastane istedi onca parayi yaaa ben özelde sezeryan oldum büyük oda diğerlerinden sadece 40 tl gece başı fark ödedim 3 gece işte doğum ve extra odanın parası toplam 1250 ödedim ....bencede akıl karı değil Beş yıldız suit odada mi doğum yaptiriyorlarmis bacim soraydin keşke

Ah bacim ya kiz cok kotu oldu demek ventolin kusturuyor zaten.ya domates daha cok eksitir mayya nin midesini keske sadece tavuk suyuna sehriye yapsaydin walla sukurler olsn mirac pek surekli hasta olan bi cocuk degil sadece bademcikleri rahatszlanir yada cildinde alerjik egzamasi var o azar.hickusmali hastalik fln gecirmedi.valla ben 3sene once 540tlye dogm yaptim ayni hastanede simdi fiyati duyunca yuh artik dedim gecelik 120tl oda ucreti burada tek ozel hastane orasi muayne ucretleri 42tl uygun ikili testide 40tlyeyaptrmstm uygun ama dogum massallah yani parayla kesilcem :)

Çok geçmiş olsun canm ya kıyamam prensese nane limon falan içirsen bulsntısını alır ne seviyosa yap ondan yesin annesi oyunla falan yedir bi şekilde güçsüz düşmesin

Merhaba arkadaşlar ben daha bugun katildim araniza yani kadinlar kulübüne. Bende 6 ay once ölü gebelikten dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım bebek gelismedi diye aldilar ve suan yine hamileyim sanirsam yarin belli olacak kesin. Ama yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum bu yuzden hep tedirginim.

zofran kullaniyorum ama pek bi faydasi yok 18,haftada gecer diyolar bakalim bekliyorum tam gecti bitti diyorm tekrar basliyor

yazdıklarını okudum üzüldüm. aynı şeyi yaşadım çünkü. ben de çok ağır geçirdim ilk 5 ayı. 20. haftadan sonra geçti. ama mide yanmalarım geçmedi tabi. ara ara kusmaya devam ettim. ama son bir aydır mide bulantısı yaşasam da çıkarmadım çok şükür. geçmeyecek diye üzülme. geçince insan unutuyor ve tekrar eskisi gibi mutlu oluyorsun.

Hg aramıza canım çok üzüldm inş bidsha yaşamazsın bende kürtaj oldum yine aynı şeyleri yaşıyacsm diye çok korktm ama her gebelik farklı ondan öle oldu diye bundada olacak değilki sen dikkat et moralini bozma dua et sadece yarında haber ver

İyi Akşamlar arkadaşlar bende b yeni katıldım aranıza benimde 6 ay önce ölü gebelikten dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım 2 aylık olması gerekirken 6 haftalık görünüyordu kalp atisida çıkmadı gelismiyor dediler ve aldilar bebegimi. Ve galiba simdi yine hamileyim yarin net belli olacak. Ama yine ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum.

Evde test yaptim bugun ikinci cizgi cikti ama biraz silik. Tabi bugun adet günüm ve olmadim yarinn kanda belli olur . Yatin haber veririm sizlerede umarim herkes sağlıklı bir sekilde kucağına alır bebisini..

Evde test yaptim bugun ikinci cizgi cikti ama biraz silik. Tabi bugun adet günüm ve olmadim yarinn kanda belli olur . Yatin haber veririm sizlerede umarim herkes sağlıklı bir sekilde kucağına alır bebisini..

Amin inş Hadi bakalım inş canım hayırlı habrlerin olsn

Bebisinin cinsiyeti nedir cnm daha cok kizlarda uzun suruyo diye biliyorm insallah gecer rahatlamak istiyorm

Bak bu nerefon gece yatmiyo gunduz kalkmiyo kiz bu uyku isini duzene sokbakimm bebise guzel aliskanliklar ogret walla oglusunda uyumucak geceleri kocana yazik.. hadi kuzum kalk artik

Canım valla inan domatesli tel sehriye yiyince kusmuyor bitek şimdii yine acilden geldik hava verdiler ilaclar degisti bogazdan yutkunamiyor buskivi sut yaptim sabah geceden ictigi sutu sabah iki kasik verdigim buskiviyle kustu o kadar korkar oldum ne yedirip icirecegimi sasirdim senin dedigin gb tavuk suyu corba da iyi olur haklisin yapicam hemen bide başka önerilerin olursa yaz sevinirim ..... bütün gece başı omzumda vücudu karnım üstünde uyuduk başka türlü yatmadi gebelikte olunca bu sefer benim karnim agridi bebege baski yapmasin diye ne kadar koruyabildigsem o kadar korudum kendimi hangisine uzulecegimi sastim valla ne zor ana olmak bir yandan da anneligin ne kadar guzel oldugunu yasamis biri olarak iyi bakamadim da ondan boyle oldu deyip vicdan azabi yasamak ....! Maşallah bu arada annesi Rabbim cumlemizin evladini korusun saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…