Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ne güzeell :) çok sevindim..
Ufaklıkta komedi,nerden gelmiş aklına kıpırdak :) Olunca bakalım ne yapacak :)

Evt ya herzamn degil ama ufak ufak kipirdanmalar hissediyorum abisine cekerse cok tekme atar cok kipirdar..bizde cok gulduk kipirdak kardes deyince valla en cok onu merak ediyorz kardes olunca napcak diye alissin diye simdiden kayyu ve pepeyi emzirmeye basladim :):) normalde bebekleri seviyor ama diyebilir yani anne onu ver gitsn diye

Baktı ki bebek pepe fln gb değil sürekli anneyle,aa yeter diyebilir :))) Onlarında işi zor..Küçücüksün,hayatında 2 büyük kahraman var annen ve baban,ve bi anda başka şeyle ilgileniyorlar :)) İnşallah çok zorlanmazsınız..

Allah analı babalı büyütsün. Doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin, stresten uzak durmaya çalışın, dünyanın en güzel şeyine sahip olacaksınız kısa bir süre sonra bunun tadını çıkarın... Bir de bol bol uyuyun canım :)

Evt dunde hissettim uzaniyodum esime soyledim bebegimiz kipirdiyo diye miracta anne neee dedi bnde kardes kipirdiyo dedim kipirdak kardes diyor cok gulduk yaa daha yeni konusmaya basladi oglusum 4aydr fln konusuyor cok komik oyuzden

Oo ne güzel valla artık git gide daha belirgin olur heralde o hissetmeler :) ay yerim oğluşınu yeni konuşan çocuğun dili çok tatlı olur :)

Gunaydin kizlarrr sanki benim bebiste bugun hareketlenme var ne bileyim benmi oyle hissediyorum ama kipirdiyo yani anlayabiliyorm bu zamana kadar bisi yoktu

Merhabalar merak ettim, benimde ikinci bebegim olacak, ikinci bebekler daha erken hissediliyo ve daha erken gobus buyuyo dediler dogrumu acaba, siz ne kadarliktiniz..

Merhabalar merak ettim, benimde ikinci bebegim olacak, ikinci bebekler daha erken hissediliyo ve daha erken gobus buyuyo dediler dogrumu acaba, siz ne kadarliktiniz..

16haftaligiz cnm haklisn cabuk hissediliyor ve gobus cabuk cikiyor iki gun once misafirliktydm bi abla geldi kalktik ayaga dediki karnima bakti sen hamilemisn benim gobus bayagi var

Ya ben pek zorlancagimi tahmin etmiyorm kalabalik ailedeyz birimizden birimiz mutlaka ilgilenir bide ilgiyi daha cok ogluma vermeyi dusunuyorm nede olsa yeni dogan daha bebek oglum kadar sefkate ihtiyaci olmucak biraz daha erken kalkip ev isiniyemegi hallettimmi ikisine ayircak birsuru vakit olcak bunlari hep planladim gebe kalmadan once
Kaçaklar sizi neredesinz ses çıkmıyo :)

Cnm bugun misafirlikteydm gorusemedik canmama dan haberinvl varmi kizi nasil oldu

Hım anladm yok canım girmedi bugün bende merak ettimde belki çocuk uyuyunca girer

Hım anladm yok canım girmedi bugün bende merak ettimde belki çocuk uyuyunca girer

Uyuyan guzel sn napiyosn gorusemedik oglus napiyor..ya ben cok acaip ruyalar gordum okula gidiyomusum karne verdiler :):) bide sinava girdm sorular cok kazikti :):) ayy ne kotu ruyalar.sonrada esimle gezmeye gidiyoruz bi otele yerlescez otel odasi korku filmi gibi :) bide en kotusu ruyamda bile midem bulaniyodu..

:) yok iki gündür kalkıyorm artık gece miğrenim tutar gibi oldu korktm uyudm şimdide evi temizliyorm :)
Ya o rüyaları hiç sorma aynısının daha saçma abartılısını görüyorm :) seninkiler bayağı gelişmeliymiş ordan oraya ordan oraya :) ay burda ben geriliyorm senin hala bulantın neden geçmiyoki

G olsn cnm..ya valla bugun biraz daha az tam gecti diyorm geri geliyor bulanti illeti kiz insallah doguma kadar surmez.. bide ne dicem karnim dundenberi biraz asagida ayrica cok karin agrim oluyo sag ve sol karin boslugunda cok idrara cikiyorum bir brdak su icsem çişe kosuyorm valla neden boyle ya ben miraca hamisken bukdar çise gittigimi bilmiyorm sadece son aylarda cok gitmstm acaba idrar yolu iltihabimi oldmki

Ay dur töbe de olmasın öle inş geçer
Canım o idrara çıkma bi ilk iki ay çok olurmuş bide dördüncü aylarda normal yani bende aşırı çok gidiyorm gece bile bi insan üç kere kalkarmı o ağır uykudan iltihap olsa idrarını yaparken yanma oluyomu bide alt kısmın zonklar gibi atar eğer bunlar varsa iltihaptır bendede bi olduda ordan biliyorm

Simdilik yok oyle zonklama fln bide biz beraberiz ya bebisler ayni gun gidiyorz kontrole genelde sana nezaman tarih verdi dktr 3lü test icin bisi demismiydi

Simdilik yok oyle zonklama fln bide biz beraberiz ya bebisler ayni gun gidiyorz kontrole genelde sana nezaman tarih verdi dktr 3lü test icin bisi demismiydi

Aynen canım o sancı arada bendede ıoluyo bana doktor üç hafta sonra gel dedi 2 haftam kaldı iki hafta sonra cuma günü gidecm bakalım seninki ne zaman bide sen yaptıracakmısın

Aynen canım o sancı arada bendede ıoluyo bana doktor üç hafta sonra gel dedi 2 haftam kaldı iki hafta sonra cuma günü gidecm bakalım seninki ne zaman bide sen yaptıracakmısın

dha subat olmamisti son kontrolde bana dediki martin ilkhaftasi gel dedi bende sasirdm cok uzun degilmi ama ayin 14une randevu aldm arastrma hastanesnden bakalim cuma gunu gitcem

dha subat olmamisti son kontrolde bana dediki martin ilkhaftasi gel dedi bende sasirdm cok uzun degilmi ama ayin 14une randevu aldm arastrma hastanesnden bakalim cuma gunu gitcem

Hım anladm bencede uzun vermiş iyi etmişsin öle almana hemde bebeği görmüş olursun iyi olur

Hım anladm bencede uzun vermiş iyi etmişsin öle almana hemde bebeği görmüş olursun iyi olur

Ben anlamadim valla eski dktrm ayda iki sefer cagiriyodu buda utanmasa gitde doguma gel dicek:) benim kocadada bi huy var doktor 5hafta sonra gel dediyse 4uncu haftada asla gidemeyiz mutlaka o 5hafta dolcak insan merak eder be

Ben anlamadim valla eski dktrm ayda iki sefer cagiriyodu buda utanmasa gitde doguma gel dicek:) benim kocadada bi huy var doktor 5hafta sonra gel dediyse 4uncu haftada asla gidemeyiz mutlaka o 5hafta dolcak insan merak eder be

Aynen devlet öle oluyo ya bide bizim burayı görsen sinir krizi geçirirsin benim doktor en fazla üç hafta diyo bende dayanamıym insan merak ediyo belki haftaya giderm :) eşin dakikmiş benmki öle değil hemen gitmek istiyo baba olacaklar ya heyecanlılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…