Ah bacim ya kiz cok kotu oldu demek ventolin kusturuyor zaten.ya domates daha cok eksitir mayya nin midesini keske sadece tavuk suyuna sehriye yapsaydin walla sukurler olsn mirac pek surekli hasta olan bi cocuk degil sadece bademcikleri rahatszlanir yada cildinde alerjik egzamasi var o azar.hickusmali hastalik fln gecirmedi.valla ben 3sene once 540tlye dogm yaptim ayni hastanede simdi fiyati duyunca yuh artik dedim gecelik 120tl oda ucreti burada tek ozel hastane orasi muayne ucretleri 42tl uygun ikili testide 40tlyeyaptrmstm uygun ama dogum massallah yani parayla kesilcem :)
Çok geçmiş olsun canm ya kıyamam prensese nane limon falan içirsen bulsntısını alır ne seviyosa yap ondan yesin annesi oyunla falan yedir bi şekilde güçsüz düşmesin
Canım valla inan domatesli tel sehriye yiyince kusmuyor bitek şimdii yine acilden geldik hava verdiler ilaclar degisti bogazdan yutkunamiyor buskivi sut yaptim sabah geceden ictigi sutu sabah iki kasik verdigim buskiviyle kustu o kadar korkar oldum ne yedirip icirecegimi sasirdim senin dedigin gb tavuk suyu corba da iyi olur haklisin yapicam hemen bide başka önerilerin olursa yaz sevinirim ..... bütün gece başı omzumda vücudu karnım üstünde uyuduk başka türlü yatmadi gebelikte olunca bu sefer benim karnim agridi bebege baski yapmasin diye ne kadar koruyabildigsem o kadar korudum kendimi hangisine uzulecegimi sastim valla ne zor ana olmak bir yandan da anneligin ne kadar guzel oldugunu yasamis biri olarak iyi bakamadim da ondan boyle oldu deyip vicdan azabi yasamak ....! Maşallah bu arada annesi Rabbim cumlemizin evladini korusun saklasın
Sorma canım ya çok tsk ederim işte ne yiyebilirse artık çocukta bende perişan olduk , ne diyim Rabbim bunun beterinden sakinsin
Bak bu nerefon gece yatmiyo gunduz kalkmiyo kiz bu uyku isini duzene sokbakimm bebise guzel aliskanliklar ogret walla oglusunda uyumucak geceleri kocana yazik.. hadi kuzum kalk artik
:) ha ha ya napıym bekarlıl alışkanı erken yatamıyorm ki 2 yi buluyo yatmam sabahta 11 de kalkıyorm ama ayıkmam zaman alıyo :) ah ah napacaksam :)
Kiz ben 9bucukta kalkiyorm ama mide bulantsndan cikamiyorm yataktn 10bucuk oluyor. Ama midm bulanmasa hemen cikarm yataktan. Aksamda 20dk uyuyorm 6gibi iyi oluyor
Doğru senin bulantı var ne güzel ya erkn kalkıyosn ben malesef ay bide ben öle akşsm uyusam hiç yatmsm gece kaçta yatıyosn
Gece 12de fln bazen 12bucuk belli olmuyor aksam olunca icim geciyor miracida aliyorum yanima uyumasam bile 20dk yarim saat sekerleme yapiyorm ii oluyor bir sabah erken kalk iki ucgun icinde duzelir uyku aliskanligin.
Off aciktim ama bisi yiyesim gelmiyorr ne yesemki
Acıktıysan hemen bişey ye patates kızart oğluşla ye :)
Sabah yaptim onu yedim simdide cilek receliyle ekmek :)
Yok tatlim bence normal benimde adet gunumde yaptirmistm 270kusur cikmisti umutsuzluk yasama
Merhaba herkese iyi aksamlar buranin duzenine bi alisamadim tlf dan girince zor oluyor yawww. Bugun tahlil yaptirdim yine iki gün once 297 di bugun 846 olmus hersey yolundami sizce arkadaslar
Bebisinin cinsiyeti nedir cnm daha cok kizlarda uzun suruyo diye biliyorm insallah gecer rahatlamak istiyorm
Gunaydin kizlarrr sanki benim bebiste bugun hareketlenme var ne bileyim benmi oyle hissediyorum ama kipirdiyo yani anlayabiliyorm bu zamana kadar bisi yoktu
Günaydın canım ay çok heyecanlı yavaş yavaş başladı ozaman :)
Evt dunde hissettim uzaniyodum esime soyledim bebegimiz kipirdiyo diye miracta anne neee dedi bnde kardes kipirdiyo dedim kipirdak kardes diyor cok gulduk yaa daha yeni konusmaya basladi oglusum 4aydr fln konusuyor cok komik oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?