Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Bu Arada en iyi kararı vermişsin üniversite hastanesinde doğum yap rabbin izniyle rahat gececektir bi dünya masraf oluyor zaten ne gerek var onca paraya bide ikili testi ben 300 tl ye yaptırdım sen iyiymissin valla )

Çok geçmiş olsun canm ya kıyamam prensese nane limon falan içirsen bulsntısını alır ne seviyosa yap ondan yesin annesi oyunla falan yedir bi şekilde güçsüz düşmesin

Sorma canım ya çok tsk ederim işte ne yiyebilirse artık çocukta bende perişan olduk , ne diyim Rabbim bunun beterinden sakinsin

Kusmasinin sebebi ventolin mi ventolin kisturuyor ama yoksa midesinimi usuttu bebegim benim mide bulantisina ilac vermedilermi nane limon yap hafif az az seyler yedir cok zorlarsan yemek icin daha kotu olur yavrumun midesi az az meyve soy kucuk kucuk dogra bu hastalik yipratir onu sabredin firina patatesleri soy dogra iki damla siviyag koy tuz at tepside firinla patates midesini bastirsn yada haslayip yedir..hastalik cok zor heleki cocuklarda allah yardmcn olsn

Sorma canım ya çok tsk ederim işte ne yiyebilirse artık çocukta bende perişan olduk , ne diyim Rabbim bunun beterinden sakinsin

Aynen canım kötü olur bi geçseydi keşke rahatlardın sende çocukta yinede dediğin gibi bunlar geçiçi hastalıklar beterinden korusun rabbim

Bak bu nerefon gece yatmiyo gunduz kalkmiyo kiz bu uyku isini duzene sokbakimm bebise guzel aliskanliklar ogret walla oglusunda uyumucak geceleri kocana yazik.. hadi kuzum kalk artik

:) ha ha ya napıym bekarlıl alışkanı erken yatamıyorm ki 2 yi buluyo yatmam sabahta 11 de kalkıyorm ama ayıkmam zaman alıyo :) ah ah napacaksam :)

:) ha ha ya napıym bekarlıl alışkanı erken yatamıyorm ki 2 yi buluyo yatmam sabahta 11 de kalkıyorm ama ayıkmam zaman alıyo :) ah ah napacaksam :)

Kiz ben 9bucukta kalkiyorm ama mide bulantsndan cikamiyorm yataktn 10bucuk oluyor. Ama midm bulanmasa hemen cikarm yataktan. Aksamda 20dk uyuyorm 6gibi iyi oluyor

Kiz ben 9bucukta kalkiyorm ama mide bulantsndan cikamiyorm yataktn 10bucuk oluyor. Ama midm bulanmasa hemen cikarm yataktan. Aksamda 20dk uyuyorm 6gibi iyi oluyor

Doğru senin bulantı var ne güzel ya erkn kalkıyosn ben malesef ay bide ben öle akşsm uyusam hiç yatmsm gece kaçta yatıyosn

Doğru senin bulantı var ne güzel ya erkn kalkıyosn ben malesef ay bide ben öle akşsm uyusam hiç yatmsm gece kaçta yatıyosn

Gece 12de fln bazen 12bucuk belli olmuyor aksam olunca icim geciyor miracida aliyorum yanima uyumasam bile 20dk yarim saat sekerleme yapiyorm ii oluyor bir sabah erken kalk iki ucgun icinde duzelir uyku aliskanligin.

Gece 12de fln bazen 12bucuk belli olmuyor aksam olunca icim geciyor miracida aliyorum yanima uyumasam bile 20dk yarim saat sekerleme yapiyorm ii oluyor bir sabah erken kalk iki ucgun icinde duzelir uyku aliskanligin.

Hım anladm iyi yapıyosun valla iyi gelir aynen dediğin gibi deniycem öle umarm işe yarar :)

Merhaba herkese iyi aksamlar buranin duzenine bi alisamadim tlf dan girince zor oluyor yawww. Bugun tahlil yaptirdim yine iki gün once 297 di bugun 846 olmus hersey yolundami sizce arkadaslar

Mrb canım sürekli girince alışılıyo
Oo sonuç çok iyi gelişiyo hadi gözün aydın 1000 olunca kese görünür :)

Bebisinin cinsiyeti nedir cnm daha cok kizlarda uzun suruyo diye biliyorm insallah gecer rahatlamak istiyorm

cinsiyetle alakalı değilmiş. tamamen bünye meselesi. benimki kız. ama halamın kızı benden daha ağır geçirdi onunki erkek. başka bir arkadaşım çok hafif geçirdi onunki kız. yani cinsiyete göre değil de kişinin bünyesine göre değişiyor.

Gunaydin kizlarrr sanki benim bebiste bugun hareketlenme var ne bileyim benmi oyle hissediyorum ama kipirdiyo yani anlayabiliyorm bu zamana kadar bisi yoktu

Son düzenleme:
Günaydın canım ay çok heyecanlı yavaş yavaş başladı ozaman :)

Evt dunde hissettim uzaniyodum esime soyledim bebegimiz kipirdiyo diye miracta anne neee dedi bnde kardes kipirdiyo dedim kipirdak kardes diyor cok gulduk yaa daha yeni konusmaya basladi oglusum 4aydr fln konusuyor cok komik oyuzden

Evt dunde hissettim uzaniyodum esime soyledim bebegimiz kipirdiyo diye miracta anne neee dedi bnde kardes kipirdiyo dedim kipirdak kardes diyor cok gulduk yaa daha yeni konusmaya basladi oglusum 4aydr fln konusuyor cok komik oyuzden

Ne güzeell :) çok sevindim..
Ufaklıkta komedi,nerden gelmiş aklına kıpırdak :) Olunca bakalım ne yapacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…