Hayirli olsun tatlim.ins sagsalim kucagna alirsin.saabirsizsndir sen simdi.ilk gebelgn mi
Sat ne zaman cnm? Hayırlı olsun bizde haftaya pazartesi gideceğiz kalp atışlarını duyarız inşallahhhhhhhh
Canım bak şimdi birincisi ilk hamileliğimi ikincsi kese göründümü yoksa kandamı takip ediliyoYeni ogrendim hamileymsim ama hic beltisi yok
evet ilk gebeliğim canım sorma ya vakit geçmiyor duymak istiyorum hemen kalbini:)
Off sendemi kalp atışını duymayı bekliyosun canm ben hem çok stresli hem çok meraklıyım bi türlü zaman geçmiyo 9 aralıkta seninki ne zaman
bende 3 yada 4 aralıkta gidicem canım.kalbinide duysak belki biraz daha rahatlarız
Hoşgeldin canım anlat bakalım sen ne durumdasın kaç aylık neler yaşıyosun :)
Hosbulduk cnim :) ben 3aydir korunmayi biraktim ve suan 1ayLik hamiLeyim :) ya sizLer
Hoşgeldin canım anlat bakalım sen ne durumdasın kaç aylık neler yaşıyosun :)
Hım maşallah :) bende 1 aylık daha çok yeni ya dikkatli olmamız lazm 3 ayı bi atlatsaydk benim bel ağrm çok olıyo o korkutuyo
:) evet cNım aynen ben iş başı yapacağım gün öğrendim hamile olduğumu bıraktm işi daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorm masa başıda değil ondan yormuyorm kendimi elimden geldiği kadar bu arada 23 yaşındayım :) senAa ne guzeL :) ikimizde artik birbirimize ne durumda oLdugumuzu tarif eDe biLiriz :) ben bel agrisindan 2hafta ewde yatdm suandada agrio ama calistiqim icin bisey yapamyrumsu 3ayi dediqin gbi bi atlata bilseydk ... yasin kac
:) evet cNım aynen ben iş başı yapacağım gün öğrendim hamile olduğumu bıraktm işi daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorm masa başıda değil ondan yormuyorm kendimi elimden geldiği kadar bu arada 23 yaşındayım :) sen
Canim okuDum simdi dusuk yaptiqini ... alLahim insalLah bu seFer bebisini almaz sendn ... walLA benim isimde rahat dql ama napicaz iste Mecbur ekmek parasison 2hafta :) bende 21 yasindaym
Aynen demi ya bi duysaydık ne güzel olurdu :)[/Q
hayırlısıyla o günlerde gelir inşallah:) bu arada bana bildirim gelmiyor ya niye olabilir fikriniz varmı
Kızlar bana bişey söyleyin çok kötüyüm korkuyormm biliyosn daha önce sıkıntılı bi kürtaj geçirdim şimdi hamileyim 4 haftalık geceden beri karnımda hafif bi sancı var ne olur söyleyin normalmi yoksa önlem alıyımmı yine aynı şeyleri yaşarsam yaşayamam ben of napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?