Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Off sendemi kalp atışını duymayı bekliyosun canm ben hem çok stresli hem çok meraklıyım bi türlü zaman geçmiyo 9 aralıkta seninki ne zaman

bende 3 yada 4 aralıkta gidicem canım.kalbinide duysak belki biraz daha rahatlarız

Hoşgeldin canım anlat bakalım sen ne durumdasın kaç aylık neler yaşıyosun :)

Hım maşallah :) bende 1 aylık daha çok yeni ya dikkatli olmamız lazm 3 ayı bi atlatsaydk benim bel ağrm çok olıyo o korkutuyo

Aa ne guzeL :) ikimizde artik birbirimize ne durumda oLdugumuzu tarif eDe biLiriz :) ben bel agrisindan 2hafta ewde yatdm suandada agrio ama calistiqim icin bisey yapamyrum su 3ayi dediqin gbi bi atlata bilseydk ... yasin kac

Aa ne guzeL :) ikimizde artik birbirimize ne durumda oLdugumuzu tarif eDe biLiriz :) ben bel agrisindan 2hafta ewde yatdm suandada agrio ama calistiqim icin bisey yapamyrum su 3ayi dediqin gbi bi atlata bilseydk ... yasin kac
:) evet cNım aynen ben iş başı yapacağım gün öğrendim hamile olduğumu bıraktm işi daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorm masa başıda değil ondan yormuyorm kendimi elimden geldiği kadar bu arada 23 yaşındayım :) sen

Canim okuDum simdi dusuk yaptiqini ... alLahim insalLah bu seFer bebisini almaz sendn ... walLA benim isimde rahat dql ama napicaz iste Mecbur ekmek parasi son 2hafta :) bende 21 yasindaym

Canim okuDum simdi dusuk yaptiqini ... alLahim insalLah bu seFer bebisini almaz sendn ... walLA benim isimde rahat dql ama napicaz iste Mecbur ekmek parasi son 2hafta :) bende 21 yasindaym

İnşşş canım ya çok zor bişey kalp atışını duymayı heyecanla bekliyorm :)

Merhaba kizlar tecrubeli anne adaylarina bi sorum olacak. 13 haftalik hamileyim. Tiksintilerim gecti cok sukur 1 haftadir mide yanmasi ve omuzlarimda kasilmalar oluyordu ama 2 3 gundur olmuyor..mide yanmasi bazen gecebilior mu?doguma kadar gecmez diye biliyordum..aklima kotu kotu seyler geliyor bebegime birsey mi oldu diye( birde ne zaman etsiz cig kofte yesem hafif yanmalarim geciordu ama bu sefer fazla kacirdim 2 gundur yanmam olmuyor

Kızlar bana bişey söyleyin çok kötüyüm korkuyormm biliyosn daha önce sıkıntılı bi kürtaj geçirdim şimdi hamileyim 4 haftalık geceden beri karnımda hafif bi sancı var ne olur söyleyin normalmi yoksa önlem alıyımmı yine aynı şeyleri yaşarsam yaşayamam ben of napıcam

arkadaşlar 37 günlük hamileyim. 35 günlük hamile iken doktora gittim minnacık kesemizi gördük:))

ama ben de hiç belirti yok.

yani eskiye göre daha sık idrara çıkıyorum. sabahları çok aç hissediyorum.bunların dışında ne bulantı ne baş dönmesi ne başka bir şey. offf normal mi acaba(

Canim benimde karnim agrio arada bence normeldir sknti yapma kendine bu kadar biraz rahatLa ne olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…