Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Iyi bklm tatlim gozunn aydinn :)
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Cok haklisin Ben ce esim zaten beni egitiyo oyle olmaz Boyle yap daha iyi falan diye Ben zitlasiyorum dogru deil AMA idrak edemiyorum iste
öyle yaptığın için de kavgalar başlıyo tatlım
Kayıtlı Üye
Canlar tahmin ettigim gibi erva hem yuruyor hemde elinde esyatasiyor bakalim getir goturu yakonda ogreticem
kız dur bi bunaltma hemen çocuğu o yeni yürüdüğü için şuan düzgün yürümeye odaklı hemem bunaltma çocuğu once iyice yürümeyi öğrensin :) sabret
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Tamam canim haklisin daha tam yuruyemiyor zaten ama gunde 2-3 kere emekliyor sadece kendi kendine ayaga kalkiyor otururken. Cok guzel bi duygu ya rabbime cok sukur.
Bi de benim taklitimi yapiyor cok komik bayagi bi gelisme var kuzumda
Kayıtlı Üye
olur olur daha neler olur yaramazlıklar bi başlasın canını bile yakacak
Kayıtlı Üye
kızlar 7. dişimiz patladı :) çok şükür yaa nazarım değmesin hiçateşi falan olmuyo gece çok ağlıyo sadece
Kayıtlı Üye
Masallah canim ben ne cektim disten bi kac gundur rahatiz 4 disi sis patlasalar 11 disimiz olcak 7 disimiz var
Kayıtlı Üye
Adim coregi sey canim burda yeni yurumeye baslayan cocuk olunca corek yapip dagitiliyor cabuk yurusun adimlari duzgun olsun dusmesin diye bende Yapip dagittim allah kabul etsin
Kayıtlı Üye
Hımm allaahhh kabul eylesin tatlım bızım nısada cook dusuyo yaa pat pat bı düzgün yuruyemıyo varya :)
Kayıtlı Üye
sarhoş gibi yürüyo hayrunnisa da bazen herşeye takılıyo bi de koşarak yapıyo herşeyi pire gibi :)
Kayıtlı Üye
bi çene bi çene görmeniz lazım kızlar yatmaya giderken iyi geceler diyo. acaba diyo artık diyo. çoğu şeyi söylüyo
Kayıtlı Üye
Nısada öyle çok dusuyo emmı dıyo baba,anne,anneanne,gel,çatal,komsumun kızı var fatmanur dampdaaa dıyo ona :)
Kayıtlı Üye
çok komik konuşuyorlar . benim ablamın çocuklarının isimlerini söylüyo berkay diyecek pekaay diyo onu çok seviyo bazen de pekaym diyo berkayım demeye çalışıyo :)
Kayıtlı Üye
Bızmde oyle suan :)
rabbım bu gunlerınden gerı koymasın inş.
bakdıgım kıszın adı Azra adda dıyo ona :)
Kayıtlı Üye
amin canımm
nasıl iyi anlaşıyorlar mı. nasıl gidiyo
Kayıtlı Üye
Valla ıyı anlaşmıyolar bıraz daha dusuneyım bırakmayı düşünüyorum koca çocuk büyük çişini yapmiş oturuyo yaptım bılrbr demıyo sınrılerım alt üst varya yarın mısafım geleck hazırlığım yok sabah 10 10.30 dıye anlatıl aksam altı 9olmadan gelıuo 7olmadan gıtmuyo hala burda çıldırıyorum esımde istersen bırak dıyo bılmıyorum elodne oyuncak getırıyo vermıyo oynamıyoda boşa başlıyor aglmatçya ver dıye bu sefer bu vermeyınce kendını yerelere atmaya başlıyor her ıstedıgını yapıyorum ya böyle ıstıyo oda vermeyonce başlıyor kavga vocuk dedıgın heleeede 3yaslarında ıse uyur demı2 3 saat yok anam uyku falan yok geldıgınden,berı ayakda valla akıl verın bana benım beynım durdu..
Kayıtlı Üye
Nisa için ıstedım onun içinde bırakcm galıba saatlerı vok fazla bıde uyusa neyse uykuda yok nisayı dowmeye calişiyo aslında sakin akilli ama ben kaldırsmıyom boylee
Kayıtlı Üye
Aksamaa kadarrr yorgunlukdann canım cıkıyo onun yanında nisayıda sewemıyommm şaştım valla kızlar ınanın napacm ben böyle