Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ayyy elifcimm utandırıyorsun beni valla çok teşekkür ederim canım arkadaşım :)

hayat çok zorlayıcı gerçekten bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ama en güzeli de bu duyguyu eşimin bana yaşatmaması sanırım. işte o yüzden çok sıkı tutunuyorum ona. benim hayatım eşim ve çocuğumdan ibaret ondan sonrasına gerektiği kadar değer veriyorum. ben çok fedakar bir insanım, eşime haksız yere haksızlık yapıldı diye ablamın yüzüne bakmıyorum ama onu çok özledim. belki yanlış yapıyorum ama benim yuvam artık eşim kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyo. birileri yüzünden onunla kavga ettiğimde huzurumun bozulduğuyla kalıyorum. işte o yüzden ne kimseyi ilişkime ne de evime karıştırmam.
kayınvalidem çok canımı sıkıyo bazen bunu evlendim evleneli bir kez söyledim eşime o da çok sinirliydim ve bana hak verdi zaten.yani canım arkadaşlarım ben huzursuzluktan çooookk yoruldum bünyem kaldırmıyo artık o yüzden mutluluğum, huzurum için çok ama çok fedakarlık yapıyorum. inş. kıymet bilinir ...

Ewet bebegım bunu çok bellı edıyosun ne güzel şahsım adına ben yapamıyorum bunu ıste bılmıyorum neden işte bu huyumdan vazgeçemiyorum .
olası etkenlerden etkılenıyorum hzuırumu bozuyorum ewet kedımınde ıyı olduğunu düşünmüyorum zaten ya ne bılım işte senıde takdır edıyorum ama bil istedim...

Bizimde aramiz biraz duzeldi kizlar 2 hafta sonra.. Dediklerinize harfiyen katiliyorum bende kavga dan o kadar yoruldum ki aileme bile gitmiyorum. Onlar bana zaten gelmiyolar esim istemedigi icin. Esime hak veriyorum ama bazenailemi ozlemim daha baskin cikiyo o zaman gitmek isteyince kavga ediyoruz ama biliyomusunuz kizlar ben esime her dedigimi yaptirabilirim aslinda ama bunu kullanmiyorum salaklik yapiyorum bakin anltayim mesela onun her dedigini yapinca namaz kilinca iyi olunca hal hatrini sorunca bi yere gitmek istedigim zaman yani aileme askim lutfen gidebilirmiyim diyorum biraz duygu somurusu yapiyorum hayir deyince hicbisey demeyip boynumu bukup oturuyorum sonravicdani rahatsiz oluyo bunu biliyorum cunku ben onun bir dedgini iki etmedigim icin vicdanen rahatsiz oluyo bunu gorebiliyorum sonra tamam git madem diyo. Bu herzaman icin boyle ama ben salak gibi bunu hep yapmiyorum hep laf sokuyorum dedgini herzaman yapmiyorum ee durum boyle olunca da o da benim dedigimi yapmiyo

Canım öğle yemeği menüsü biraz ağır sanki. Bunu uygulamış bir arkadaşım var, aynı yaşlarda yapmıştı. Malesef bebeğinin mide problemleri başladı. Ve kendisi de çocuk gelişim bölümü mezunu.. Onu doktoruna bir danış istersen.

Kizlar erva yuruyo cok mutluyum gunun yarisini yuruyerek yarisini emekleyerek geciriyo dun aksam yurumekte bayagi bi artis gosterdi. Dengesi bozuluyo mesela bibakayim yada kafami cevireyim yada ileri falan gideyim ben hemen dengesi bozulup oturuyo zamanla daha iyi olacak. Adim coregi yapiyorum hatta simdi komsularima dagiticam

Tesekkur ederim canim ama gerk kalmadi konuyu acali bayagi oldu. Kizim simdi 17 aylik:) herseyi yiyor

Aynen Şengül varya ssana kesınlıkle katılıyorum benım eşimde oyle kullanamıyorum fırsatı degerlendırmıyorum yolksa varya herdedıgımı yapar ama ben senın gıbı laf sokma derken tartışma ne olacak bılmem vala

ayyy ne güzel ya yürür inş.
adım coregı nedır ılk defa duyuyorum ?

Ben cokmu yüz göz olmama taraftarıyım genede çokbı münakaşa yapmak ıstemıyorm yanı

çok teşekkür ederim canımm

aaaa çok sevindim tatlımm gördün mü zamanı geldikçe herşey oluyo çok sevindim canımm

kızlar ben zaten eşimi kullanıyorum tabirine çok kızıyorum. bu güne kadar yapmadım asla yapmam da asla duygu sömürüsü de yapmam bana tamam diyecekse üzüldüğü veya acıdığı için olmamalı bu kendi içinden gelerek tamam demeli

bakın ben annemlere gitmek için bile izin alırım eğer hayır diyorsa o konu orda kapanır ne laf sokarım ne de tartışırım. peygamber efendimiz (s.a.v.) zamanında kadının kocası uzun yola gitmiş ve eşine babasına dahi gitmemesini söylemiş ve babası kadının üst katında oturuyo. babası kötü hastalığa yakalanıyo kadın çaresizlik içinde ne yapacağını bilmiyo ve peygamber efendimiz(s.a.v.)e gidip danışıyo. peygamber efendimiz(s.a.v.)in cevabı ise kocan gitme dediyse gitmeyeceksin sözündan çıkmayacaksın oluyo.
işye kızlar ben bu mantıkla ilerliyorum hep eşim bana hayır mı diyo israr etmem surat da etmem kavga hiç etmem çünki bunlar peygamber efendimiz(s.a.v.)in hiç sevmediği davranışlar. karı koca küs olduğu için ayrı yatıyorsa melekler sabaha kadar lanet edermiş o kadına.
bilmiyorum belki ben gereğinden fazla değer veriyorum ama böyle olduğum için de çok huzurluyuz çok şükür.

Esimde soyler ve anlatir bunu hep SEN,dogru ve guzel olani yapiyosun baharcim olmasi gerekeni yapiyosun Ben biryere gitmek isteyim esim yok desinn allaaaa tamam sinirlerim Sur yaparim oda derjki madem surat yapiyon niye izin aliyon alma kafana gore is yap der oda dogru aslindaa mantikli dusuniyosun bahar

yani kuzum bak eşin sana doğru söylüyo. bilmiyorum tatlım yaa öyle basit şeylere tartışıp hayatımı mahvetmek istemiyorum

Cok haklisin Ben ce esim zaten beni egitiyo oyle olmaz Boyle yap daha iyi falan diye Ben zitlasiyorum dogru deil AMA idrak edemiyorum iste

Erva bayagi yuruyo kizlar yaa

Ben sunu demek istedim canim onun dedigini yapinca o da benim dedigimi yapiyo ama ben bunu kullanmiyorum her dedigini yapmiyorum kavga ediyoruz o da bu sefer benim dedigimi yapmiyo

Canlar tahmin ettigim gibi erva hem yuruyor hemde elinde esyatasiyor bakalim getir goturu yakonda ogreticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…