Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
şengülcüm öyle sürekli ilaca bağlamak iştemiyorum çok mecbur kalmadıkça vermem ben ilaç ne kadar çok verirsen vücut o ilaca bağışıklık kazanıyo ve etki etmemeye başlıyo aklında olsun senin de

Ayyy kızlarr nisanınn dişler çok kötüuuu oyle aglıyo agzıkı gosterıyo bırsey yemıyo
hepımızın kızlarda aynı anda oldu dişleri yaaa yavrum yaaa çok huzursuzz

Sizin kac disiniz var Elif hangileri cikiyo

Off cok zor kizlar ya erva disi patlatinca rahatladi biraz bakalim digeride sismeye baslamis

Ayyy kızlarrr nisanın ıkı alttan ıkı üsten 4diş patlamişş daha doğrusu patlavayck yaweum ıkı gündür perişan boğazları kotu olmuş doktora gıttık antobıyodık başladı jell verdı

bahar ilaç konusunda sana katılmıyorum çünkü zaten sureklı sürüp verılmez normelde bı basımız ağrıdığında bıle kendı dıma soyluyorum ılac kullanmam ağrı kesıcı dahii ama napsın çocuklar anlatamıyorlarda dertlerını mecbur berıyosun tabı kontrol altında çocuk gözümün önünde erıyor resmen yemıyo ıçmiyo ılk diller çıktığında jel kullandım sonra bırakdım kullanmak ıstemedım ama suan yawrum ıkı azı usttten ıkı azı alttann kazağının onu su gıbı oluyo salyadan hadı soyle su durumda vermeyımde napayımmm

Normal şartlarda Zzaten kolay kolay ağrı kesıcı şurup dahi kullanmıyorum elımden gelsıgınce ama su durumda kullanamam şart kesınlıkle sen bı bakıma haklısın ama bi bakıma sadece

Kizlar ervaninda huysuzlugu basladi yaa bugun cok agliyo suan annemlerdeyim bana hic rahat vermiyo disleri yuzunden ciksalarda hepimiz rahatlasak onlarda rahatlasa...

bak beni yanlış anlıyorsunuz kızlar şengül dediya her gece yatarken veriyorum diye ben onu diyorum tabiki ağrısı olduğunda ben de veriyorum . ama benim dediğimi doktor söyledi bana hergün vermeye alıştırırsan vücut bağışıklık kazanır ve ilaç etki etmemeye başlar dedi ben onu söylüyorum size hiç vermeyin demiyorum. şengül hergün veriyorum deyince onu uyarmak istedim ben

diş sıkıntısı bizde de var arada kötü olduğunda ben de veriyorum tabi çocuğu göz göre göre acı içinde bırakın demiyorum size

Tatlım ewet onuda anladım ama zaten bızde bıle oyle degılmı benım anneme antıbıyotık hiç fayda etmıyo her bulduğu nu içiyo tabı oyle olur.
sen orda bırazda ılaca karsı gıbı hıssetırdın ondan dedım canım

ben ilaca karşı değilim yanlış anlaşılmak istemem gereksiz ve fazla ilaca karşıyım tabiki bizde de öyle

Tabı canım fazlaya bende karşıyım zaten hiçbı anne de oyle wermez galıba ben mesela ağrı kesoıcı dahi kullnmanm kolay koly esımde oyle kullanmaz .ne bılım yaa

Haklisin baharcim bende fazla kullanmaya karsiyim o kullandigim zaman 5 gun arka arkaya falan kullanmistim ve rahatla uyumustu vermedigim zaman sabaha kadar zor uyuyodu agridan. Disi cok kotuydu o zaman morarmisti. Birbirimizi uyarmamiz guzel ben daha cok memnun olurum canlarim

yarın çok kalabalık bi misafirim var kızlar bugün akşama kadar pasta yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…