Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aynen öyle valla bi de ismimle hitap ediyo acaba bizim buralardan mı dedim :) ama senin cevabında çok hoşuma gitti valla ne yalan söyleyeyim :)

şengülcüm bi kargaşa oldu ama soruna şöyle yanıt vereyim.
benim eşim hem çok asabi , sinirlenince gözü hiçbirşey görmeyen,, hem de benim mutlu olmam için çırpınan mükemmel bi insan ben de eşimi çok iyi tanıyorum ve ona göre hareket ediyorum istemediği şeyleri yapmıyorum. ona haber vermeden biryere gitmiyorum, ben de onu mutlu etmeye çalışıyorum. bıdı bıdı konuşan bi insan değilim öyle çok herşeye karışmam para hesabına gerektiği kadar karışırım ve onu sıkmayan birinsanım o yüzden iyi geçiniyoruz tabiki tartışmalarımız oluyo ama o günün en geç akşamı barışıyoruz. bir kez kötü bi kavga ettik ve 1 hafta konuşmamıştı benimle. ama hiç ayrı yatmadık bu sebepten kavgalı da olsak aynı yastığa baş koymalı bence eşler hem dinimiz de bunu söylüyo.
benim en kötü huyum herşeyi içime atıyorum. onu üzmek sıkıntıya sokmak istemiyorum. huzurumuzu bozar diye herşeyi söylemiyorum bu da beni mahvediyo... eşimin canı birşeye sıkılınca özellikle de konunun içinde ben varsam hastalar oluyo o konuyu düşüne düşüne o yüzden çok çok çok canım sıkılmazsa birşeye onunla paylaşmıyorum. bu durumda da pek kavga etmiyoruz (şeytan kulağına kurşun) :)

eşimle ablamın barışmasını istiyorum 4 aydır nasıl konuşsam ve konuşsam mı diye düşünüyorum kavga etmekten korkuyorum valla. bu sorunu da nasıl aşarım hiç bilmiyorum kızlar !!!

Ne güzel bende öyleyim aslında vok Bi bunlialtmmak ıstrmem sadece huyları hoşuma gıtmıyo gercekden

yok yaa benimki öyle huysuzluğu yoktur şeker gibi adam valla beni de sıkmaz öyle

Bızımkı askerlıgını yapmadınbutunn cahıllıgını ona bağlıyorum ben vala

Ben yapsın bı an önce ıstıyorum gercekden çok cahıl yaa yol yordam bilmiyor oyle

valla kuzum o huy onun içinden gelen birşey onun yapısı öyle yani ömür boyu da askerde kalsa değişmez bence

Ay valla ilk mesaji okuyunca noluyor dedim:) sonrada guldum:)

Ne guzel baharcim masallah diyim bende dikkat ederim izin almadan gitmem markett haric onu da genelde sorrim.
Bnmki babasiz buyudugu icin asiri korumaci bi cok huyu babasizligi yuzunden bi de kucukken 4 kere havale gecirmis o yuzden asiri sinirleniyo ama aramiz iyiyken benim icin yapmicami hicbisey yok olume bile gider o kadar korur sahiplenir kendi akrabalarina beni anlata anlata bitiremez yere goge sigdirmaz evden pek cikmz da.. Iyi biri ama benim su ailevi olaylar git memi istememesi heryere gondermemesi herseye sinirlenmesi beni uzen sogutan seyler bunlar keske olmasa ama oluyor iste ne yapayim kaderimmis cekicem yinede allah beterinden korusun
4 yillik evliyim bi tokat bile yemedim ne kadar sinirli olsada kapiya vurur bana vurmaz ins. Boyle devam ederr

kimse dört dörtlük değil tatlım bizim hatalarımız olmuyor mu sanki bak en güzeli seni sahiplenmesi. benim de eşimde sevmediğim huylar var ama ne yapalım biz en başından onları bu huylarıyla kabul edip evlendik bence kendinizi soğutmayın kızlar yoksa hayat sizin için çekilmez olur çok zor şeyler tabi hele de elifin yaşadıkları ama ortada bir de çocuk olunca kapıyı çekip çıkamıyorsun işte o zaman eşini her yönüyle sevmeyi denemekten geçiyo.
ben evlenirken çok olaylı evlendim anlatmıştım bi ara. şimdi benim en büyük çabam aileme biz sana demiştik dedirtmemek. allaha şükür eşim o lafı söylemeleri için hiçbirşey yapmadı inş. yapmazda

şimdi tek sıkıntı ablamla aralarının kötü olması o kadar özledim ki onu hayrunnisadan 2.5 ay büyük çocuğu var yüzünü görmedim daha o da benim kızımı görmedi

Aaa o kadar kotumu araları bahar yaaa tuhh kız ozlenmezmı buda abla olunca yanı Allah yardımcın olsun bebeğim yaa duzelır inş.araları

kızlar bende yarın aşure mewlut yapacam inş.dun işte esımle namaz kıldık bırlıkde sonra ben mutfağa gectım aşure malzemelerını ıslamak ıçin kayısı falan doğruyorum sert oldu kesemedım bu arada esımde yanımda duruyo oyle bırklıkde yapalım dıye ben dogryom dedı kayısıyı doğradı sonra hadı ya yorgunuz zaten uyuyalım dedı sabah dewam edersın dedı gorsenız ben pas vermuyorum ama :)
namazlarımda başladım bu arada allahım tamamını getırsın

biz nişanlıyken bozuldu araları hala bozuk elifcim.
maşallah kuzumm inş. hiç bırakmadan devam edersin çok sevindim. ben de çok istiyorum başlamayı içimdeki şeytanı yenebilirsem
iyi olun kuzum iyi olun valla ben eşimle kötüyken dağın başında yalnız kalmış gibi hissediyorum kendimi

Ben tutmadım ya ıkı çocukla aksama kadar oyle ayakdayımm bugun de aşure telası temozlık malum yarın mısfır var tutmadım yanı

Canım senın esıne çocuğuna tutumuna bayılıyorum çok vefalı bı eşsindir oyle görünüyor yanı takdoırde edıyorum senı maşallah aılene yabancı sokmuyosun tartışmaya meyıl vermiyosun çok güzel valla canım tebrık ederım senı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…