Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Canim birak o zaman ya kizindan daha onemli mi degil sonucta nisanin da psikolojiso bozulabilir boyle canim hani sevemiyom falan dedin ya kotu ya ne bileyim ben hani bi ara dantel oruyodum ya 2 ay oru0 biraktim cunku ervaya vakit ayiramadim bu zamanlar ogrenmek icin en iyi zamanlari para dahami onemli dedim biraktim tabi sen bilirsin canim
Kayıtlı Üye
Masallah canim bebeklerinize bayagi dillenmisler ervada anne baba hadi dede allah abla diyo bi kere kardesimin adini soyledi rabia rabi dedi telefonumda kedi oyunu var onu cok seviyo erva gel kedicik aciyorum diyorum ke-di-ci diyor sadece bunu anlamli soyluyor gun icinde cok soyleniyor ama konusma yok anlamli bisey soyleme yok henuz bakalim. Mama su demiyor istegini soylemiyor agliyor bi disimiz cikmis bugun 8 disimiz oldu
Kayıtlı Üye
Kac kelime hazneniz var? Ervanim sadece bi kere bile soyledigi seyleride sayarsam 10-11 ediyo bu ayda 10-15 kelime soylemeleri en az bir tane anlamli soylemeleri gerekirmis. Merdiven cikiyolarmi? Erva simdi yeni yurumeye basladi ama elinden tutunca cikiyor inmesini pek bilemiyor
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Valla tatlım ben saymadım ama bayabi var galıba merdıven çıkıp ınıyo benım kontrulumde tabı bız yemekbi yerken ekmegı batırıp yıyoruz oda oyle yapıyo ekmegı yemeğe batırıp oyle koyuyo ağzına :) çok komık oluyo babasını çok sewıyo ozledıgı zaman baba babaaa dıyo arıyorum kendı kendıne konuşuyor babasıyla bişiler anlatıyor böyle kendı çapında oyleee
Kayıtlı Üye
Masallah canim erva ekmek yenegi cok seviyo ben sofra bbezini elmegi koyuyorum daha sofrayi getirmeden ekmek posetini acip ekmegi alip yemege basliyo oyle catal kullanmasi falan yok eliyle yiyo catali verirsem agzina goturuyo oyle yani
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
kızlar ölüyorum yorgunluktan hayrunnisa hastalandı. çok ateşli . salı günü akşam birden ağlamaya başladı ateşlendi o gece sabaha kadar oturduk dün sabah doktora götürdüm bağazı kızarmış boğaz enfeksiyonu ayrıca diş çıkarma döneminde olduğu için ateş hiç düşmüyo . zaten zor yiyordu şimdi hiç yemiyo zayıfladı iki günde yaa
Kayıtlı Üye
kızlar ölüyorum yorgunluktan hayrunnisa hastalandı. çok ateşli . salı günü akşam birden ağlamaya başladı ateşlendi o gece sabaha kadar oturduk dün sabah doktora götürdüm bağazı kızarmış boğaz enfeksiyonu ayrıca diş çıkarma döneminde olduğu için ateş hiç düşmüyo . zaten zor yiyordu şimdi hiç yemiyo zayıfladı iki günde yaa
Ah canim ya ben 2 aydir ne cekiyorum 2 aydir bisey yemiyo bu sira biraz rahatladi erva da 2 gun atesliydi kac atesi? Dis yuzunden daha bi sure bisey yemez canim cok gecmis olsun uzuldum ya
Kayıtlı Üye
ateş 38.5 ğa kadar çıktı canım bugün iyiydi biraz daha
Kayıtlı Üye
Ayyy canımm geçmiş olsun azılar da varsa eğer zor oluyor yaa bızde oyleydık ınankı nisada boğazları falan baya kotu nane lımonu yapıyorum allahdann çok seviyor sesı falan da kısıldı ayy daha kiş gelmedı bıle bu,çocuklar böyle hasta yaa
Kayıtlı Üye
ben geçen sene kış sebzeleriyle çorba yapıyordum bol soğan sarmısaklı hiç hasta olmamıştı. hasta olduğu gün yaptım hemen ondan çok vitaminli oluyo hem soğan antibiyotik
Kayıtlı Üye
Kızlar bu arada kaç,yasındasınız ben şubatta 25 olacam inş.
Kayıtlı Üye
ben 1993 doğumluyum kızlar martta 23 oluyorum allahım o günleri görmeyi nasip ederse
Kayıtlı Üye
Ben 91 liyim 2 hafta once 24 yasina girdim.
Kayıtlı Üye
Atesi bayagi yuksekmos canim ya biz zar zor bi aziyi cikarttik hepsinde boyle olacak diye korkuyorum ya yok sa cocuk 1 sene yemek yemek istemicek
Kayıtlı Üye
Nisada oyle bu aralar yaa ağzına veriyorum gerı tukurıyı ay gorsenız onlara oynuyo benım,ağzıma verıyo :)
Kayıtlı Üye
Benimkide yere cikarip oynuyo
Kayıtlı Üye
hayrunnisa geceleri çok ama çok ağlıyo yaa iflahım kesiliyo valla
Kayıtlı Üye
Kuzum benımm,dişlerdır yaa napsın yawrucakkk
Kayıtlı Üye
valla bilmiyorum diş mi huysuzluk mu
Kayıtlı Üye
Ah canim ya dis tabi agri kesici versene bahar ben yatmadan veriyodum rahatca uyuyodu