Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Ooo kolay gelsin kuzucum ben ve nisa çok hastayızz mısafır dıyosunn gözümde büyüyor suan allahh yardımcın olsun
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Kolay gelsin canim kac kisi gelecek akrabalariniz mi?
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
valla benim de gözüm büyüyo tatlım kayınvalidemin arkadaşları falan 15-20 kişiler yavruuuuumm
Kayıtlı Üye
geçmiş olsun elifcim grip mi
Kayıtlı Üye
Ewet canım grıb ooo bayada varlarmiş yaa
Kayıtlı Üye
Ne ne hazırlıyosunn bakalımm
Kayıtlı Üye
Bence mıaafıre pasta borekden zıyade yemek hem karlı hemde kolay oluyo ben artık oyle yapıyorum valla etımde var pasta uğraş uğraş hem zaman hem de bır suru masraf yaaa
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Yaş pasta
Şekerpare
Süt reçelli kurabiye
Kruvasan
Su böreği
Et dolması
Çöp salata
Menüm buydu kızlar ölüyorum yorgunluktan valla
Kayıtlı Üye
Elifcim valla çok doğru yemek her yönden karlı
Kayıtlı Üye
Ayyu vallaa ben artık oyle yapıyorum ınanın bak bur suru şey kalmamıştır bır çok yorulmuşsundur ıkı kaç gunlerdır hazırlık yaptın 3 ne bılım yaaa b en bırazda ıdare etmenın yollarına bakıyorum kızlar borç ödüyoruz sonucda pastada bır suru maaraff sadece hemende bıtıyo
Kayıtlı Üye
Ayyu vallaa ben artık oyle yapıyorum ınanın bak bur suru şey kalmamıştır bır çok yorulmuşsundur ıkı kaç gunlerdır hazırlık yaptın 3 ne bılım yaaa b en bırazda ıdare etmenın yollarına bakıyorum kızlar borç ödüyoruz sonucda pastada bır suru maaraff sadece hemende bıtıyo
Cok dogru valla cnm bahar cok cesit yapmis ne gerek var o kadar yaa bn en fazla 5 cesit yapiyom yada yemege aliyom pasta cok masrafli gercekten. Belki gonlu zengin benimde oyledir yedirmeyi icirmeyi cok severim ama yinede biraz fazla olmus kac cesit saymadim bile yinede allah kabul etsin canim su boregiyle ugrasacagina yufka boregi yapsaydin ya nasil ugrastin cocukla
Kayıtlı Üye
Aynen valaa bende col sewerım çok yaparım mısafıre ama ıste kesemıze zarar yıyorsun anında bıtıyo yemek bereketlı oluyo aynen onu dıcem yazık çocukla nasıl yaptıysa yardım edenıde yoksa
valaa ne bılımm yaa
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kayın validem yardım etti ama yine de hepsini kendim yaptım çocuğa da ben baktım. O gece 2 de yattım bi süre uyuyamadım tam uyuyacakken hayrunnisa uyandi ve sabah 5 e kadar oturduk 5 de yattım 7 de kalktım o gün 2 saatlik uykuyla dolastim mahvoldum valla başımın ağrısından öldüm resmen ama bitti çok şükür
Kayıtlı Üye
Bugün de halamın oğlunun düğünü vardı kızlar o kadar oynadık ki ayaklarım mahvoldu ayağımdakinin de topuğu çoktu öldüm valla aa iyi stres attım varya ablamlar eniştem eşim falan hep birlikte oynadık çok eğlenceliydi
Kayıtlı Üye
Ayyyy bende oyle oluyorum mısafır gelecegı zaman ama senın kotu olmuş baharcımm yaa benım de bugun mısafırın var menümde soyle aksama gelecekler çiğ köfte ıstemışlerdı bde şöyle yaptım
çığ kofte
krem santılı kurabıye
tuzlu kurabıye
ırmık lı top
yas oasta
makarna salatası
böyle benım memumde aça çok yoruluyo ondan pasta yapınca yaaa valaaa oldum bende
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kizlarrrrr nerdedinizzz yahuuuu