Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Valla isim bitmiyo evi biraz ceki duzen verdik dekorasyonu degistirdik bugun pazardi pazara gittik oluyom yorgunluktan

Ben 2 yıl sosyal hizmetler okudum şimdi de sosyoloji 4. Sıniftayım 4 yıl bitince aile danışmanlığına geçmek istiyorum. Hayırlısı bakalım nasibimizde ne var. Ev hanımı olarak kalmak istemiyorum bana göre değil ev hanımlığı. Ama en güzel yanı ne biliyo musunuz çocuğunu kimsenin eline bırakmadan kendin büyütüyorsun. Hayrunnisa biraz daha büyüsün benim de okul falan bitmiş olur o zaman çalışmak istiyorum. Ama gerçekten zor yaa

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Biz 1 1.5 seneye k.pasaya tasinicaz evimizin borcunu odeyebilirsek erva 3 yasina girince krese vercem tabi krese gitmek icin cisini falan soyluyo olmasi lazim ins. O zamana kadar ogrenir bana cok bagli annennesine dedesine bile gidince aglar az gordugu icin alisik degil. Cok eve kapanik buyuyo ama 3 yasinda baslarda yarim gun vercem sonra tam gun alistiricam. Ama cok hasta oluyomus cocuklar tabi cok normal ama bagisikligi guclenicek. Mesela kisin cocuk hasta olmasin diye disariya cikarmamak cok yanlismis aksine cikacak hasta olacak bagiaiklik kazancak. Okul caginda evde olan cocuklar hastalanirken disarda kreste buyuyen cocuklar hasta olmuyolarmis. Benden ayri kalmasi lazim sosyal faaliyet icine girmesi arkadas edinmesi lazim benim kizim biraz pasif bu konuda surekli evde oldugu icin ama esimde bende kararliyiz 3 yasina girer girmez vericem ins. Devam edebiliriz. En iyi yas anneden ayrilma yasi 3 mus. Daha dogrusu 2 yaslarinda cok daha fazla bagliyken 3 yasinda biraz daha kendi bi birey oldugunun farkina variyomus. Bi de cocugun ziginsel gelisimi acisindan tabi uyum saglayabilirse siz neler dusunuyosunuz bu konu hakkinda?

Bizdee bugunn asimzii oldukk
boyunu sormadim AMA kilosu 12 ydi iki tane bacagina birds agzina damlaa damlattilar

Gecmis olsun canim biz 1 aralik da gitcez 9 kilo olsa bari. Bu arada kizimin 2 disi daha cikmis bugun toplamda 10 disimiz oldu.

Elifcim siz cerkezmisiniz? Bi mesajinin basinda ayyu yazmissin benim esimde oyle der arada ve kendisi cerkez

Yanii tatlimm bi bakima haklisn AMA Ben dusunmedimm hic yani bubkonulari kendini gelistirmee acilmasi acisindan cook mantikklii yanii bizim kizda seninnkii gibii farkli kalir yani yokdaa bilmiyorum Ben hicc dusunmedimm

AMA seninn gereckcen gondermek icin cok mantiklii sende rahatlarsinnn Ben cok bunalmiyorumm dede amca hep burdalar cokda sewiyo onlari yawas yawasdaa alisiyo artik birilerine gitmeye helee dedesi geldiginde halasii ozelliklede beni unutuyoo resmen :)

Ben çalışırsam eğer veririm kreşe yoksa vermeyi düşünmüyorum o dönemde benim kadar kimse eğitemez kızımı.

Kizlar sizin bebekler neler söylüyo bizimkinin dili cok acik herseyi soyluyo kolu kasininca geliyo kığeem diyo krem sürmemi istiyo herseyi söyluyo valla benim babamin adi hasan açaann diyo babama

Bizimkide bakdigimm kizaa azra adii addaa diyoo kaynimm var adi Ibo boo diyo ona emmii diyo ayni zmandaa kaynimin oglu var ardaa adiii Ada diyo ona nisaada baya dillendi yaa anliyo soframi seriyo sofranin yerini biluyo acil goturuyi ekmegi goturuyo Su yaa duuu diyoo aklima gelenler bublar ve Bu sekilde iste

Ne heyecan verici brşey dimi elifcim ağızından çıkan kelimeyi merakla bekliyo insan

Benimki anlamli hic bisey soylemiyo. Bi amcasi var kizimin uzakta ogretmen evli de degil esimin baska kardesi yok anne babasi yok o yuzden kizim babanne dede hala amca bilmiyo benim erkek kardesim yok e kizimin da dayisi da yok 2 teyzesi var onlari goruyo ablamin kizinin adi ceyda o nun adini soyluyo ben soylersem o kadar. Annemlere cok gitmedigim icin gidince agliyo anneanne dede bilmiyo cocuk.

Benim krese gondermek istemem egitimle alakali degil baharcim tabikide yavrulrimiza egitimi en iyi bizler veririz ama benim yavrum yanliz gitmeye insanim yok o yuzden icine kapanik konusmasi yok ben evde sabah aksam konusuyorum bi cok seyide ogrettim bu sira masallah ama benden ayri kalmayi arkadas edinmeyi sosyallesmesi icin gondericem krese yoksa icine kapanik kimseyle konusmayi paylasmayi bilmeyen bi cocuk olucak. 7 sinde ne ise 70inde de ayni diye bosuna soylememisler 7 yasina kadar beynin %90i gelisiyo benim dusunceme gore okul oncesi egitim sart. Tabi kalabalik icinde buyuyen cocuga diyecek biseyim yok ama benim gibi yanliz olan insanin da cocugu sosyallestirmesi gerekli bende onu yapicam benim korkum alisamazsa diye ins alisir da senede 4-5 ay bari gonderebilirim.

Ablamin kizi ceyda simdi 3 yasinda 2 yasindayken krese gonderdi ablam gecen annemlere gittigimde ceydaya sordum simdi gitmiyo ama. Ceyda sen krese gitmistin hani sseviyomusun orayi dedim. Evet teyze ya cok guzel dedi neler yapmistin orada dedim arkadaslarim varr ogretmenim varr oyunlar oynuyozz cok eglenceliydi teyze yaa diyo yine gitcem bugun diyo tabi gitmicek o kadarini bilmiyoda oyle soyluyo ama benim kizim boyle dusunurmu tabi bilemem oyle yani..

Tabii tatlim gerekcenn ilede SEN haklisin yani AMA bi yonden en iyi egitimi de biz veririz yani bahar kendince sende kensince haklisin canim
tabii Benim suankii dusuncenm gondermemk yani

Evet canim ben daha oncede soylemistim yavrularimiz icin en iyi seyi biz dusunuruz cunku ortamlar farkli yerlerimiz farkli senin dusuncen bana uymaz benim dusuncem sana herkes kendi bebegi icin en iysini bilir.

Erva bugun ishal olmus ve cok sinirliydi baktim 1 tane kopek disi cikmis kopek disleri cok zor cikiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…