Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Bide ne kdar guzel egitim verirsen ver farkli insanlar farkli ortama girecek ki kendine ozguveni gelsin tek basina biseyler yapmayi ogrensin ama evde kendin bakarsin hergun biyere gidersin cocuk baska baska insnlar gorur bu da ayni sey. Farkli olan tek sey senden ayri olmasi bi yere gittigimiz zaman yapisik ikiz gibi geziyoz
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Aynen bzimn oyle oldu suu disleridee bi halttseydik yaa
Kizlar gunaydin bir sey sorucam sali gunu 3 saatlik yola gidecegim ve otobuste bebegim aglar diye biberonuna sut sagicam o sutu sagsam biberonuna koysam dondurmasam olur mu yani yolculuk esnasinda isitmadan verebilir miyim bilgili olanlar yardim etsin lutfen birde bebegim 45 gunluk kac ml vermem lazim
Kayıtlı Üye
Yanii tatlimm birsey diyemicem AMA bibdefa oyle yaptim Ben sagdim buzluga koydun kabin sorumlusubdan sica k Su istedim,icine koydum ilidi AMA kesilmis gibiydi sonrdan vazgectim hic vermedimm SEN bilirsin yinede
Yanii tatlimm birsey diyemicem AMA bibdefa oyle yaptim Ben sagdim buzluga koydun kabin sorumlusubdan sica k Su istedim,icine koydum ilidi AMA kesilmis gibiydi sonrdan vazgectim hic vermedimm SEN bilirsin yinede
Benim oyle sansim yok ama iett ye binicez 3 otobus degistiriyoruz gittigimiz yere olurda huysuzluk yapar diye sagsam hic dondurmasam cantamda dursa bisey olurmu
Kayıtlı Üye
Anne sutu disarda sadece 3 saat durabilir dolapta 3 gun buzlukta 3 ay diye biliyorum yolculuga cikmadan sagip koyun vereceginiz zaman tadina bakin bence bi sorun olmaz diye dusunuyorum havalar cok sicak degil artik
Anne sutu disarda sadece 3 saat durabilir dolapta 3 gun buzlukta 3 ay diye biliyorum yolculuga cikmadan sagip koyun vereceginiz zaman tadina bakin bence bi sorun olmaz diye dusunuyorum havalar cok sicak degil artik
Evet cantamda da cok sogumazda cunku yolculuk esnasinda emziremem agladigi zaman veririm diye dusunmustum
Kayıtlı Üye
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Evet cantamda da cok sogumazda cunku yolculuk esnasinda emziremem agladigi zaman veririm diye dusunmustum
Aslında emzirme önlükleriyle emzirebilirsiniz ama benim bildiğim de anne sütü dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay kalır. Şimdi siz tam çıkarken sağmalısınız ki 3 saat durabilsin
Kayıtlı Üye
Şengülcüm haklısın kreş konusunda ben neden vermek istemem ben zaten çok güzel ilgileniyorum ee evde de durmuyorum gündü gezmeydi götürüyorum her yere. Ama küçükken bizde de vardı o sorun kalabalığa girmek istemiyordu hicbiryere gidemiyordum simdi de gittigimiz yerde cocuklar varsa hele de guzel oynuyo yormuyo beni. Ben de cikamasam kimseyi gormese ben de vermeyi dusunebilirdim belki.
Kayıtlı Üye
Şengülcüm haklısın kreş konusunda ben neden vermek istemem ben zaten çok güzel ilgileniyorum ee evde de durmuyorum gündü gezmeydi götürüyorum her yere. Ama küçükken bizde de vardı o sorun kalabalığa girmek istemiyordu hicbiryere gidemiyordum simdi de gittigimiz yerde cocuklar varsa hele de guzel oynuyo yormuyo beni. Ben de cikamasam kimseyi gormese ben de vermeyi dusunebilirdim belki.
Evet canim ben ondan dedim herkes kendi evladinin durumuna gore hareket eder diye.
Kayıtlı Üye
Ya kizlar sizin bebislerin kopek disleri ciktimi? Ervanin 1 tanesi cikmis cok zor cikti. 1 azi disi daha cikti kanamis cok kotu disleri 5 disi art arda cikti yavrum hicbisey yemiyo 12 disimiz oldu
Kayıtlı Üye
Nisanınn yerlerını belli ettı ama daha çıkmadı canımm valas cook zormuş ama
Kayıtlı Üye
Biziminin 4 tane azı dişi var köpek dişlerinin hepsi de o kadar şişmiş ki patladı patlayacak deri altından görünüyo ucu inşallah hepsi birden patlamaz. Valla bizimkine nasıl yedirdiğimi görseniz gülmekten ölürssünüz hayrunnisa da birgün yiyo 3 gün yemiyo valla
Kayıtlı Üye
Geçen gün hiçbirşey yemedi azı dişinin çıktığı gün neren acıyo kızın diyorum dişinin olduğu yeri gösteriyo. Neresi acirsa haber veriyo valla hemen geliyo gösteriyo
Kayıtlı Üye
Geçen gün hiçbirşey yemedi azı dişinin çıktığı gün neren acıyo kızın diyorum dişinin olduğu yeri gösteriyo. Neresi acirsa haber veriyo valla hemen geliyo gösteriyo
bızım nisada oyle azı dıişler yer ettı ama cıkmadı agzınınn içlerı hep uara oldu çok kotuydu ama ozmanlar gosterıyodu elını koyuyodu nisada :)
Kayıtlı Üye
çok akıllılar maşallah valla benim ablam hayrunnisanın yaptıklarına çok şaşırıyo
Kayıtlı Üye
Benim kizim gostermiyo nresi agriyo diyorum burasimi deyip disini gosteriyorum ama tepki yok.
Sizde toplam kac dis var yazmamissiniz. Senin kizin ayni ablamin kizi gibi herseyi erken yapti ve cok akilliydi yaptikarina herkes sasiyodu bakalim buyuyunce ne olcaklar.
Kayıtlı Üye
Bizim 9 dişimiz var 10. Patlamak üzere şengülcüm
Kayıtlı Üye