Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Bizim 14 disimiz var 4azi disde,birdenn patlak Verdi bizim 3dr cikdi
veeee kizlar nisa bir hasta bademcikleri. Iltihap olmus dun acildeydik buhar verdiler atesi hic dusmuyor bende hastayim hemde dislerim dis etlerim berbat durumda sismis curuk disim vardi .gece iki kere banyo yaptirdim
herseyi gectim biz daha gecen hafta bitirdik antibiyotigi gene ayni olmus cok canim sikildi yaz
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Ay canim gecmis olsun bizde hastayiz 2 3 gun once bursaya gittik benim gomulu disler icin ervala sabahin korunde arabada yok sabahin ayazini yedi burnu kopkirmizi olduydu simdi hasta sumukler falan dun aksam biraz ateslendi zor yutkunuyo disleri cok kotu oldu azilar falan gecen aksam uyumadik elini bi isiriyo titriyo zipliyo deliye donuyo resmen hic boyle gormemistim kesici disler. Bisey degilmis valla azilar en zoru da kopek disleri yandik ki ne yandik.
Sali gunu yine bursaya gitcem gomulu 4 disimin 1 tanesini cektirmeye. Tek tek cekeceklermis 4 5 kere daha gitcez erva yine hasta olmazsa iyidir allah saglik sifa versin yavrularimiza
14.11.2014 (poyraz'ım) ##
Kayıtlı Üye
Bizdee bugunn asimzii oldukk
boyunu sormadim AMA kilosu 12 ydi iki tane bacagina birds agzina damlaa damlattilar
Merhaba. Çocuğunuz kaç aylık. Bende gecen hafta 1 yaş aşısını yaptrdm. Çocuğum 13.ayın içnde
Kayıtlı Üye
Merhaba. Çocuğunuz kaç aylık. Bende gecen hafta 1 yaş aşısını yaptrdm. Çocuğum 13.ayın içnde
ttatlim bugun 18 aylik oldu burdaki diger kizlarinda ayni aralarinda bi hftaa faaln var
Kayıtlı Üye
Ay canim gecmis olsun bizde hastayiz 2 3 gun once bursaya gittik benim gomulu disler icin ervala sabahin korunde arabada yok sabahin ayazini yedi burnu kopkirmizi olduydu simdi hasta sumukler falan dun aksam biraz ateslendi zor yutkunuyo disleri cok kotu oldu azilar falan gecen aksam uyumadik elini bi isiriyo titriyo zipliyo deliye donuyo resmen hic boyle gormemistim kesici disler. Bisey degilmis valla azilar en zoru da kopek disleri yandik ki ne yandik.
Sali gunu yine bursaya gitcem gomulu 4 disimin 1 tanesini cektirmeye. Tek tek cekeceklermis 4 5 kere daha gitcez erva yine hasta olmazsa iyidir allah saglik sifa versin yavrularimiza
sagoll bebegimm yaa bender gastayim girsenn valaa kissinn cocukarin derdi,zor
Kayıtlı Üye
sagoll bebegimm yaa bender gastayim girsenn valaa kissinn cocukarin derdi,zor
Aynen valla canim
14.11.2014 (poyraz'ım) ##
Kayıtlı Üye
ttatlim bugun 18 aylik oldu burdaki diger kizlarinda ayni aralarinda bi hftaa faaln var
1 buçuk Yaşında kaç aşı oluyorlar. Nasıl Yapılıyor. Yine üç tane mi.? Biraz bilgi verir misiniz. Benm oğlum mayıs ta olck bu aşıyı. Gecen aşıda çok ağladı
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Kızlar çok geçmiş olsun bol bol sebze çorbası yedirin valla içine de bolca sarımsak soğan koyun
Kayıtlı Üye
1 buçuk Yaşında kaç aşı oluyorlar. Nasıl Yapılıyor. Yine üç tane mi.? Biraz bilgi verir misiniz. Benm oğlum mayıs ta olck bu aşıyı. Gecen aşıda çok ağladı
bir kolundan iki bacagindan oluyodu yanlis hatirlamiyosam canim vala daha gecem haftaa gittikk igne vurulmadan basladi aglmaya
Kayıtlı Üye
yok canim bi swferr iki bacagindan birdeee agizdan damla
Kayıtlı Üye
Sago
Kızlar çok geçmiş olsun bol bol sebze çorbası yedirin valla içine de bolca sarımsak soğan koyun
sagol tatlimm valaa oluyoruz hastalikdan
Kayıtlı Üye
Bizde oyle daha da usutucem bursaya giderken
Kayıtlı Üye
Kızlar bebeklerinize kereviz yediriyor musunuz . bolca yedirmenizi tavsiye ederim mevsimi başladi ve o kadar faydalı ki beyin gelişimine de oldukça faydalı
Kayıtlı Üye
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr neredesinizzzzzzz
Kayıtlı Üye
Burdayizzz tatlim hastalikla bogusuyoruz antibiyorikler yetmedi,dokt.igne basladi Ben desen oylesine yorgun...
Bu arada kizlar Ben baksdigim cocugu birakmaya,kararr verdinm hem yoruldugum icin hemde ucreti AZ oldugu icin bugun kadinla konustuk bozyldu maasa kadar15 gun var bakacam sonra birakcam iste
kayinvalidem ameliyat oldu ona bakdim ewimde bir hafta gorseniz benii oluyorum yorgunlukdannn
Kayıtlı Üye
Bide yetmiyomus gibi biri iyilesiyo biri hasta oluyo Bu son hastalik da azrdab bulasti annesi antibiyotik kullanmiyo vermek iatemiyo,cocukda bir turlu toparlanamadi bizde hasta oluyoruz o iyilesmedigi icin valaa sabah 10 aksam 6( gerci hic Bu saatlerde gelensi hep erken geliyo birazda Bu yonden,birakiyorun konustuk saatleri AMA gene ayn ) valaa esimde cokda onemli degil diyo AMA baska fiyat olarak saat olarak uygub ulursan dusunuyorum
Kayıtlı Üye
tatlım kendini neden zorluyorsun ki küçük çocuğun da var zor olur tabi o hasta olsa senin kızı hasta eder senin kız hasta olsa onu hasta eder bana kalsa biraz daha büyüsün derim
Kayıtlı Üye
Ewet bende oyle düşünüyorum suan bırakcam
Kayıtlı Üye
Daha ıkıncı cocıuk olmadan strssı bunalttı benı ınanın hiçbırdeyden benım cocugumdan onemlı degıl vala esımde ben bu ewı zaten gecındırıyorum dıyo saolsun sen ıstedım dıyo
Kayıtlı Üye
Gercekden kendı çocuğumu sewemıyorum en tatlı zmanmları valla canımdand onemlı deıl