Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar ben de cok kotuyum 20 lik disimi cektirdim ne yemek yiyebiliyom ne bisey acidan gozlerimden yaslar dokuldu daha3. Kere daha yasicam bunu cok zor ilaclar yan etki yapti bide 2 gundur icim disima cikti

Gercekden kendı çocuğumu sewemıyorum en tatlı zmanmları valla canımdand onemlı deıl
aynen öyle elifcim valla ben ikinci çocuğu sırf hayrunisaya daha fazla zaman ayırmak için onunla daha ayrıntılı ilgilenebilmek için. ikinci çocuğu yapmıyorsan kimsenin çocuğuna da bakmam valla ayrıca maddi sıkıntınız da yok sanırım canım

ewet canimm yaa cok,sayilmaz borcumuz esinimde maasida iyi NE bilim yaa

Valla ben çalışmayı çok istiyorum ama şuan çocuğumu bırakmaya kıyamıyorum

Tesekkur ederim kizlar. Bende katiliyorum size kendi cocuguna ayiracagin vakit cok daha onemli zeekalari bu zaman gelisiyo biz ervala sabahtan aksama kadar biseyler yapiyoruz bos durdugumda oluyo tabi bazen tv izliyom yada telle oyalaniyom ervada kendi basina takiliyo

Aynen tatlim haklisniz vala basda Boyle dusunmuyodum bende isin asli AMA suan istemiyorum gercekden kzimla gecirecegim valkit daha onemli

Bu arada kizlar uzun zman oldu biz televizyon izlemiyoruz nisa ya arada cizgi film USB bellekden,aciyorum kayit yani onun jaricinde yok zlizlemiyoruz cokda guzle oluyo kaliteli zman gecieiyoruz ewde gervekden

Benimkid e izlemesee guzel olcak ama esim izlemek istiyo baska bi hobisi yok mesela 2 gun evdeydi ve tv sabahtan aksama kadar acikti. Tabi erva sadece tv izlemiyo evi talan ediyo benim taklitimi yapiyo cok tatli

Sizi tebrik ederim elifcim eşinle birlikte bunu başarman cok guzel cogu erkek televizyon izler kapatinca da telefonuyla uğraşır

Ewtt o telefon olayini atlamadik haberleri ordan takip ediyo bende oyle :) int.uzak kalamiyoruz yani teseekur ederim tatlim darsi sizlere

Biraz oncr saglik ocagindan geldim erva 10 kilo ve 80 cm cok sukur istedigim kiloya ulastirabildim. Kafasi kucuk 45 cm ve bingildagi tam kapanmamis dedi moralim bozuldu normalde 1 yasa kadar kapanmiyo mu bingildak? Bu arada balik yagi ise yaradi 2. Sisemizdeyiz 2 ayda 1 kilodan fazla almis

Iste canım ne olacak özel sektör bu arada bende bakdıgım cocuguni bırakdım bugun gelmedı esıme sabah dıyorum kalk kalk aynı gün işsiz kaldık.

aa maşallah canım bak nisaya yakın kılosu 12 kılo nisada tebrık ederım senı

Bu arada ben nisayı sütten kestım 4gunoldu çok sukur alişdi hoc meme dmıyo artık eme eme benı,bıkdırıyodu bıberona alişdi herseyıde anlıyo artık çok sukur yanı bunuda attlatık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…