Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sagol canim o kadar uzuldum ki 1 aydir duzenli ve surekli yedirmeye calistim catali kasigi sonrada ogrenir ona birakinca yemiyodu kendim yedirdim bi de balik yagida kullandim o da fayda etti 1 sisedaha kullancam sonra birakirim

Sengulcum canım senın kız yürüyor demı kılo alımı gayet ıyı bence bak zmanı gelınce nasılda yapıyo herseyı ne guzel

1 aydir yuruyor canim cok sukur bi dahaki kontrolleri ne zamam olacak 2 yasindami?
Erva gec konusacak herseyi gec oluyor cunku bu da gec olcak

elifcim eşin için çok üzüldüm yaaa
şengülcüm seni de tebrik ederim bak ne güzel 10 kilo olmuş.
bizim kızın söylemediği kelime yok diyebilirim hello kity a101 falan diyo kakasını yapacağı zaman kaka da diyo

Saol canım dua edın ne olur
nisada oyle yaparken çıkar kaka dıyo mendılı getrıp yatıyo

Kızlar biz hala aşımızı yaptıramadık çünki hepatit a aşısı yok düşünebiliyo musunuz sinir oldum araştırmadığımız yer kalmadı yaaa

hayrunnisa gidip gidip fırını çalıştırıyo ne yapıyon diyorum keeeeekkk diyo :). lazımlığımız var buna ne yapacaz diyorum kaka diyo çok akıllılar yaaa allahım bizlere bağışlasın evlatlarımızı

Benimki akilsiz oluyo o zaman galiba

Ben artık hayrunnisanın yaptıklarını burada yazmamaya karar verdim çünki şengül gereksizce üzülüyo

Bugün hemşiremiz aradı bizi sınırlı sayıda aşı bulmuşlar yarın yapılacak bence arayın sizde hemşirelerinizi bulsunlar bizimki biraz da benim sayemde buldular

Şengül bi canımı sıktın ki biliyon mu
Sen gel bi de bana sor. Gereksizce uzuluyorum demek ne kadar uzuldugumu tahmin bile edemezsin..

Tabiki sizin evlatlariniz herseyi onceden yasadi zamaninda yasiyor masallah subhanallah sizin adiniza cokta mutlu oluyorum. Ama benim ne yasadigimi kimse bilemez aklima neler geldigini kimse anlayamaz benim yerime kendinizi de koyamazsiniz anlamaya calissaniz bile yasamadikca anlayamazsiniz. Ama siz bana senin kizin premature deyip hep kizdizdiniz ama bununla alakali olmadigini bi ornek vererek acikladim sizden cozum beklemiyorum tabiki bi anne olarak beni anlamamaniza uzuluyorum benim kizim anlamli tek kelime etmiyor istedigi biseyde agliyor benim kizim boyle iken sizin yavrulariniz neredeyse tuvalet egitimini ogrendi cok uzuluyorum hicbiseyi zamaninda yapmadigi icin kiskaniyorum sizleri.. Benim yavrum canimin ici ervam kucucuk bingildagi bile kapanmamis bas cevresi 8 aydir hic buyumemis dedigim hicbiseyi anlamamis ama sizler benim gereksiz takinti yaptigimi gereksiz uzuldugumu soyluyosunuz bir anne olarak beni anlamanizi beklerdim...

Allahim baska dert keder vermesin tabiki ama bu sekilde olmak ta zor insanlarin neden bisey demiyor neden biseyden anlamiyor demesi yasitlari herseyi yaparken benimkinin aglayip durmasi ne kadar aci bilemezsiniz rabbim ins yasatmazda ikinci cocuklarinizda birinciler gibi cok akilli olur.

Bu benim son mesajimdir haklarinizi helal edin allaha emanet olun bebeklerinizi benim icin opun. Ins beni bigun anlarsiniz.. Daha fazla bisey duymaya tahammulum yok cunku..baharcim beni cok kirdin ben bundan sonra hayrunnisayla ilgili bisey yazmicam demissin rabbim ins yasadiklarimi sana yasatmaz.. Allaha emanet olun

evet şengül gereksizce üzülüyorsun neden biliyo musun her çocuk bir değil çünki benim ablamın çocuğu var hayrunnisadan 2,5 ay büyük ve o da herşeyi yapmıyo herşeyi anlamıyo ve bu çocuk prematüre değil. ayrıca ailede prematüre var bizim çocuklardan bir hafta geç doğdu bak senin kızın yürüyo o hala yürüyemiyo senin kızının maşallahı var. gereksizce üzülüyorsun dedim çünki senin bebeğinin bi sorunu yok ki normal çocukları kıyaslamak çok yanlış bu senin çocunla veya bi başkasıyla. evet tam olarak düşüncelerini anlayamam ama benim çocuğuma da neler dediler bi bilsen gelişmemiş dediler küçücük dediler ayına göre çok küçük duruyo dediler bakamamışsın dediler ve daha neler neler ben hergün ağlıyordum. ama artık biliyorum ki evet benim çocuğum biraz ufak ama herşeyden önce sağlıklı . benim kızımdan 3 ay küçük olan arkadaşın çocuğu var inan bana benim kız onun yaptıklarını yapamıyo henüz ama her çocuk bir değil onun farkındayım
hayrunnisanın yaptıklarını artık yazmayacam dedim çünki sen üzülüyorsun ve ben seni üzmek asla istemem. sen üzülme diye yazmayacam dedim. beni gerçekten çok yanlış anlamışsın canım ben de buna üzüldüm
inanın bana çok samimi söylüyorum arkadaşlığınız benim için çooooookkk önemli sizi hiç görmedim sesiniz duymadım ama seni de şengülcüm elifi de çok sevdim gerçekten. ben kaç yıllık arkadaşlarımla paylaşmıyorum sizlerle paylaştığımı seni üzdüysem gerçekten çok ÖZÜR DİLERİM ve arkadaşlığımız bozulsun istemem. benim yüzümden bu arkadaşlığı bitirirsen gerçekten affetmem kendimi çünki sizi kırmak üzmek asla istemem .
tekrar söylüyorum hayrunnisanın yaptıklarını yazmayacam dedim çünki sen üzülme istedim gerçekten bu yüzden söyledim tekrar tekrar özür dilerim telefon numaran olsa bende şu dakika arardım seni gönlünü almak için gerçekten benim için çok kıymetlisiniz arkadaşlığımız bozulmasın ne olur şengülcüm. bana cevap vermeni ve affetmeni ümit ediyorum

şengüüüüülll seni çok seviyorum canım ne olur affet beni seni gerçekten üzmek istemedim yanlış anladın beni valla içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…