Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
o üzülüyo diye hayrunnisanın yaptıklarını artık buraya yazmayacam dedim o da alındı

Sengulcum canım senı nasıl tesllı etmelıydık kı su durumda daha da ustune gıdıp aklına kotu seylermı getırseydık arkadaslık dostluk bu deılkı elbetkı oyle degıldır zamanı vardır demelıydık kıı bak sende dıyosun kzıın nasıl kılo almiş ben masıl sewımdım yuruyor nasıl sewımdımm

Tatlım baharın mesajını ılk okudugumdada sen uzulme dıye yaZdıgımınanladım

Kendıde acıklamıs zten haaa sen basda deseydınkı bunları konusmalayım buz bırsey yazmzadık sende bızde uZulmezdık

valla iyiydim şengül beni yanlış anlayana kadar.
valla günler koşturmayla geçiyo sınav da yaklaşıyo yoğunum valla

Hımm eşimde gırecek ama hiç çalişmadı veee 5dersı var suan inş bıtıırır ayın 1 dede bemım var hiç çalişmadıö bende ya

Vala masıl olsun bıra karışik ama rabbım bu gunlerden gerı koymasın. Bu hafta boyle karısık gectı ınankı canım bende bakdıgım cocugu bırakdım nisayı sutten kestım oyle suan gayet rahatız yanı

Kaç aylık tatlım ? Tabıkı hosgeldın aramıza bırazdaha bılgı verırısen yardımcı olalım ınş
Canım 9.5 aylık bir kızım var.. Demiri biraz düşük diğer değerleri normal.. 10.500 kilo 80 cm.. Sadece beni emiyor.. Hani et yumurta balık falan yesin demir olsun çocuğa diyorum hiçbirşey yemiyor... Emzirmiyorum iyice acıksın diyorum bu seger oturtunca emmek için ağlıyor kaldırıyorum..ağzını kitleyip dudaklarını içine alıp bi o yana bi bu yana kafasını sallıyor. Ağzına alırsada tükürüyor. Çizgi film,müzik,tv bile denedim oyuncaklarla falan da...ama olmuyor..

Yemek bizde de çok büyük problemdi reklamla bilgisayardan şarkı falan açarak yediriyordum gerçi hala öyle bilgisayar olmadan asla yemiyor ama onunla en azından yiyor. Bebeğinin maşallahı var kilo boy gayet iyi.
Ben sabah kahvaltısına yumurta sarısı ceviz peynir muz ihlamur suyu bunlardan mama yapıp yediriyordum çoğunu yemiyordu tabi ama iki kaşık alsa bile faydalı. Kıymalı sebzeli Tarhana çorbası çok yedirirdim onun haricinde kereviz çok öneririm kereviz çorbası yapıyordum . geçen seneki yediklerini bU sene yemiyo biraz farklılaştırıyorum kış sebzeleriylebçorba yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…