- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.161
Kaç aylık tatlım ? Tabıkı hosgeldın aramıza bırazdaha bılgı verırısen yardımcı olalım ınşKızım hiç yemek yemiyor ya
Aranıza sokulsam usulca, verebileceğiniz tavsiye var mı?
Canım 9.5 aylık bir kızım var.. Demiri biraz düşük diğer değerleri normal.. 10.500 kilo 80 cm.. Sadece beni emiyor.. Hani et yumurta balık falan yesin demir olsun çocuğa diyorum hiçbirşey yemiyor... Emzirmiyorum iyice acıksın diyorum bu seger oturtunca emmek için ağlıyor kaldırıyorum..ağzını kitleyip dudaklarını içine alıp bi o yana bi bu yana kafasını sallıyor. Ağzına alırsada tükürüyor. Çizgi film,müzik,tv bile denedim oyuncaklarla falan da...ama olmuyor..Kaç aylık tatlım ? Tabıkı hosgeldın aramıza bırazdaha bılgı verırısen yardımcı olalım ınş
ay valla bilmiyorum yaa kız benim yüzümden siteye de girmiyoŞengul artık hiçmı gırmeyeek yaa
hoşgeldin tatlım tabiki yardımcı oluruzKızım hiç yemek yemiyor ya
Aranıza sokulsam usulca, verebileceğiniz tavsiye var mı?
Yemek bizde de çok büyük problemdi reklamla bilgisayardan şarkı falan açarak yediriyordum gerçi hala öyle bilgisayar olmadan asla yemiyor ama onunla en azından yiyor. Bebeğinin maşallahı var kilo boy gayet iyi.Canım 9.5 aylık bir kızım var.. Demiri biraz düşük diğer değerleri normal.. 10.500 kilo 80 cm.. Sadece beni emiyor.. Hani et yumurta balık falan yesin demir olsun çocuğa diyorum hiçbirşey yemiyor... Emzirmiyorum iyice acıksın diyorum bu seger oturtunca emmek için ağlıyor kaldırıyorum..ağzını kitleyip dudaklarını içine alıp bi o yana bi bu yana kafasını sallıyor. Ağzına alırsada tükürüyor. Çizgi film,müzik,tv bile denedim oyuncaklarla falan da...ama olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?