Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
ama muhakkak ilgisini çeken birşey olur o zaman yedirebilirsiniz . benim kızım da her videoyla yemiyo.
Yemek bizde de çok büyük problemdi reklamla bilgisayardan şarkı falan açarak yediriyordum gerçi hala öyle bilgisayar olmadan asla yemiyor ama onunla en azından yiyor. Bebeğinin maşallahı var kilo boy gayet iyi.
Ben sabah kahvaltısına yumurta sarısı ceviz peynir muz ihlamur suyu bunlardan mama yapıp yediriyordum çoğunu yemiyordu tabi ama iki kaşık alsa bile faydalı. Kıymalı sebzeli Tarhana çorbası çok yedirirdim onun haricinde kereviz çok öneririm kereviz çorbası yapıyordum . geçen seneki yediklerini bU sene yemiyo biraz farklılaştırıyorum kış sebzeleriylebçorba yapıyorum.
Cevabınız için çok teşekkür ederim
Hep hazırlıyorum çöpe gidiyor... Her çeşit yemeğini yapıyorum alırsa 2 kaşık okadar. Onuda tükürme.. Girmediğim şekil kalmadı
Memlekette annemin elinden 1 küçük kase bitiriyordu. Acaba ben soğutacak birşey mi yaptım
ya da naz falan mı ilgi çekmek mi dicem ama daha çok küçük değil mi? Bilinç yok. Bilemedim valla
Kayıtlı Üye
yok tatlım öyle düşünme de ama çok zeki oluyorlar bunun bilincinde ol ben sinir krizleri geçirirdim oturur ağlardım yemiyo diye biraz da diş çıkarıyorsa o yüzden de yemez canım
yok tatlım öyle düşünme de ama çok zeki oluyorlar bunun bilincinde ol ben sinir krizleri geçirirdim oturur ağlardım yemiyo diye biraz da diş çıkarıyorsa o yüzden de yemez canım
Sabretmekten başka çare yok sanırım
sizinki kaç aylık
Kayıtlı Üye
18 aylık ve inanın yemesı son 1 aydır düzene girdi ama şimdi bile bilgisayar karşımızda istemediği video olursa yemiyo sevdiği ilgisini çeken videolar açıyorum
Kayıtlı Üye
Şengül valla aşk olsun sana yaaa hala girip yazmadın birşey içime öyle bi dert bıraktın ki anlatamam sana
18 aylık ve inanın yemesı son 1 aydır düzene girdi ama şimdi bile bilgisayar karşımızda istemediği video olursa yemiyo sevdiği ilgisini çeken videolar açıyorum
Şuanki hali fotoğraftaki mi
maaşallah Allah nazardan saklasın
Kayıtlı Üye
yazın çekmiştim onu :) amin canım
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Bızımde aynı oyle canım benımkı iştahlı bı cocuk olmasına ragmen yemede zorluk cekıorum yanı cocuklarda donem donem oluyo galıba ıstahsızlık zorlamamakda şazım aslında
Benımkıde 18aylık baharla bebeklerımızn rarasında bır hafta var vede ısımlerı aynı :)
Kayıtlı Üye
Bızımde aynı oyle canım benımkı iştahlı bı cocuk olmasına ragmen yemede zorluk cekıorum yanı cocuklarda donem donem oluyo galıba ıstahsızlık zorlamamakda şazım aslında
Benımkıde 18aylık baharla bebeklerımızn rarasında bır hafta var vede ısımlerı aynı :)
Kayıtlı Üye
Hadı ya sengul hiç gırmemişmi ?
Kayıtlı Üye
Özelden msj atmıştım cevap vermiş ve aramızı düzelttik çok mutlu oldum valla içim rahatladı ama erva konuşana kadar o sayfaya yazmayacam bana zaman tanıyın diyo ben de daha konuşmayız o konuları ayrılma aramızdan diyorum ama inşallah dinler beni
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Sizi cok seviyorum canlarim en kisa zamanda donucem bana biraz zaman verin sizleri birakmayi hic dusunmuyorum..
Erva icin cok uzuluyorum gereksiz alinganlik yapip sizi kiriyorum biraz toparlanmaya ihtiyacim var. Yazilarinizi takip edicem sizleri seviyorum..
Kayıtlı Üye
Tamam kuzum nasıl istersen bunaltmak istemiyorum seni biz de seni seviyoruz bunu unutma
Kayıtlı Üye
Ewet canım kafanı dınle kendıne gel kalbımız senınle bızımde senı sevıyoruz unutma bır an once aramıza katılmanı beklıyoruz
Kayıtlı Üye
Bahar ders lere calisiyomusun tatlim? Basarilar dilerim simdiden hafta sonu sinavin var galiba
Kayıtlı Üye
evet canım hafta sonu valla hayrunnisa gündüzleri uyudukça çalışıyorum işte valla felsefe ağirlıkta olduğundan biraz zorlanıyorum akılda kalmıyo yaaa bilmiyorum ne yapacam . teşekkür ederim kuzummm. eşin de girecekti galiba ona da başarılar :)
Kayıtlı Üye
SaOl tatlim ewet oda girecekdersden calisiyoden ins guzel olur benimde lise sinavi var 1inde bnde calisamya basliyacak ins kitaplarimi aldim
Kayıtlı Üye
Cok guzel cikmissiniz maslaalah sizeee:)
Kayıtlı Üye
Çocukla okumak zor valla kuzum ben bekarken programli çalışırdim ama şimdi olmuyo öyle.