Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ama muhakkak ilgisini çeken birşey olur o zaman yedirebilirsiniz . benim kızım da her videoyla yemiyo.

Cevabınız için çok teşekkür ederim

Hep hazırlıyorum çöpe gidiyor... Her çeşit yemeğini yapıyorum alırsa 2 kaşık okadar. Onuda tükürme.. Girmediğim şekil kalmadı

Memlekette annemin elinden 1 küçük kase bitiriyordu. Acaba ben soğutacak birşey mi yaptım ya da naz falan mı ilgi çekmek mi dicem ama daha çok küçük değil mi? Bilinç yok. Bilemedim valla

yok tatlım öyle düşünme de ama çok zeki oluyorlar bunun bilincinde ol ben sinir krizleri geçirirdim oturur ağlardım yemiyo diye biraz da diş çıkarıyorsa o yüzden de yemez canım

18 aylık ve inanın yemesı son 1 aydır düzene girdi ama şimdi bile bilgisayar karşımızda istemediği video olursa yemiyo sevdiği ilgisini çeken videolar açıyorum

Şengül valla aşk olsun sana yaaa hala girip yazmadın birşey içime öyle bi dert bıraktın ki anlatamam sana

Bızımde aynı oyle canım benımkı iştahlı bı cocuk olmasına ragmen yemede zorluk cekıorum yanı cocuklarda donem donem oluyo galıba ıstahsızlık zorlamamakda şazım aslında
Benımkıde 18aylık baharla bebeklerımızn rarasında bır hafta var vede ısımlerı aynı :)

Bızımde aynı oyle canım benımkı iştahlı bı cocuk olmasına ragmen yemede zorluk cekıorum yanı cocuklarda donem donem oluyo galıba ıstahsızlık zorlamamakda şazım aslında
Benımkıde 18aylık baharla bebeklerımızn rarasında bır hafta var vede ısımlerı aynı :)

Özelden msj atmıştım cevap vermiş ve aramızı düzelttik çok mutlu oldum valla içim rahatladı ama erva konuşana kadar o sayfaya yazmayacam bana zaman tanıyın diyo ben de daha konuşmayız o konuları ayrılma aramızdan diyorum ama inşallah dinler beni

Sizi cok seviyorum canlarim en kisa zamanda donucem bana biraz zaman verin sizleri birakmayi hic dusunmuyorum..
Erva icin cok uzuluyorum gereksiz alinganlik yapip sizi kiriyorum biraz toparlanmaya ihtiyacim var. Yazilarinizi takip edicem sizleri seviyorum..

Tamam kuzum nasıl istersen bunaltmak istemiyorum seni biz de seni seviyoruz bunu unutma

Ewet canım kafanı dınle kendıne gel kalbımız senınle bızımde senı sevıyoruz unutma bır an once aramıza katılmanı beklıyoruz

Bahar ders lere calisiyomusun tatlim? Basarilar dilerim simdiden hafta sonu sinavin var galiba

evet canım hafta sonu valla hayrunnisa gündüzleri uyudukça çalışıyorum işte valla felsefe ağirlıkta olduğundan biraz zorlanıyorum akılda kalmıyo yaaa bilmiyorum ne yapacam . teşekkür ederim kuzummm. eşin de girecekti galiba ona da başarılar :)

SaOl tatlim ewet oda girecekdersden calisiyoden ins guzel olur benimde lise sinavi var 1inde bnde calisamya basliyacak ins kitaplarimi aldim

Çocukla okumak zor valla kuzum ben bekarken programli çalışırdim ama şimdi olmuyo öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…