Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla allahım kolaylik versin yardımcımız olsun kuzum. Senin kızın bıngıldağı kapanmış mı elifcim bizimkinde hala ufak bi açıklık var yaa gerçi 2 yaşına kadar kapanması lazım

Canim bakmislardi ama sikinti yok galiba.
Bu arada tatlim sen ne bolum okuyosu bende lisayi bitrisem uni.yazilim saglik okumayi falan dysunuyorum bakalim suanki planlarim bu yonde hayirlisi olur ins.

Ben iki yıl sosyal hizmetler okudum şimdi de sosyoloji okuyorum kuzum okul bitince aile danışmanlığı kursları var bizim bölüm için ona gidip aile danışmanı olmayı hedefliyorum bakalım inş. Gönlümüzce olur herşey

Ins.canim bende dusunuyorum nisada baya kendine gelir toplar falan saglik dusunuyorum ama ben guzel olur ins.

Burdayim canim. Tempoya dewam. Cuma gunu aksam arkadaslarim gelecek 6 kisiyiz ama ozel seyler olsun istiyorum onun telasi dustu simdiden yarin baslayacm ins.buzluga atilacaklari yapmaya carsamba komsularim k.valideme gcemis olsuna godecek haluyle oraya ben kostueacam persembe arkadasima gidecem sabahtam gelince hazirliga dewam ederim cuma gunu gunduz komsudayiz yasin yapiyoruz ayy gorsen beni sen :)
Sinavin nasil gecti canim

Ooooo maşallah senin koşturma çokmuş :) sinav iyiydi kuzum ama beni zorlayan dersler de oldu tabi

Esim cewaplarini alms dub bakdi 5 dersden girdi zaten ocakdada iyi alirsa gececek ins.​

Sorma canim vala :) menumu yazayimm sana istersen
Sarma ve patlican dolma
Havuc salatsi suzme yogurtlu
Dereotlu poaca
Karacorek li kurabiye
Tirtil kurabiye
Kibris tatli
Irmik toplari
Naisil aslina bakarsan gorusuyoruz herzma 5kisiyiz bakinca cok gibi ama kalirsa buzluga atarim diyorum zaten buzlugium bosaldi .

Kizlar merhaba..
Cok uzgunum gercekten sizlerle paylasmak istedim ervada bi sorun oldugunu hep biliodum kimselere derdimi anlatamadim ervayi genel kontrole goturdum bas cevresi cok kucuk norolojiye gidin dendi 1 hafta sonra norolojiye gittik denver testi yapildi bisey cikmadi.

15 dakika dokorumuz ervayi inceledi gozlemledi beyniyle ilgili bi sorun olmadigini soyledi cok sukur 3 ay sonra kontrole cagirdi 3 ay icinde 1 cm buyuyecekmi diye bakacak ona gore hareket etcez.

Sonra gelisimiyle ilgili cocuk gelisimine gonderdi oraya gittik ervanin yapip yapmadigi tum hareketleri not aldi elone kup verdi ne yapacakd diye bakti top verdi bi suru seyler denendi.. Ervanin yapabildigi ve yapamadigi herseyi konustuk ve cikan sonuca gore yavruma "gelisim geriligi" teshisi kondu..
Premature olmasina ragmen 1 ay eksik olarak bakilmasina ragmen yinede yasitlarindan 2-3 ay geride. Ve bu ervanin konusamamasina bile neden olabilir. Anne babadan baska bisey soylemiyor onlari da anlamsiz soyluyor. Siki bi program baslattik yemek yerken video izletiyodum kesinlikle gostermek yok dedi acliktan olmez dedi tvyi aksamdan aksama acin dedi yasitlarina varana dek arkadan desteklicez dedi sik disari cikart dedi.
Zaten biliyorum cocugum evde oturmaktan bu hale geldi ervala ne kadar konussamda ben bile sikiliyorum bi sure
sonra konusmuyorum.

Simdi 2 gundur annemlere gidiyorum orasi kalabalik dun de gittim kar sogunu yedi erva gece yarisi kalkti ne varsa cikardi su iciyo onu bile cikariyo hasta yaptim cocugu. Bu kis gunune denk geldi yaz olsaydi.hergun disari cikartirdim parkaa gotururdum evde bigun durmucaktim ama simdi hem soguk araba olsa esim birakir bizi o da yok. Evde oldugum surece icim rahat degil napicam.bilmiyorum gunduz tv acmiyorum surekli konusuyoruz kizlar mahvolmus durumdayim acliktan olcek erva mama yicekmisin diyorum isaret diliylede gosteriyorum belki bin kere sordum.gozunun icine bakarak su mu istermisin mamami ama cevp yok yok yok deliricem allahim bana yardim et ben bu cocugu nasil konusturcam 3 ay icinde dil gelisiminin artmasi lazim yoksa daha simdiden psikiyatriye gondercekler. Kizlar ne yapayim nolur bana akil verin iki disari cikardim cocuk hasta oldu bu sabah biraz topladi kendini hasta olunca da egitimi aksar anlicaksa bile hastaliktan anlayamaz resmen araftayim ne yapicam ben((

Cnm gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…