Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mayisdan bu yana kullaniyiruz hemen suan oksurugude var sasdim kaldim napsam ki?

Bise nisa artik onceki gibi yemek yemiyo zorlaya zorlaya bazen hic yemiyo buda yeni sorunumuz

Tatlım öksürük için antibiyotik kullanmana gerek yok yeşil elmayı dilimle kabuklarıyla kaynat onu gün içinde üç kez içir faydasını görürsün

sürekli antibiyotik kullanınca vücut bağışıklık kazanıyo ve artık etki etmemeye başlıyo doktorumuzun en sevdiğim yönü bu. kışa girerken çok kötü hasta oldu ben doktora götürdüğüm gün 5 günlük bi tatil giriyordu antibiyotiği verdi ama iki gün içinde ilerlerse başla buna dedi çok şükür gerek kalmadı da peditus çok iyi bir ilaç burnunun aktığını görünce veriyorum ve çok hafif atlatıyo.bitkisel yöntemlere bak biraz da kuzum

yeşil elma
toz zencefil
toz veya çubuk tarçın
karanfil
bunları kaynat kaynayınca biraz limon sık içme derecesine gelince de bal koy içine
bu tarifi doktordan yeni aldım ama hiç denemedim

ayrıca çocuklar hasta olmadan yeşil elmayla kök zencefili katı meyve sıkacağından sıkıp içirin diyo doktorlar bağışıklığı artıp hasta olmazmış

Tatlim hos diyosunda oyle bi burnu akiyo ki sana anlatamam oyke boyle deil yazin bile akiyo burnu bubsoyeldikelrini deneyecem ins.antibiyotigi 3 gub oldu 2 daha vereyim bunlara baslyalim bu ara cocougu okdar ihmal ediyorum ki kendimide onuda co yipratiyorm hic uzerine dusup ilgili olmuyorum cok uzuluyirmm

Kullandigimiz. Halrlde atesi oluyo ara arar ates en buyuk sorunumuz agir atlatiyo nisa

Valla ben burnunun aktığını görünce peditus veriyorum hemen çok da etkili bi ilaç sen de doktoruna sor kullan bence ateşini ateş dürücü kesmiyo mu canım

Hayircanim. Cok agir geciriyo 39.bucuk oluyo dusmuyo yani anladinmi
Bu arada verdigin zenfilli tarifi yaptik suan icirecem birazdan cok uzuluyirum ilac verirken baaklim ins.faydasi olur aksamdayatmada vucudunu zeytinyagiyla yagladim sirtini falan gece cok rahat uyudu bugun ama cok hzuursuz ya hep boyle bende buna kafayi takiyorum

merhabalar
sayfaya yenıı rastladım. hosuma gıttı.
TurkuazKrampon arkadasın son mesajını okudum. Allahım kolaylıklar versın. ınsallah hemen toparlar ve yasıtlarını bıle gecer:) yeter kı annelerde de moral yerıınde olsun.

benım de 10,5 aylık kızım var. tabı su donemde dogal olarak cok hareketlı, sureklı tehlıkeler pesınde:) bazen bende cok sınırlenıyorum. Allahım neden boyle dusunuyorum sukur kı evladımız var dıyorum. bu sefer de kendıme cok kızıyorum. Rabbım onlara saglık versın.

Hosgeldiniz :)
Kesinlile haklisniz ama insan bazen gerc3kden bunaliyo

Allah sizlerden bin kere razi olsun. Ne diyim evet aslinda haklisiniz ben gunde bi cok seyi ogretmeye calisiyorum tek tek yapmayi denicem ama rabbime cok sukur zeka geriligi yok ama farki kapatamazsam fark daha da acilabilir.

Ama kizlar masallah soyle ki daha 1 hafta oldu ve erva merdiven cikmasini ogrendi ve topu at dedigimden beridir iki uc kere bana atti ve yuvarladi. Bugun cikolata yedi ve cok susadi surekli agliyodu mutfakta susadinmi deyince aglayarak surahinin oldugu yere gitti.

Ah bi su dese bi mama dese allahim dunyalar benimm olacakk. Kizlar benden size tavsiye yavrulariniza meleklerinize hic bagirmayin dertlerini anlattiklari saglikli olduklari icin sukur edin.

Ben su norolojiye gidene kadar agla agla helak oldum beyniyle ilgili bi sorunmu var yoksa diye. Allahim ins duzelir tek dilegim bu..

Mayisdan bu yana kullaniyiruz hemen suan oksurugude var sasdim kaldim napsam ki?
Canim cok gecmis olssun baharin da dedigi gibi bitkisel yontem
Amin canim. Hosgeldin aramiza..

Ayyy tatlim ewet cok haklisn kizmayi. Diyorum ben ama bende bunaliyorim artik biliyorum o cocuk agrisinda agliyo so radan dusunuyirum bunu ben

Yani aslinda canim nisadabrlli donemde oyleydi suyun oldugu yere giderdi ssiizin gibi ayni yiyceki stediginden o dolabi gosterrirdi ve zmanla anliyosun artik zamanla ne istedigini neye agladigini isin asli yawas yawas oluyo tabi bu duurmlar

Sendendr allah razi olsun canim ins.

Canim cok gecmis olsun bencde baharin dedigi gibi bitkisel tedavi uygula tavuk suyuna corba da yapabilrsin. Ben ervaya hic antibiyotik vermedim cunku o kadar hasta olmamisti ama bi yonden hasta olmalari iyi bagisiklik kazanirlar kucuk yasta. O zaman nisa bayagi hasta olmus atesi 40a dayanmis bi yerlerdemi usittun yada ustu falan acik mi uyudu? Gecmis olsun canim ya sende canini sikma.

Baharcim kerevizi iyi akil ettin ben ervaya 9 aylik olsugundan beri hergun ceviz yediriyorum vermedigm coknadirdir

In scanim ins ervada istedigini isarwt diliyle bari gosterir cocuklar gecte konusabiliyo ama basit seyleri soylese keske allahim sen yardim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…