- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.241
merhabalar
sayfaya yenıı rastladım. hosuma gıttı.
TurkuazKrampon arkadasın son mesajını okudum. Allahım kolaylıklar versın. ınsallah hemen toparlar ve yasıtlarını bıle gecer:) yeter kı annelerde de moral yerıınde olsun.
benım de 10,5 aylık kızım var. tabı su donemde dogal olarak cok hareketlı, sureklı tehlıkeler pesınde:) bazen bende cok sınırlenıyorum. Allahım neden boyle dusunuyorum sukur kı evladımız var dıyorum. bu sefer de kendıme cok kızıyorum. Rabbım onlara saglık versın.[/QUOTE
Hos geldiniz :) kesinlikle haklisniz aslinda ama insaniz gercekden sinirlerimizi kontrol edemiyoruz
Hosgeldiniz :)merhabalar
TurkuazKrampon arkadasın son mesajını okudum. Allahım kolaylıklar versın. ınsallah hemen toparlar ve yasıtlarını bıle gecer:) yeter kı annelerde de moral yerıınde olsun.
benım de 10,5 aylık kızım var. tabı su donemde dogal olarak cok hareketlı, sureklı tehlıkeler pesınde:) bazen bende cok sınırlenıyorum. Allahım neden boyle dusunuyorum sukur kı evladımız var dıyorum. bu sefer de kendıme cok kızıyorum. Rabbım onlara saglık versın.
Allah sizlerden bin kere razi olsun. Ne diyim evet aslinda haklisiniz ben gunde bi cok seyi ogretmeye calisiyorum tek tek yapmayi denicem ama rabbime cok sukur zeka geriligi yok ama farki kapatamazsam fark daha da acilabilir.Şengülcüm biz her zaman yanındayız bunu unutma yardımcı olabildığimiz kadar yardımcıda oluruz allahım bu süreçte yar ve yardımcın olsun ümitsizliğe asla kapılma inş. Geçecek bu günler her namazımda dua edicem sizin için de
Canim cok gecmis olssun baharin da dedigi gibi bitkisel yontemMayisdan bu yana kullaniyiruz hemen suan oksurugude var sasdim kaldim napsam ki?
Amin canim. Hosgeldin aramiza..merhabalar
benım de 10,5 aylık kızım var. tabı su donemde dogal olarak cok hareketlı, sureklı tehlıkeler pesınde:) bazen bende cok sınırlenıyorum. Allahım neden boyle dusunuyorum sukur kı evladımız var dıyorum. bu sefer de kendıme cok kızıyorum. Rabbım onlara saglık versın.
Ewet canim soyledigi seyi yaptim icirdim bugun ins.iyi olurCanim cok gecmis olssun baharin da dedigi gibi bitkisel yontem
Amin canim. Hosgeldin aramiza..
Canim cok gecmis olsun bencde baharin dedigi gibi bitkisel tedavi uygula tavuk suyuna corba da yapabilrsin. Ben ervaya hic antibiyotik vermedim cunku o kadar hasta olmamisti ama bi yonden hasta olmalari iyi bagisiklik kazanirlar kucuk yasta. O zaman nisa bayagi hasta olmus atesi 40a dayanmis bi yerlerdemi usittun yada ustu falan acik mi uyudu? Gecmis olsun canim ya sende canini sikma.Mayisdan bu yana kullaniyiruz hemen suan oksurugude var sasdim kaldim napsam ki?
In scanim ins ervada istedigini isarwt diliyle bari gosterir cocuklar gecte konusabiliyo ama basit seyleri soylese keske allahim sen yardim etAyyy tatlim ewet cok haklisn kizmayi. Diyorum ben ama bende bunaliyorim artik biliyorum o cocuk agrisinda agliyo so radan dusunuyirum bunu ben
Yani aslinda canim nisadabrlli donemde oyleydi suyun oldugu yere giderdi ssiizin gibi ayni yiyceki stediginden o dolabi gosterrirdi ve zmanla anliyosun artik zamanla ne istedigini neye agladigini isin asli yawas yawas oluyo tabi bu duurmlar
Sendendr allah razi olsun canim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?