Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Nedne kullanici adini değiştirdin
Kayıtlı Üye
sıkıldım çünki kuzumm :))
Kayıtlı Üye
İyi yapmissin canim :)
Nisa kuzucuk nasil oldu
Kayıtlı Üye
hayrunnisanın burun akıntısı falan durdu da geniz akıntısı var o biraz rahatsız ediyo ama bugün daha iyi
Kayıtlı Üye
Hafif atlatiyonuz ne guzel burun akintimiz hala var bizim gecmis olsun tatlim
Kayıtlı Üye
sağol kuzum sana verdiğim tarif işe yaradı mı gerçi onu günde birkez hergün yapacan
Kayıtlı Üye
Vala canim yaptim ama iki uc gun verdim dogru duzgun vermedim oylemiydi
Kayıtlı Üye
Birtek onu için değil kuzum böyle bitkisek karışımları bir hafta kullanmak gerekiyo en az
Kayıtlı Üye
Himmm anladim canim birdaha boyle yapim
Kayıtlı Üye
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Burdayim cnm 3.ve 4. Disimi cektirdim bugun son bi tane kaldi. 1 ay sonra da onu cektircem cok zor geciyo.
Gecen aksam gunum vardi kizlar ve arkadaslarim ervada gelisme oldugunu soylediler yani hareketleri falan normalde benim yanimdan ayrilmaz surekli aglardi simdi ise yarim saattte ortama alisiyo cok sukur..
Kayıtlı Üye
Kizlar sizden bisey rica etcem bebeklerinizin gelisimleri hakkinda mutlaka konusmak isteyeceksinizdir lutfen ama lutfen ozelden konusun. Bi sure bilmesem benim icin daha iyi.. Siz anlatinca onu yapiyo bunu yapiyo deyince benimkinin yapmadigini bilince moralim bozuluyo ervaya hergun gelisimini destekleyen seyler yapiyorum modum dussun istemiyorum oyle olunca hicbisey yapasim gelmiyor. Umarim beni kirmazsiniz...
Kayıtlı Üye
Nedemek. Tatlim kararina saygi duyariz ama emin ol nisada ortama alismakda uzun surw zorluk cekiyo agluyo buraya geleli 15 gub oldu daha yeni alisti deli gibi agliyo vala gecen gun vurdum bacakalrina artik tahammulum kalmiyo.
Zmanla gececek ama yani bu alisamama sureci bizdede var .
Oyusden dert etme
Ve alisamasida cok sewimdim
Tebrik ederim senii
Kayıtlı Üye
tabiki kuzumm biz o kararı almıştık zaten tebrik ederim seni de gelişimini çok güzel destekliyorsun umarım en kısa sürede bu sorunları aşarsınız . hayrunnisa da öyle bi ortama girince veya bize biri gelince bana yapışıyo onların yanında bile oturamıyorum bu huy da yeni çıktı alışması yarım saati geçiyo. birtek annemlere ablamlara falan gidince sorun yaşamıyorum onları tanıyo alışık o"nlara . o sorun bizde de var yani takılma canım
Kayıtlı Üye
Cok tesekkur ederim canlarim iyiki sizin gibi anlayisli arkadaslarim var.
Zaten bu sekilde devam edersem erva yasitlarina ulasacak daha 2.5 ay var. Getir gotur yapamiyoruz iste
Kayıtlı Üye
Ya ben size bisey daniscam bunu 3 kere yasadim sebebi ne olur sizce bana bi aciklama yapin.
1.sinde ervanin topu ve kitabi yerdeydi erva topunu getir dedim yuzume bakti sonra kitabi eline aldi getirdi.
2.sinde erva cekmeceyi acsana dedim yuzume dikkatlice bakti ve kapiyi kapatti.
3.sunde erva gozlerini kapatsana dedim beni dikkatlice dinledi gidip kapiyi kapatti.
Bu cocuk kavramlari mi bilmiyo nedir anlayamadim neden boyle yapiyo olabilir.
Kayıtlı Üye
Canim anlam. Veremeedim ben ama anliyo birseyleri ama oyle geldi bana
Yani baslarda boylr oluyo galiba
Kayıtlı Üye
Canim ama gercekden nasil anladin doktora goturmeye nasil kaarr verdin esine ne dedin omum gorusleri neydi nasil yaptiniz yani