Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim kucuklukden beri haztaligi agir geciyo nisanin ustu acikmi ne dmek ortmuyoki ve bayadir birseye alisti uzerini cikartip pujamalarini cikartiyo oturuyo ayaklar buz gibi tabiki hastalaniyo haliyle surei

Canim kucuklukden beri haztaligi agir geciyo nisanin ustu acikmi ne dmek ortmuyoki ve bayadir birseye alisti uzerini cikartip pujamalarini cikartiyo oturuyo ayaklar buz gibi tabiki hastalaniyo haliyle surei
Uyku tulumunu denesen ben hep onu giydiririm coraplarini ervada cikartiyo ama ben giydiriyom bi daha cikarmiyo

Canim bununki baska birsey ya annemler bile sasiriyo koseye cekiliyo cikariyo sp ra agliyo giydiriyom diye bas edemiyom artik ondanda surekli hasta

Bu arada kizlar bildiginiz balgam sokucu bitkisel cozum varmi ilac kullanmka istemiyorum cok sewi irim

Ben bilmiyorum canim ama internetten arastir derim

Kilotlu çorap giydir elifcim ağlayıncada ilgisini başka birşeye çek unutturmaya çalış ben de gece yatarken süveter giydiriyorum pijamasının üzerine

Ben uyku tulumu giydiriyorum cok rahat oluyor ustu hep acik ama hasta olmuyor sukur. Bizde de bi haftadir kusma ve ishal var sanirim pis sular yuzundenmis kaynatipda oyle veriyorum sizde dikkat edin kizlar

Şiddetli Öksürük için Elma Çayı :

1 litre suyun içine, ince dilimlenmiş 1 adet elmayı kabuklarıyla birlikte atın. Haşladıktan sonra çay gibi sıcak olarak için.

Balgam Söktürmek için Elma Çayı :

Elma kabukları ile yapılan çay, hem göğüsü yumuşatır, hem de, balgam söktürtürür.

Elmanın kabuklarını soyun, İçine biraz tarçın, zencefil ve karanfil atılır. 10 dak demlendirdikten sonra, için.

İbrahim Saraçoğlu ÖKSÜRÜK ve BALGAM Tedavisi
Öksürüğe ne iyi gelir? Öksürük için ne yapılır? Öksürük nasıl geçer? Öksürüğe iyi gelen bitki ve doğal tedavi ne olabilir? Öksürüğü ne kesebilir? Balgam nasıl atılır? Balgam söktürücü ne olabilir? Balgam çıkarmak için ne yapılabilir? Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Öksürük ve Balgam Söktürücü Doğal bir tedavi öneriyor…

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu Öksürük için Soğan Kürü:

Bir tane orta boy sarı soğanı 6 ya bölüp bir buçuk bardak su ilave ederek bunu bir miktar kaynatıyoruz. Daha sonra ılımaya bırakarak ılık bir şekilde içiyoruz. Fazla beklemiş suyu içmeyin yeniden hazırlamanız daha uygun olacaktır.

Eğer öksürüğünüz balgamlı ise :

Yarım litre suya 7-8 tane keçi boynuzu atarak kaynatın ve bunun suyunu için.3 gün sonra balgamın nasıl söküldüğünü sizde farkedeceksiniz. Özellikle sigara içen kişilerin bu kürükullanmasını tavsiye ederiz.

elifcim bu bilgiler işine yarayabilir . keçi boynuzu çooookkk faydalı kan yapıcı özelliği de var bu özelliğini de öğrenmiş olduk bence dene bi

Canim cok saol deneyecem bunu balgamli suan oksurugu ilac vermek istemedim internette arastiracak vakdimde yok size sorayim arada giriyorum bakarim dedim

Keci boynuzu ozu veriyorum sabahalri ac karnina oksurugu yok cok fazlada iste balgam var onu sokmesi lazim

Canim herseyi denedim birseg fayda etmiyo en buyuk kotu huyumuz ilgisini bic birsekilde davitamiyirum buna cok takiliyorum sasdim..

Ewet canim o kendiliginden ymek yiyen cocuk gitti resmen oyunla sakayla yemek yiyo

Ay canim ayni bizim givi ama cok sikur atlattim o gunleri 1 haftadir cocugu sofrada goruyorum 9.5 kilocuk zayifliktan bi hal oldu

Bebeklerin hareketleri donem donem degisiyor canim ya erva hic istahli bebek olmadi ne mama ictigi zamanlar ne yemek yedigi zamanlarda yapi meselesi ac kalmaz sonucta bende oyunla videoyla yemek yediriyodum ama artik tamamiyla saldim ve kendi sofraya oturmaya basladi cunku acikiyor mecbur yicek usteledikce kendilerini naza cekiyolar bunu gormus oldum tamamiyla ona birkiyorum sofrayi onune koyuyorum ister ye ister yeme diyorum oturuyosa yiyo oturmuyosa hic israr etmeyip kendin bilirsin deyip kaldiriyorum.
Valla kafam rahatladi eskidn yemek saati gelince stresten karnim agriyodu ervayida zorliyodum simdi kendi istegiyle ya oturuyo ya da oturmuyo..

maşallah kızlar bebişleriniz çok büyümüş çok da tatlılar benim yerime öpün :). hayrunnisa da grip oldu hafif atlatıyoruz bugün burnu akmıyo ama geniz akıntısı çok var o rahatsız ediyo 3 gündür geceleri hiç uyumuyorum diyebilirim

Gecmis olsun cnm kis geldi ya herkes hasta oldu ama olsun daha iyi bence bagisiklik kazaniyolar. Bizim aman aman bi rahatsizligimiz yok kusma ishal vardi o da gecti cok sukur ve 2 gunde 1 disardayim yine hasta yapabilirim

Gecmis olsun canim .
Bziim burun akintimiz bir gecmedi ya esimde kuuckken boyleymis surekli burmu akarmis hic gecmezdi diyo
Ewet tatlim buyumusler baya
Bu arada ben resimi kaldiriyourm bi kac tanidigim akraba var buraya uye oabilir desifre olmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…