Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bir yaşını kutladık güzelde oldubama çoookkk kalabalıktık daha gözüm kesmiyo valla birine desen öbürü küsüyo hepsini çağırmak gerekiyo ikinci yaşı gereksiz bence kutlamak canım
ayy kızlar yaa psikolojimin bozuk olmasından endişe duyuyorum . en ufak şeye o kadar sinirleniyorum ki . hayrunnisa yemeği reddettiğinde bile o kadar sinirleniyorum anlatamam size yere çarpmak geliyo içimden boğazımı sıkıyorlar sanki o an hayrunnisaya zarar vermekten korkuyorum ona . bağırdığımda sonradan ne kadar vicdan azabı duyuyorum anlatamam birtek hayrunnisaya değil herşeye herkese karşı böyleyim. kendimden korkuyorum sinirlendiğimde hakim olamıyorum kendime. yastıkları yerden yere çarpıyorum ancak o zaman rahatlıyorum biraz. ne yapıcam hiç bilmiyorum . kendimden korkuyorum böyle bi insan değilim normalde son 5-6 aydır böyleyim bana yardımcı olun kızlar gerçekten çok kötüyüm.
çocuğumu normal bi şekilde psikolojisi düzgün olarak yetiştirmek istiyorum onun eğitimine gelişimine o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam ama benim bu halim herşeyi mahvedecek diye korkuyorum
ayy kızlar yaa psikolojimin bozuk olmasından endişe duyuyorum . en ufak şeye o kadar sinirleniyorum ki . hayrunnisa yemeği reddettiğinde bile o kadar sinirleniyorum anlatamam size yere çarpmak geliyo içimden boğazımı sıkıyorlar sanki o an hayrunnisaya zarar vermekten korkuyorum ona . bağırdığımda sonradan ne kadar vicdan azabı duyuyorum anlatamam birtek hayrunnisaya değil herşeye herkese karşı böyleyim. kendimden korkuyorum sinirlendiğimde hakim olamıyorum kendime. yastıkları yerden yere çarpıyorum ancak o zaman rahatlıyorum biraz. ne yapıcam hiç bilmiyorum . kendimden korkuyorum böyle bi insan değilim normalde son 5-6 aydır böyleyim bana yardımcı olun kızlar gerçekten çok kötüyüm.
çocuğumu normal bi şekilde psikolojisi düzgün olarak yetiştirmek istiyorum onun eğitimine gelişimine o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam ama benim bu halim herşeyi mahvedecek diye korkuyorum
Ah canim ya uzulme neden boyle oldun ki doktora git dicem ama verdigi ilaclar seni hep uyutur cocuguna faydali olamazsan nisa yemek yemezse kesinlikle zorlama cani isterse yer zaten ac kalmaz cocuklar. Sinirli olmak gercektwn cok kotu ya namaz falan kil kuran oku abdest al bunlar insani sakinlestiriyor gercekten. Gecici bi donemdir merak etme normalde boyle biri degilsen boyle de olmazsin. Gecici bi seydir bence. Sakim ol sinirlendiginde uzaklas o ortamdan
Canim belki regl doneminize falan denk gelmistir ervaya bende bazen sinirleniyorum hatta vurmuslugum bile var ama geciyo sonradan simdi hic kizmiyorum beni anlamasada yemek yemesede ortaligi dagitsada cocuk onlar yani biseyden anlamiyolar ki henuz kizmayin bebislerinize lutfen
Yapma canim ya bak hasta oldugunda nasil yureginiz parcalaniyo gozunuze uyku gir iyo cocuk bunlar elbette yikip dokcekler koca insan gibi oturamazlar ya asil hicbisey yapmazlarsa sorun ara. Onlarin merak donemi daha bu ne ki daha yeni bsasliyoruz
Teşekkür ederim canımm biz de hayrunnisayla yapıyoruz da siz de öğretin istedim çok severek yapacaklardır fış fış fırçala diye de oynayarak şarkı söylüyoruz eğlenceli oluyo :))
Canim biz bunu 1.5 aydir falan yapiyoruz zaten ervada seviniyo ama oyle firca falan demesi yok ve fircalayamiyo agzinda tutup tutup cekiyo ogrenecek ins.