Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben hepsini karistirmisim valla
Bahar tokatta elif ankarada ben bursada oturuyorum kizlar. Ikinizde biliyosunuzdur marmara bolgesi oluyo bursa. Balikesire yakinim evet. 1.5 saat var arada.

Suanda burda kar yagiyor. Nasil kizlar yasadiginiz yerden memnunmusunuz?

Baharcim tokat karadenize yakin o zaman hic gittinmi rizeye trabzona falan cok merak ediyorum oralari esimle hayalimiz borclari bitirip araba alirsak karadeniz turu yapmayi dusunuyoruz:))

yok canım yaa hiç gidip ezemedik biz de çok istiyoruz aslında ama nasip

Ayy benim dehayalim karadeniz turu varyaaa nasil istiyorum hatta ilk ewlnedigimiz sira balayina karadenize gidelim dedik durumlardan dolayi gidemdik ama esimin sozu var gidecz ins.

Suan adana yagmurlu ama ayni zmanda gunesde var.
Ankara kar ve ayazmis kizlar

Vala ben alisdim artik seviyourm ewet ama adana kadar olamaz tabiki

Ayyy burda bi fırtına vardı ki dün gece komşunun bahçesindeki ağaç bile devrilmiş bugün de fırtına bi çıkıyo bi duruyo kötü hava şöyle lapa lapa kar yağsa da oynasak

Gerçekten mi elifcim . küçüklükten kalma bi sevinç gibi gelir karın yağması bana. Heryer yeni yağmış bembeyez kar olsa ve hala lapa lapa yoğun bi şekilde yoğıyo olsa ben de çıksam altında saatlerce yürüsem bayılıyorum valla çok seviyorum

Burda da başladı kar sabah . tutmaya başladı bile iki metre kar olsa

Babam cok sukur daha iyi canim .
Esimde ne bilim birsey söylemiyo olumsusuz isle ilgili dewam ediyo
Gorumcemgille kustuk hic aramdi lar bile gecmis olsun falan diye karakterleri iste

Daha birde watsaldan bana gondeerme yapiyo aldigimiz ahimi cikmayacakmi sandiniz diye....

Ne bilim iste oda insan dunyay cakili kalmayacak onunda basinda elbet birsey gelecek ozman hesaplasiriz

Allah allah boyle insanlara sasiriyorum olumlu dunya sonucta.. Niye araniz acildi ki? Esin hala is bulamadi mi cnm?
Burdada lapa lapa kar yagiyo kizlar cok guzel tuttu bile.

Esim onun esinin calistigi yere girdi daha dogrusu patron cagirdi .
Bunlarda ortaliga bir laf cikardi xorda calsiirsa ben cikarim diye _( esimden dolayi )
Patronda esimi gondermedi cikartmadi yani cikarsa o ciksin diye ( gorumcemin esinden icin)
Bunlar bize cepe aldi allahim yok boyle birsey gorumce k.valideye ariyo biz ayriliyoz x isden ciksin bilmmen nee huzurumuz kalmdi niye orda calisyo calismasada olur borcu yok zaten ( araba taksidimiz var sadcee isden ayrildugi durumda 6 ay araba kendini oduyo sifir aldik sigortali ) oyusden calismasada okurmus dusunebiliyonuzmu bunlari soyleyen bi abla esimin ablasi bu gibi insanlara maruz kaliriyoruz iste suanda tamamnen kustuk hicbir sekilde konuşmayı dusunmuyorum asla watsapda. Bana surekli gonderme yapiyo bana bende en son sildim numarasinu

Esimede dedim o bende sildim zaten num.boswer sen caninin sikma hastaniz var sizin dedi ....

Falan filanlarrrrr

Calisiyo canim suan da bakalim hafta sonuda sinav var dua edin ins.okulu biter memur omur kurtuluruz sunlardan...

Ins cnm ya aa cok sasirdim valla. Ama gorumcenin esi daha cok mutlu olmasi lazim akrabasi girdi diye niye bu durumdan rahatsiz oluyolar ki demek ki daha onceden var bi husumetleri. Baskasi olsa ne guzel akrabasi girdi diye sevinir ama bi gicikligi varsa rahatsiz olup cikmasini ister .
Araba almaniza cok sevindim bizde cok istiyoruz ya ne zaman ne kadara aldiniz? Kac model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…