Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla uzun süredir böyleyim bilmiyorum doktora gitmeyi bile düşünüyorum ama ilaçlar var işte.

Canim biz bunu 1.5 aydir falan yapiyoruz zaten ervada seviniyo ama oyle firca falan demesi yok ve fircalayamiyo agzinda tutup tutup cekiyo ogrenecek ins.
fırçala şarkısını ben söylüyorum zaten canım o kadarını yapıyorsa öğrenir yakında

Ins cnm.
Evet bende ondan git demedim cok kotu yapiyo ama surekliben hastamiyim acaba yada psikolojim mi bozuk diye dusunme insanin bilinc altina giriyo ben iyiyim sinirli degilim de

Kızlar bu aslında eksik bi cümle bunun aslı ta mavra matia sou bu şekilde ve yunancada senin kara gözlerin demek. Bu aynı zamanda ziynet salinin söylemiş olduğu bi şarkı ve bizim de düğünümüzde sahneye çıkış ve dans müziğimiz dinleyin sizde belki hoşunuza gider :)

Kizlar sizin oralarda havalr nasil? Biriniz ankara biriniz malatya ankara ic anadolu mu oluyodu malatya neresi oluyodu? Haftya kar var diyolar suanda yagmur yagiyo 3 gundur geziyodum bugun eve kapandik

kıııızzzz ben malatyalı değilim tokatlıyımm hava birkaç gündür güzel burda ama bozdu biraz bugün fırtına falan var. şarkıyı beğenmenize de sevindim kızlar :)

Sen balikesire yakin biryerde otuuruyodun yanlis hatirlmaiyosam m hatta bi isin oldugunda kemalpasaya gidiyon

Karistirmisnn sen ben ankarada otuuyorum ama aslen adanaliyim
Suanda adanadyim hava 15 derce cok guzel ankara cok sogukmus ama

Adana akdeniz
Ankara ic anadolu
Tokat da ic anadolu oluyo
Malatlaya konumuzla alakasi yok ama oarasida dogu tatlim

sen bursada değil misin şengüll yanlış mı hatırlıyorum.
tokat orta ve doğu karadenizde kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…