Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim ağustosda aldik sifir 43 milyara borc aldik kalani firma verdi aylik 1 milyar oduyoruz. 23 biz verdik 20 de firma esine sor o biliyodur ben pek anlamiyorum 2015 model fiat linea
Aynen tatlim yani demi insan sevinmez esik 15 gun ewdeydi benim yanima gel is var burda fakan demiyo bile
Daha onceden surekli oluyodu zaten aralarinda anlasmazlik celimiyo esimi gorumcemdw beni cekemez cok. Normal karşılıyorum ben artik

Allah sabır versin sana canım kıskanç insanla uğraşması zor boşver umursama bile sizin ekmeğinizi o mu veriyo sanki. Kendi kendilerine havalanmışlar

Insan sevinir normal sartlarda demi esim diyoki ben olsam. Destek cikarim yardimci olurm adam bana kostek oldu diyo kisiliklerini koydular ortaya suan kimseyle konusmuyolar etrafada anlatiyar ama milletde salak gibi onlara inaniyo

Guya esim oraya griirnce patron gorumcemin esine zam vermemis yalana bak sacmaliga bak kusur bulacklar ya yok oyle birsey zaten
Aman ne bilim ya oanda sorsan ben senin icin cok ugrastim bilmemne bahsedince bile basim agriyoo

Amaaann kuzum boşver herkes ederi kadar bu devirde hiç sıkma canını

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz . bu ara hayrunnisa o kadar zor uyuyo ki anlatamam

Valla erva uykuyu cok seviyor kolay uyuyor ama bu aksam zor uyudu cok sasirdim huc boyle yapmazdi gece 2ye kadar hoplayip zipladi hic daha onuboyle gormemistim 3 tane kopek disi uc vermis ondanmidir diye dusunuyom biraz agladi cunku. San yanimda yine yatirdim ama uykusunda da agliyo ara ara. Szinki kiler nasil

Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin cnm biliorum o modeli guzel allah odeme kolayligi versin darisi olmayanlari basina...
Aman bosver cnm hic kafani yorup da gunaha da girme

Ins.canim saol allah razi olsun daha guzelleri de sizin olur ins.
Aynen ugramiyorum artik
Nisa ewdeyken besinginde sutunu icip uyiyodu sallamiyodum suanda burda kanrpede yatiyoruz birlikde ayni sekil uyuyo

Aycnm ya vallaervanin da uyku duzeni mahvoldu ve 2 gundur deli gini agliyo neresinin agridigini da gostermiyo ya karni agriyo ya buyuk azilar cikacak disleri agriyo yada iki gundur cok portakal yedi asit yakiyo poposu aciyo ondan agriyo ama yok boyle bi aglama hic onu boyle gormemistim yaa

Kizlar bizim yastaki bebeklerin gunluk almasi gereken kalori miktari
150 ml inek sutu
Yarim s.b yogurt
1 kibrit kutusu peynir
Biliyomuydunuz?

kuzum portakal mandalina geç saatte verme bi de öyle dene öğle gibi ver bi de dişleri de ağrı yapar

Kizlar bizim yastaki bebeklerin gunluk almasi gereken kalori miktari
150 ml inek sutu
Yarim s.b yogurt
1 kibrit kutusu peynir
Biliyomuydunuz?
biliyorum da hayrunnisa ne süt içiyo ne peynir yiyo sabahları peynirli omlet yapıyorum biraz ondan yiyo bu onu karşılar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…