Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim ben arada griyorum okuyup cikiyorum cok yazmaya firsatim olmadiginda.

Ama yani bencede cokda kendinide kasma bence yazdiklarinla anlattiginkadariyla iyi gidiyosun.

Ben cok fazla birsey yazmak istemiyorum hani sunu yap diye bu sferde yapamiyo erva bunu dersin uzulursun bende uzulurum sen sadace suan bize bunu yapti bunu etti soyle ama biz sunu yap demeyelim bence haksizmiyim .
Bilmeden seni uzeriz hassasin zaten uzmek istemem

Tmmm cnm cok israr ediyorum galiba bende siz nasil isterseniz oyle olsun.

Ee nasil gecti baharcim sinavin?

Çok şükür kızlar beni zorlayan derslerde oldu kolay geçen derslerde oldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah geçerim sınavda da bol bol dua ettim valla

Şengülcüm elif haklı seni yanlış yönlendirmek istemeyiz her çocuk bir değil zaten herkes herşeyi aynı da yapmıyo sen çok ilerlettin zaten ervayı çok büyük gelişme var kendini de çocuğu da bunaltmadan ilerlemeye devam edin . yardım edebildiğimiz kadar ederiz ama sana her zaman yanındayız canım unutma olurmu

Cok sagolun canlarim iyiki varsiniz ama bazen o kadar binaliyorum ki anlatamam cok yoruldum bedenen ve zihnen esim isten geliyo ervala biraz ilgileniyo tamam yine bana kaliyo erva diger cocuklardan farkli herseyi ama herseyi en basitinden bi kalem tutmayi ogretmem bile 1 2 haftami aliyo digerleri gosterdigi gibi hemen kapiyo bu yuzden cok yorgunum yelegini bile cikartamiyo kollari cok gucsuz oyun hamuru alicam guclenmesi icin. Kasigi agzina goturemiyo bile. Neden boyle oluyo ki anlamiyorum.

Rabbim baska dert keder vermesin ne yapayim kizlar. Ama cok isterdim bazi seyleri babasi veya anneannesi ogretsin hazir bisey yasayayim herseyi bana kaliyo cok yoruldum bu yuzden babasi ve anne anneside ogretmeye calisiyo ama en iyi benden ogreniyo ben ervanin nereden neyi cok iyi anlayacagini bildigim icin...
Cok isterdin biseyleri baskasindan ogrensin cok ama cok yorgunum..

Kesinkle bende oyle isterdim sengul kizima birileri destek olarak basksin bana yardimci olsun ama nisa okadar miz miz ve inatki sadece ben olayim istiyo

Sanada rabbim sana guc kuvvet versin gercekden cook zor acilarinida gösterme sin allahim .

Ben cok normal herseyi kapmasina ragmen yoruluyorum yani yipranuyorum yani sende cok haklsin bu durmda.

çok haklısınız kızlar ama biliyomusunuz ben de çok yorulup bunalmama rağmen yine de herşeyiyle ben ilgileneyim ben eğitip büyüteyim istiyorum kendi istediğim gibi yetiştirmek istiyorum başkaları benim istediğimin tersini öğretecek gibi bi his var o yüzden kimseye güvenemiyorum.

Ay bilmiyorum ben bua ara nisayu okadar zorsunuyomki anlatamam cok degsiik birsey cok yoruldum artik biktiriyo bunaltiyo beni cok miz miz fena yaramaz beterbi cocuk oldu yani inanamiyorum

Aynen canım bizimkide öyle istediği olmazsa hemen ağlıyo numaradan ama yapmıyorum bende ağlıyo diye ağlayarak elde etmeyi öğrenmesin. Kızlar bu arada ben supradiyn all day içmeye başladım gerçekten faydasını gördüm inanmazsınız o sinirli herşeye canı daralan halim gitti bi de güzel enerji veriyo valla zinde oluyo insan size de şiddetle tavsiye ederim

Valla ervada istedigi bisey olmayinca agliyo ben asla yuz vermiyorum babasi kiyamadigi icin onu bi guzel kullaniyo. Ypma etne desemde anlamiyo.

Evet gercekten cok yorgunum heryeri dokup saciyo inanilmaz yorgunum hemde..
Kizlar ya ben ervaya hic ama hic cikolata vermedim bu zamana kadar ama babasi sagolsun tatli hastasi ervayada hep kek cikolata verdi ne kadar yalvarsamda yiyo diye hosuna gitti ve hep verdi simdi kizim tatli hastasi resmen gecen annemde tevhit vardi ona gittim bi komsu ablamin kizina seker verdi erva yikti ortaligi ona niye vermemisler diye hic boyle aglamiyodu tatlidan icin evde falan bi singirti duysun kek cikolata poset sesini kosa kosa geliyo muptelasi oldu resmen vermicem dedikce babasi veriyo anlatamiyorum enerji verir guc verir diyo simdi bi kutu lokum almis erva hep lokumun yanina gidiyo deli oldum

Ay canim ben bilmeden galiba alistirmisim aglayarak dedigini yaptirir olmus nisa bana adanada fark eettim o kadar agliyo cok cazgir hep istedigim olsun diyo burdada istedigini yapmiyom bu sefer cok agliyo herkes aglatma diyo cok agliyo diyo sastik inanin ben

Ben de seninle aynı düşüncedeyim canım karşıyım öyle şeylere hayrunnisayı da benim babam annem dedeler anneanne falan öyle yaptı babam her gelmesinde bi poşet dolusu yiyecekle gelir hayrunnisa da çok seviniyo onları görünce ama çok yemez bizimki bir iki ısırıyo ondan sonra kaldırıp atıyo bazen çikolata istiyo benden bn de damla çikolatadan çay tabağına iki tane koyup veriyorum eline onunla avunuyo . erva ne kadar yiyo mesela onları

Bu cadı kızlar bizi kullanıyo valla :) ben de yapmamaya çalışıyorum ağlayınca ama çok çok ağlarsa yapmak zorunda kalıyorum

Ben cok aglasada asla yapmiyorum. Ama babasi yuz verdigi icin yapacagindan geri kalmiyo zaten benim yapmayacagimi biliyo o yuzden aglayarak direkt babasina gidiyo. Ben cikolataya falan cok karsiyim babasi hic vermemis olsaydi bu zamana kadar tadini bile bilemezdi yani o kadar. Valla bi keki bitiriyo eline verince ama ben yarisini hemem isiriyom nasil agliyo bi gorun. Esim bi ara sut burger ve kinder sut dilimi aliyodu hergun reklamlarda diyo ya cocuklar icin ne olursa olaun sonucta sekerli bisey esim gormeden yiyodum veya ervanin eline verince yarisini isiriyom onlar caktirmadan gunde 1 2 tane lokum yiyo bazen. Ama artik kesin kararliyim vermicem dun aksam esim kek istedi ona verdim erva sesi duydu hemen kosturdu bende hemen ervayi alip baska odaya gectim beraber makinadan camasir cikarttik oyaladim esimede dedim hemen ye at cope oyle yani..

Ayyy sengul cok gulddum olanlara kose kapmaca oymuyonuz ewde desene ben werdim sadece seker vermemeye ozen gisteriyom kraker tarzi seyleride veriyorum yanii

Bende vermemeye çalışıyorum ama bi şekilde veriyorlar senin yaptığın gibi çoğunu ben yiyorum ona bir lokma falan kalıyo :)) mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum ama evde ben kendim kek browni falan yapıyorum onu veriyirum yiyo

Evet valla elif gibi ben de güldüm okurken hem sinir bozucu bir durum hem de komik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…