Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Ay kizlar erva cok atesli dun gece uyumadik bugun de oyleydi hicbisey yemedi sut bile icmedi 39.5a kadar cikti atesi surekli yatti ilik dus aldirdik peditus suruo veriyorum burun akintisi falan var yarinda kotu olursa doktora gitcez
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Hadi ya gecmis olsun tatlim emfeksiyon varmi ki ? Bi gotur istersen
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
aaaa çok geçmiş olsun canım burun akıntısı da varsa enfeksiyon olabilir peditusa devam et sen ama dişlerden de olabilir
Kayıtlı Üye
Canim 15 tane dis cikardik ama hic boyle olmadi zannetmiyorum. Bugun iyi gibi hic yemek yemiyo sadce sut icmek istiyo dun bitun gun yatti sabahleyin kalkinca cekmece falan karistirmaya basladi atesi dusmus ins gecer ama hic yemek yemek istemiyo
Kayıtlı Üye
Hadi ya usutmus olabilir . Gecmis olsun canim ya
Kayıtlı Üye
Biraz hastalansalar hemen iştah duruyo zaten
Kayıtlı Üye
Aynen ya zaten az yiyolar hasta olunca hepten sifir cok sukur 2 gunde atlattik hastaligi istahimiz yerine gelene kadar kac gun gecer bilmem
Kayıtlı Üye
Tekrar gecmis olsun kuzum
Kayıtlı Üye
inşallah çabuk düzelir canım tekrar geçmiş olsun
Kayıtlı Üye
Kizlar erva bayagi getir yapiyor ismini soyledigim oyuncaklari kumandayi, islak mendili, diger odadan corap,terlik , girgir gibi ismini bildigi nesneleri getiriyor hatta bi kere uzak bi odadaki cekmecenin icindeki taragi istedim onu bile getirdi ama daha once gozunun onunde koymustum ve saclarini bile taramisti daha once. Ama gotur hic yapmiyor mesela girgiri getiriyor isim bitince veriyorum yerine gotur diyorum onunla oynuyor sadece oyuncak verip oyuncak sepetine koy deyince koyuyor bu sabah islak mendil istedim ve gotur yerine koy dedim sadece onu goturdu. Zamanla duzelecek ins oyle umuyorum.
Kizlar sizin bebeklerinizin kasik catal kullanimi nasil? Ve tuvalet egitimine ne zman baslamayi dusunuyosunuz? Bu konuyla ilgili cok arastirdim yardimci olabilirim iaterseniz..
Benim kiz ne catal ne kasik kullanyor sofraya oturunca hic bi yemegi yemeye calismiyor eller hep yanda bekliyor kucuk bebkler gibi ona biraksam ac kaliyor eline almiyor simdi de kafayi buna taktim acaba cokmu alistirdim diye bi bardaktan su iciyor eline bisey verirsem yiyor gercekten cok zor ya herseyini ogretmeye calisiyroum biseide kendisi yapsa sasircam valla
Kayıtlı Üye
Tatlimmmm msalahhh yaaa cok sewindimm suan getir goturu birak yrmek aliskanluga basla bence ona adepte ol ben yaza girince alisatirmayi dusunuyorum . suanda alistursam ogrenir ama soguk bendw uzerine dusmuyorum isin asli
Yani ogretsek olur ama soguk yazik yani ben yaza dysunuyorum yani mayis haziran gibi..
Suan bu anlatiklarini getir gotur nisa yapiyo yani sofra alisakanliga varda ama ben yedirmiyorum cok batiriyo ortaligi heryerde oyle yapmak istiyo ewime gecince ins.uzerinde duracam bunun.
Bence sende kendini kasma gayet iyi gidiyosun
Kayıtlı Üye
Zaten oyle yapcam cnm ama hic yemek istemiyo ya allahim bu cocugun herseyiyle aylarca ugrasmak zorundayim biseyide kendiliginden yapmiyo benim kaderimmi bu. Sofra gelince eller kenarda bekliyo nasil alistircam nolur yardim edin bana
Kayıtlı Üye
Tuvalet egitimi icin en iyi zaman 24 36 ay arasi
Kayıtlı Üye
Yani benimkide mayisda 24 aylik oluyo tam zamani yani deilmi
Kayıtlı Üye
Canim yedirme kasigi catali ver eline bekle anlat kendin ye benvermiyorum falan diye soyle bir iki boyle amasen yedirme yani alisir ins. Gore goreyaa
Kayıtlı Üye
Baharcimmmm nerelerdesinmm kuzucummm.
Kayıtlı Üye
Ins cnm yaa ins valla biseyide kendi yapsa keske ne kDar sevincem anlatamam yani ne zormus cocuk buyutmek tukendim artik tukenmislik sedromuna yakalandim yaniii
Kayıtlı Üye
Baharcimmmm nerelerdesinmm kuzucummm.
Burdayım canımmm
Kayıtlı Üye
Nasilsin kuzum napiyon nisa nasil
Kayıtlı Üye
Ins cnm yaa ins valla biseyide kendi yapsa keske ne kDar sevincem anlatamam yani ne zormus cocuk buyutmek tukendim artik tukenmislik sedromuna yakalandim yaniii
Allah seni