Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biz senden bıkmayız canımm biz de anneyiz anlıyoruz seni bak ben tuvalet eğitimi hakkında senden bilgilenmek istiyorum mesela canım

Ah yavrularim ya sizde cok mukemmel annelersiniz..
Akliniza takilan bisey olursa sorun bildigimi cevaplarim canlar..

Kiz sen nerdesin kac gundur kocanla ayri yerlerde mi duruyonuz? Tm gidince yaz birbirimizden ilham aliriz bizde yapiyoruz oyunlar bende yazarim. Gunde 5 kere giriyorum bakiyorum cvp falan yok napionuz bilmem )

Tatlim babm kalp ameliyati gecirdi ya 1 bucuk aydir adanadayim bende cok sukur toparladi aama bu hafta sonu donecem galiba .
Bende 2 ay olcak burdayim iste kocisimle ayriyiz ewwet oda ankarada calisiyo annesinde kaliyo com ozledimm kocami yaaa

Canım bizim 100 lük havuz toplarımızdan var hayrunnisa onlarla oynamayı çok seviyo renk renk bi de renkleri öğretmeye çalışıyorum renk oyunu oynuyoruz. Oyuncak yemek tabakları falan var onlarla yemek yapıyoruz . iki çay bardağını koyuyorum önüne birinin içine biraz su koyuyorum ondan ona boşaltıyo bu sayede de küçük kas gelişimini desteklemiş oluyorum ve bu oyunu çoookkk seviyo. Sonra saklanbaç tarzı oyunlar oynuyoruz onu da seviyo. Sayılarlar bi oyunumuz var birlikte sayı sayıyoruz sayıları kavramaya başladı bile. Şimdilik aklıma gelenler bunlar valla canım. Siz hangi oyunları oynuyorsunuz

Perşembe günü misafirim var kızlar dün mutfak dolabini sildim bugün evi temizleyecem yarın pasta işleriyle uğraşacam bu hafta yorucu başladı anlayacağınız

Bizde ervala caycilik oynuyoruz cnm tabagi bardagi tutup el koordinasyonunu gelistiriyo bardaktan bardaga su aktarimi guzelmis bende denicem bakalim basarili olcakmi nisa yapabiliyomu?
Bizde sakla bul oyunu yapiyoruz gozunun onunde bi nesneyi sakliyorum o da buluyo cok seviyo bu oyunu sonra bul karayi al parayi oynuyoruz 3 tane fincani yan yana koyup icine nesne koyuyorum fincanlari yerlerini degistiriyorum ama yanlizca bir kez ervads bazen buluyo bazen bulamiyo.
Sonra nesne oyunu oynuyoruz bi tane sepete mandal corap kutu kasik tabak falan koydum isimlerini sekillerini ne ise yaradiklarini anlatyorum 1 2 hafta sonra icindekileri degistiriyorum.
Sonra oyun evi kuruyoruz cadir gibi sandalye ve yastiktan cok seviniyo icine giriyo en sevdigi sey ise kitaplariiiii 10 tane hikaye kitabi var ben okuyorum o sayfalarini ceviriyor boyama kitapi ve boyalari var sandalye ve masasina oturup saatlerce karalama yapiyo. Erva herseyden cok cabuk sikilir normalde ama sandalyesine oturup eline kitap kalem alinca hic kalkmiyo nerdeyse oyle kizlar yani aklima gelirse yazarim daha.
Sayilari hergun 10a kadar sayiyorum erva daha hic konusmuyor ama gecen annemlere gitmek icin hazirlanirken yanima gelip attii dedi sasirdim bende bi de ust komsumuzun oglu var adi yigit ona yiii diyo simdilik bu kadar..

Perşembe günü misafirim var kızlar dün mutfak dolabini sildim bugün evi temizleyecem yarın pasta işleriyle uğraşacam bu hafta yorucu başladı anlayacağınız
Bende dun misafirlikteydim bu aksamda bana gelcekler daha bisey yapmadim valla

Ooo sizin oyunlar çok güzelmiş ben de oynatayım bunlardan. Karalama yapmayı hayrunnisa da çok seviyo ama dediğin gibi herşeyden çabuk sıkılıyo birtek bardaktan bardağa su boşaltma oyununa bayılıyo suyu hiç yere dökmeden birbirine aktarabiliyo ilk başlarda döküyordu ama şimdi dökmüyo.
Biz hayrunnisaya kücük çadır aldık o onun evi o kadar seviyi ki onu oturduğumuz yere de kurduk onu giriyo çıkıyo istediği gibi oyuncak bebekleri falan içerde köpeği var kocaman evinin kapısını bekliyo aslında pek oyuncaklarla oynamayı sevmiyo birlikte oynarsak oynuyo ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…