Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Nasil isi kolaymi masa basimi cnm? Benim esimde 9 senedir nestle de calisiyo turkiyede bi tane nestle fabrikasi var o da burada. Fabrika yatagi burasi kizlar oturdugumuz yerde 25e yakin fabrika bulunmakta ama maaslardan memnun degiliz 9 yillik esim 1.600 aliyor 3 aydan 3 aya da ikramiye maasinin iki kati aliyor. Ama 6.aydan sonra vergiye nerdeyse 100 lira kesiliyor asgari ucret olmis 1300 yeni girenle aralarinda azicik fark vat bakalim zam olacak anlasmaya calisiyorlar ins guzel bisey alirlar. Siz maaslardan memnunmusunuz? Bide 650 kredi odiyoruz 300 lirada faturalar anca geciniyoz yinede halimize cok sukur evimiz var kirada degiliz

Nisalar tekbaslarina merdiven cikip inebiliyorlar mi kizlar ? Annemin dublex evi var dun onlarda kaldim erva tek basina inip cikti tabi benim kontrolumde

Evet canım masa başı ama beyin yorgunluğu çok oluyo tokat ve bütün ilcelerindeki çedaş araçlarının sorumluluğu eşimde hangi araba servise gidecek hangi araba nerenin hangisi servisten çıkıyo plakalarıyla biliyo yaklaşık 150 araba olması lazım. Maaşlar da yaptığı işe göre düşük yine artırdılar ilk girdiği zamanlar 800 alıyordu şimdi 1700 bazen de 1800 falan oluyo ama çok şükür allahım olmayanlara da versin

Nisalar tekbaslarina merdiven cikip inebiliyorlar mi kizlar ? Annemin dublex evi var dun onlarda kaldim erva tek basina inip cikti tabi benim kontrolumde
Maşallah ervaya valla kuzum benim . hayrunnisa da çıkıp iniyo ama yalnız bırakmıyorum tabi korkuyorum yine de

Kizlar benim esim mekatironik bolumu mezun yani mezun olsuhu bolumun isini yapiyo fabrikada caliisiyo cizim yapiyo makinada isliyo kafa yoruyo yani baya maasimiz iyi cok sukur 2500 tabi bunun 1000 araba. Kredisi kalaniyla ufak tefsk borclar cok sukur gene halimize

Nisa kendi kendine inip cikiyo canim bu arada biz ewimize gelsik kzilar islerim var arada girp bakarim ne yazsiginza musait zamnda cewap yazarim ins.

Kolay gelsin cnm allah herkese is guc rastligi versin. Borclarimizi odeme kolayligi versin.

Baharcim esinin isine gore maasi dusukmus bence kafa yorucu bi is kac senedir calisiyor?
Elifinki cok iyiymis zaman geciyor ve herseye zam geliyorbi markete git 50 liradan asagi odemiyosun yani

Kizlar erva beni bayagi anliyor ve kendide konusuyomus gibi davraniyor tabi ne dedigi belli degil konusacak ama ne zaman bilmiyorum ve dun erva uyanmis esimde erva uyandinmi diyor o da uyandi gibi bisey diyor tekrar sordu tekrar aynisini soyledi bende erva nerdesin gel yanima diyorum sanki geliyo diyo ama net degil bi kac kere dikkatimi cekti ama hep yapmiyor. Dun de bal yemisti ici yanmis nasil susamis aglayip aglayip mutfaga gidiyor bizde kahvaltidayiz yanima geldi cay bardagimi gosterip bu bu dedi divanin arkasina oyuncaklarini dusurmus bana anlatmaya calisiyo rabbime cok sukur kizlar yaa inanamiyorum egitimin bu kadar etkisi olmasina inanamiyorum ben buzamana kadar nerdeymisim iyiki gitmisiz doktora 40 gun Sonra gidicez bakalim neler dicekler

Amin canim ins.ewet cok sukur maasimiz iyi ama iste ozel sektor ne de olsa oyusden memur olsun istiyorum bende sansivar sonucta ne bilim iste kizlar ya du edin bize

Şevgülcüm o kadar sevindim ki anlatamam sana tabiki herşey eğitim ama siz tahmin ettiğimden de kısa sürede hallettiniz bu işi tebrik ediyorum seni

Cok ama cok tesekkur ederim cnm allah razi olsun sizlerden ama eskisi gibi surekli egitim yapmiyorum bayagi bayagi anliyor beni nesne isimlerini de biliyor bugun mutfaktayken agliyordu git sandalyeni getir dedim ustune cik bana bakarsin dedim gidip getirdi:))
Gun icinde konusuyorum iki tane kitap okuyorum birlikte baris manco sarkilari dinliyoruz yarim saat kadar o kadar.

Ayyy sengulll ne kadar guzel yaaa vala cok sewindim senin adina senide tebrionederim ayrica 40 gune kadarda daha neler ogrenir kim bilir

Bak bi de ben hiç iyi bi anne değilim diyordun :)) sen kötü anne görmemişsin valla. Bizim burda durumu kötü olan 35 yaşlarında biri var adam onun bunun kalöriferini yakıyo odun kesiyo kömür taşıyo buna benzer işlerle geçimini sağlıyo ve 3 katlı ev yaptı kendine ama karısı adinin biri geçenlerde kocasını çocuklarını bırakıp kaçmış bi de benim çocuklarım falan yok diyormuş. Ne kadar insanlık dışı şeyler allahım doğru yoldan ayırmasın bizleri . kötü kavramının en güzel örneği bu bence kızlar

Ay canm ya neleri var kadinlarda artik erkekler kadar aldatiyor aldatan kadin cokk var etrafimda duyuyoruz allah dogru yoldan ayirmasin simdi o kadin omur boyu vicdan azBiyla yasicak cocuklarini hic mi ozlemicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…