- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.501
Cok iyi canim daha iyi yani suanElifcim baban daha iyi mi
Endiselenmeyin benim kzim 20 aylik ama oglunuzla ayni kilodalar nerdeyse bu durumda benimde kiloyu sorun etmem gerekir zamanla buyur cocuktan cocuga degisiyor bas cevresi ne kadr?Merabalar.Oğlum 14 aylık 9.4 kilo boyu da 75 cm sizce kısa mi?Ben de artik kiloya cok takilmiyorum ama simdi de boyu kisa gibi geliyor.%20 lik persantilde.Boy genetik biliyorum ama ben de babası da orta boyluyuz.
Başçevresi 47 cm di canım.Endiselenmeyin benim kzim 20 aylik ama oglunuzla ayni kilodalar nerdeyse bu durumda benimde kiloyu sorun etmem gerekir zamanla buyur cocuktan cocuga degisiyor bas cevresi ne kadr?
Cok iyi boyu sorun etme bizim bas cevremiz 44.5 dusun..Başçevresi 47 cm di canım.
öncelikle hoşgeldiniz aramıza .valla benim kızım minyon tipli babası 1.65 boyunda ben de 1.65 boyundayım benim babam halalarım hem uzun boylular ama eşimin tarafı hep kısa boylu önceleri ben de çok sorun ederdim boyunu ama şimdi takılmıyorum siz de takılmayın çünki allahım sağlıklı sıhatli vermiş bize boyunun kısa olması uzun olması allahtan sadece şükredin ne hastalıklar var çünki hiç belli olmaz bakarsınız bebeklerimiz ergenlik döneminde birden boy atarlar. takmayın kafanızı :)Merabalar.Oğlum 14 aylık 9.4 kilo boyu da 75 cm sizce kısa mi?Ben de artik kiloya cok takilmiyorum ama simdi de boyu kisa gibi geliyor.%20 lik persantilde.Boy genetik biliyorum ama ben de babası da orta boyluyuz.
oooo dağıtmakta ne kelime iki köyü bir eşeğe bindiriyoBiz bardaktan bardaga aktarmayi bugun denedik ama ervanin hic ilgisini cekmedi cnm baska zaman tekrar denerim ervada oyuncaklarina bakmiyo bile hep kitaplariyla ve nesne kutusunun icindekilerle oynuyo biz hergun mutlaka biseyler yapariz birlikte babasi da hep cadir almak istedi ervaya ama sacma bulmustum ama mantikli geldi simdi sen anlatinca kizlar ya erva evi cok dagitiyor sizinkilerde oylemi sadece oturdugumuz odayi dagitirken simdi her odayi talan ediyor gunde 10 kere ev topluyoruz biktim yaa
Canım teşekkür ederim,kesinlikle doğru diyosum,Allah başta sağlık versin de gerisi boş.öncelikle hoşgeldiniz aramıza .valla benim kızım minyon tipli babası 1.65 boyunda ben de 1.65 boyundayım benim babam halalarım hem uzun boylular ama eşimin tarafı hep kısa boylu önceleri ben de çok sorun ederdim boyunu ama şimdi takılmıyorum siz de takılmayın çünki allahım sağlıklı sıhatli vermiş bize boyunun kısa olması uzun olması allahtan sadece şükredin ne hastalıklar var çünki hiç belli olmaz bakarsınız bebeklerimiz ergenlik döneminde birden boy atarlar. takmayın kafanızı :)
Çok iyi valla seni tebrik ederim o şekilde hayrunnisa da kullanıyobsen kaşık deyince nedense sadece çorba içmek geldi benim aklıma hayrunnisada suyla oynarken kaşıkla alıp içiyo kuşburnu yiyo:)) sipalar..
Baharcim erva biraz kasik kullaniyor dun aksam misafirler varken cay kasigiyla kisir yemege calisiyordu pek beceremiyor ama deneme yapiyor o bile guzel. Bu sabahta kahbaltida caykasiginin ucunu bala degdirip degdirip kasigi yaladi:)) tatli soz konusu olunca valla kasik kullanmaya basladi cocuk:)
Evet canım ben de veriyorum kan üzümü seviyo hayrunnisa da ama kayısı yemiyo küçükken çok yedirirdim şimdi istemiyo aslında küçük doğrayıp önüne koysam yer belki. Çikolatanın zararı var hiçbir yararı yok valla kakaolu puding yap ama hazırlardan değil ev yapımı çikolata diye yedir meselaKzilarr kizlarimizin cikolata yemelerine sonn cozumu buldum erva 3 gunden beri bi kase kuru uzum ve kayii yiyo ve bayila bayila boyle olunca tatli ihtiyaclari gidiyo boylelikle babasi artik cikolata vermemeye basladi oh beee nasil sevindim yaa hem fadmydalarini okudum kalorii yuksek enerji verici kilo aldiriciymis kan yapiyor kesinlikle denemlisiniz zaten cikolata yemiyor onu yiyince bol bol antioksidan var icinde superr bi cozum
3 dersten kalmışım ben de ama ortalama 2.00 nin üzerine geçemediği için ben de kaldım malesef diğer derslerim güzel yoksa 70-50 öyle ama nasıl ortalama bu kadar düşük bilemedim neyse hayırlısı olsunBahar sinav sonuclarina bakdinmi esim kalmis yaa
Evet cnm kucuk dogra ben kucuk dogranmisini almistim zaten hic cikolata yemiyo artik gecmis olsun dersten icin seneye daha iyi hazirlanirsin cnm.Evet canım ben de veriyorum kan üzümü seviyo hayrunnisa da ama kayısı yemiyo küçükken çok yedirirdim şimdi istemiyo aslında küçük doğrayıp önüne koysam yer belki. Çikolatanın zararı var hiçbir yararı yok valla kakaolu puding yap ama hazırlardan değil ev yapımı çikolata diye yedir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?