Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Elifcim geçmiş olsun nisaya.
İki kelimeli cümleler kurabiliyo cnm anne baaaakkk diyo gııızz danaaa diyo :)))

Elifcim ne zamandir hasta senin kiz ah yavrum ya bi turlu hastaliktan kurtulamadi bronsit falan olmasin goturdunmu doktora? Ne ilaci kullaniyon

Yok canim bayadir hasta deildik suan sadece burun akintisi var oda hava degisimi falan yeni geldik ya ondan oldu birden galiba .
Tessekkur edrrim kizlar saolun oyle aman aman bi sikintisi yok adanda goturmustum bronsit falan deil cok sukur.

Ewet canim biz baya konusuyoruz.
Annecim su diyo, anne ebpe diyo ( ekmek )
Baen sebeklik yapiyo ayyy kokktumm diyo.
Bazen usudum diyo kendine kendine yani :)))
,birsey duymata gorsun hemen soyluyo
Anneanne nerde diyorum adana diyo vayet net soylyyo bunu baban nerde diyorum akkara diyo diyemiyoda:))
Oyle yani suan is yapiyorum aklima gelenler bunlar gene yazarim seninkimasil. Sengul cum sende anlat biraz

Kizlar bizde bazen camdan bakiyoruz ve o an olan seyleri anlatiyorum ervaya 10 kere arabada gecse soyluyorum erva bak araba geliyor diyorum araba gidince de a-ra-ba gec-tiii diyorum onun disinda kedi tavuk ne olursa anlatiyorum. Kediyi cok guzel soyluyor ama bizde soyle bi sorun var simdi ben kedi dersem demek isterse diyo onun disinda kedi gorsun mesela yolda kedi demez. Mesela konsumun oglu yigiti gorsun adini soylemez ama ben yi -giit dersem o da yiii diyor yani kendiliginden biseyi gorunce adini bilse soylemiyor. Ama konusmak istiyo bunun farkindayim. Yigitin ablasi var adi yaren camdan bakarken onu gorduk yarene bak erva dedim o da yaa dedi ceyda de dedim ceyy dedi kedi nsil ses cikarir erva miyav miyav dedim o da miyav dedi bu 3unu bugun soyledi ilk kez. Sadece kendiliginden soyledigi tek sey a aa ben bunu cok soyledim ervaya erva a aa bak burda ne var a aa bak noldu gibi surekli artik gun icinde a aa diyor surekli ve gun icinde soyledigi seyler surekli a aa abi anneya hadi.. Bi de gidiyoruz deyince bazen atti diyor bunlarin disinda bisey demiyor ne mama ne su henuz oyle yani kizlar ama eskiye gore iyi cok sukur bide bugun tavuk git git gidak der dedim o da gitgit dedi soylemeye calisiyo yada dedigimi tekrar etmeye calisiyo ama kendi adini bildigi biseyi gorunce neden soylemiyor bilmiyorum hep benim soylememden sonra soyluyor. Ve ne diyor onuda benden ogrendi ama ben soylersem ben ne diyorum o ne diyor ben ne diyorum sik sik arka arkaya tekrar ediyoruz bi ben bi o bakalim ne zaman konusacak kizlar

Kizlar neredesiniz yHuuu vala ozluyorum ben sizleri hic gormedim ama konusaamayonca ozluyorum .

Ay canim benim ben cok uzun seyler yazamiyorum yanlis anlama yazilarinada okuyorum ama cewap yazamiyorum bazen unutuyom o derece yanlis anlama kuzum

Yok cnm benim yanlis anlamam bende boyle cok konusurum bilionmu:))) normalde cevremde de etrafimda da konusmaya baslayinca cok konusurum en ufak detaya kadar anlatiyorum size de bazen de acaba sikiyomuyum diye dusunuyorum yazi mi tekrar okudum hakikaten cevap verilecek gibi degil:)) anlatmisimda anlatmisim.. Kendi yazdigimi zor anladim:))

Kizlar noldu bdv bolumunde polemik yasadim bi baktim 1 gunlugune banlanmisim siteye giremedim ceza aldim. Moralim bozuldu siteden ayrilcaktim ama sirf sizler icin yapamadim tek baglantimiz burasi baska nasil konusuruz diye dusundum bulamayinca tekrar dondum:))

Hemen biriyle polemik yasayinca cezami aliniyo ki hic bilmiodum yoksa dikkat ederdim yada dini konu oldugu icinmi bilmiyorum yine fazla konustum ben kacar:))))

Aaaa sasiridm simdi mevzu neydi neden banlandinki ilk deffa duydum bende duynustumda boyle oldugunu bilmiyodum ne olduki

Ama bildgim birsey var dun gece 11 den sabah 6 ya kaadr. Bakim onarim olacakdir siye mesaj. Gel misti acaba. O siradadmi giremedinn

Kuzularım , canlarım , yavru ceylanlarımm :)) burdayım bu ara misafir misafiri kovalıyo sizleri ihmal ettim kusura bakmayın.
Şengülcüm ne dedin de ceza aldın ( tabiki ayrılma ben çok seviyorum sizleri. Valla birtek sizin için giriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…