Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bende cnm sirf o yuzden durdum zaten.
Tesetturle ilgili bi konu vardi yorum yazdim arkadaslar da bana saldirdi bende aile hayatima karismak sizin haddiniz degil falan yazinca banlandim 1 gunlugune bende sasirdim ama polemik oldugu icin yasakmis sanirim.
Ozel mesaj geliyo neden banlandigin icin de.
Hani yukarida uye yaziyo ya mesela beypazarinin altinda banlandigin zaman uye yazisinin yaninda uzgun yaziyi dikkatini cekmistir bazi profildekilerde uzgun yazdigini bende ne bu boyle diyodum megerse cezaymis ogrenmis olduk:))

Onarimla alakasi yok elifcim

Karsilikli atisma oldugu icin ve dini konular yasak ya bence o yuzden cunku hatirlarsiniz burada bazi kisilerle atismistik simdi profil ismi vermek istemiyorum. O zaman bisey olmamisti

Ayy kızlar yaa ben sizinle biraraya gelmeyi çok istiyorum keşke aynı yerde otursaydık

Erva iyi iste ne yapsin 2 gun atesliydi simdi biraz iyi ayni pek degisiklik yok bu siralar. bende eskisi gibi ilgilenemiyorum

Karsilikli atisma oldugu icin ve dini konular yasak ya bence o yuzden cunku hatirlarsiniz burada bazi kisilerle atismistik simdi profil ismi vermek istemiyorum. O zaman bisey olmamisti
Allah allah ipk defa duyuyorum neyse ogrenmis olduk bunuda ben vala bi magazin bolumune bakiyourm bide size yaziyorum inanin bir haftaidrda hastydim misafir falan da vardi. Baya uzak kaldik yani
Kesme görüş sebilsek kizlar ya

Kızlar ne kadar garip dimi birbirimizi hiç görmeden bu kadar samimi olmamız bi yandan da çok güzel

Katiliyorum canlarr
kizlarimizin biyudugu zamanlarda da birlikte olacakmiyiz acaba??

Ilkokul bire baslayan kizlarimizla ilgili konusacakmiyiz??

Yada hamile kaldigimiz kizlarimiza kardes geldigi zamani kizlarimizin kardeslerini nasil kiskandiginida??

Yine ben diyecekmiyiz acaba kizima A harfini ogretemiyorum yardim edinnnn! Diye?

Hayat bizi nerelere surukleyecek acaba??

Ama sunu unutmayin kizlar 10 senede gecse aklima geleceksiniz beraber buyuttugumuz kizlarimiz aklima gelecek....

G
Ay sengul birdaha konusamayacz gibinsanki yazmisin ins.oyle birsey olmaz.
Ben en cok sunu merak ediyorum suan e umuzee cocouk istemiyoruz rabbim vermedigi surece olmayanlara versin ins.
2.bebk haberi kimden gelecek

Kizlar ben face kullanmiyorum ama instgarm kullaniyorim sizlerde kullanıyormusunuz birbirimizi ordan takip etsekk

Yani ins gorusmeyi kesmeyiz de ne bilim hersey olabilir bi gun internet kullanmamaya baslariz yada sitede bisey olur falan bi daha nasil gorusuruz kim bilir oyle dusundum. Canim 2.bebek isini ilk once allah bilir tabi ama korunma olaylari olarak biz korunuyoruz kismetse araba alabilrsek ben o zaman dusunuyorum 2.yi ama yinede belli olmaz. Bizim araba isi en az 2 seneden asagi olmaz eee dogurana kadar da 1 sene erva olacak 5 yasinda bi de hemen olacak diye biseyde yok bende duzensizlik var ervayi biz 1 sene aradik 1 sene sonra hamile kalmistim belli olmaz bana belki 3 yasina girince calismalara baslayabilirim yada soyle dusunuyorum erva konusmayi ogrensin tuvaletini yapmayi ogrensin kendi kendine yemesini ogrensin o zaman evet evet bu son soyledigim aklima yatti:))

Iyiymis sen hemn dusunuyin ilk haberi senden duyabilurizbirde ben kaza ara hangimiz kalack diye dusundum.
Bn dysunmuyorum yaa suan malum askerlik falnn bizm

Neyse artik bnde burdan konusamazsak diye demistim
Bnde sadece ints.kullamiyorum oda yemk tarifi kiyafet fln icin yani bide kafa dagitmk

Dostluğumuzu sürdürelim kızlar elimizden geldiği kadar. Ben de face instagram falan kullanmıyorum. Bi watsap.
Valla ben de merak ettim şimdi ikinci bebiş haberi ilk kimden gelecek bakalım

Bakalim kizlar... Soner sarikabadayinin tas sarkisi var kizlar bilionuzmu suanda kulakliktan onu dinliyom coook guzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…