Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar yaa hayrunnisa hasta oldu görseniz gözlerinden nasıl yaşlar akıyo ağlıyormuş gibi burnu hiç durmuyo akınca çok huylanıyo

Gecmis olsun cnm bu siralar acayip salgin var bende hastayim. Ervada soguga cikinca gozlerinden yas akiyo 1 2 damla neden bilmem. Bol bol ihlamur icir

Çok narin bi çocuk yaa herşeyi yiyip içmiyo ki pastayı bile yemiyo düşünün yani. Bi nazlanıyo görmeniz lazım kucuk kucuk diyo kucağıma geliyo hemen

:))) benim kizda gece cok uyanip aglamaya basladi.
Bugun kontrolumuz vardi kizlar 10 kg 82 cm bas cevresi de 45 cm olmus sizlerinki nasil?

Çok narin bi çocuk yaa herşeyi yiyip içmiyo ki pastayı bile yemiyo düşünün yani. Bi nazlanıyo görmeniz lazım kucuk kucuk diyo kucağıma geliyo hemen
Kendi mi yiyo sen mi yeririyosun cnm?
Erva kahvaltiya istekli oturuyo sadece diger yemek zamani zorla yediriyom

Ooyy bilmis kuzun benim yaa :)
Nisada bayadir kendi yemek istiyo bubseferse heryer batiyir ama gorseniz adandan gelsigimizden beride istahi yok nedense

Mozaik pasta yapıyorum üçgen oluyo dilim dilim kesince onu eliyle de yiyo tabağa parçalarsam çatalla da yiyo. Köfteyi çok seviyo geçen gün benim yedirmemi beğenmedi bütün köfteyi eliyle aldı ısırarak yedi kendisi de yiyo ben de ydiriyorum yani ama eliyle çoğu şeyi yemez çok huylanıyo pis diyo hemen ellerini gösteriyo

Maşallah ervaya güzel kilo almış evde hassas tartı var sürekli tartıyorum ben de 12 kg bizimki de
Oo masallah asil seninki guzel kilo almis cnm bizimkiler ayniydi seninle nisa ervadan yarim kilo fazlaydi simdi fark 2 kilo olmus erva 11 kilo olsa bile sevinicem valla ama maalesef o kadar surup da kullandik 3. Sise balik yagimizida kullaniyoruz ama pek faydasi yok. Hemsiremiz sen onu saglikli besliyosun diyo dogru hic abur cubur vermiyorum makarna falan da yemiyo hep sebze hergun mutlaka yer ama bilmiyorum neden kilo almiyo. Bakin kizlar gunluk menumuz soyle
Kahvalti
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 ceviz
1 tk bal
1 cb sut yada ihlamur cayi
Yarim ekmek
Ara; meyva
Ogle uykusundan sonra
Bol sogan sarimsakli zencefilli sebze corbasi (karnabahar brokoli bal kabagi havuc kereviz vs) icine ekmek dogranmis
Ara; 1 kase kuru uzum ve kayisi
Aksam; 1 tabak yemek ekmek yogurt yada ayran
2 saat sonrada tekrar ayni sebze corbasindan icer
2 saat sonra da 150 ml inek sutuyle uykuya gecer
Haftanin 3 gunu kirmizi et yer ona ozel nofrosta ayirdim kucuk kucuk kiymayu cikarip pisirip ne yemek yaptiysam ona katip yediririm.
Kizlar bunlari yiyor yemedigi cok nadir yada 1 ogun eksik oldugu falan ama hic kilo alamiyor.

Valla şengül erva bunları yiyorsa bırak kilo almasın kilo nedir ki zaten ayrıca bu da demek oluyo ki erva büyüdüğünde fiziği çok güzel bi kız olacak. Hayrunnisa da kahvaltı diye birşey yok yediremiyorum yumurta peynir sebze çorbalarını seviyo patatese deli oluyo köfte pilav fasülye yemeği bunları yiyo. Ispanağı çorbada yediriyorum. Senin dediğin gibi öğle yemeğinden sonra kuru üzüm falan yediriyorum eline meyve veriyorum boş bırakmıyorum hiç ağzını. Ama süt de içmiyo ben hala gece yatarken ve gündüz uykusundan önce mama yapıyorum hayrunnisaya . artık yapmasam diyorum ama aç yatmasını da istemiyorum süt içmiyo. Ne yapsam kızlar yaa . uykusunda içireyim dedim midesi bulandı

Bizim kontrolümüz yok canım sadece dün kötü oldu hastalıktan gözleri falan şişti 3 saat kesintisiz ağladı doktora götürdüm muayne için o da kilosuna falan bakmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…