Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben simdi yaptim mamayi ama sut gibi oldu hic koyulasmadi 1 sb sute 1 tk silme irmik ve unu koydum ama su gibi biberonla vercem bakalim icecekmi

Ben arı mama kullanmıyorum canım normal pirinç unu alıyorum sadece valla ben bu ölçülerde yapıyorum koyu bile oluyo sen doldur o zaman kaşığı belki arı mamanın ölçüsü farklidır. Ayrıca irmiği gündüz yaptığıma koyuyorum cnm akşam balla tatlandırıyorum gündüz pekmezle

Durunca biraz koyuldu ama tadini hic begenmedi cnm doktum sut yaptim onu icti yemeyince de yemiyolar

:)) tmm cnm istersen onu şekerli de pişirebilirsin. Bi de ben puding yapıyordum bi ara ama hazırlardan değil kendim yapıyordum istersen öyle birşey de yapabilirsin cnm

Elifcim hayrunnisa kahvaltıda sadece patates kızartması yiyordu uzun zamandır omlet yapmıyordum bugün yaptım ve yedi peynir koyuyorum bolca içine çok güzel oluyo peynir de yemiş oluyo siz dr deneyebilirsiniz değişik olur

Bende oyle yapiyorum cnm bugun kup patates kizartttim icine peynir ve 1 yumurta kirdim yedi yaninda bal ve cevizle yag almalarina da ihtiyaclari var ben patates kizartmasi yemesinde bi sakinca gormuyorum

ama hergün hergün de zararlı olaz mı doktorlar büyüklere bile kızartma yemeyin diyor

Tatlim tesekkur ederim bende bugun soyle yaptim burgu peynir varya onu dogradim kucuk kucuk patates kizartip yumurta kirdim ikisini birlikde bi agzina depiyo gormeniz lazim bi komik :))

Ama oylede yaparim ins.

Kizartma bencede hergun zararli omur kizlar yaaa bende haftada 2 3 belki

Ben omleti şöyle yapıyorum kızlar:
1 yumurtayı çırpıyorum içine bolca peynir eziyorum ağza gelmeyecek kadar
Yarım su bardağı sütü de ekleyip iyice çırpıyorum sonra içine yarım su bardağı un koyup tavada arkalı önlü pişiriyorum
Bizim peynir köy peyniri ve çok tuzlu olduğu için tuz eklemiyorum ama market peynirleri o kadar değildir tuzu size kalmış

Evet hergun zararli olabilir haftada 3 kere verelim o zaman kizlar ben ervanin verdigin omlet tarifini begenecegini sanmiyorum cnm benimki civik seviyo

Sengulcum siz gun yapiyonuz ya aksamlari esli oluyor o deilmi bizde esimin eski is arkadaslarinin hanimlriyla baslattik bakalim.
Haftaya bende kura cekecez cuma gunu bendelr yani diyecegim o ki ne yapayim cocuk falanda baya kalabalik 14 15 kisi oluruz muhtemel ne tarz seyler yapsam iyi olur.
Sen de gidiyon ya sana sorayim dedim

Ay cnm kalp kalbe karsidir vallla bende cmrts aksami gunum var dicektim ama bizimki esli degil kadin kadina cocuklarla 9 10 kisi oluyoz

Sagol cnm. Bizim 4. Donusumuz 1 yildn fazladir yapiyoruz biz komsularla
Cmrts aksmi yapacaklarim
Ispanakli patates canagi
Un kurabiyesi
Cevizli kek
Supangle
Galeta unlu pogaca

Daha onceleri de aklima gelenleri yazaym sende yapabilirsin zafen genelde yapilan seyler tarifini istedigin varsa sor yazayim
Mercimek koftesi
Patates salatasi
Kisir
Rus saltasi
Makarna salatasi
Ruzgar gulu kurabiye
Kahve cekirdegi kurabiye
Maden sulu pogaca
Gul boregi
Sigara boregi
Biskuvi tatlisi
Kibris tatlisi
Findikli gul tatlisi
Islak kek
Bunlar aklima gelenler cnm daha once yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…