Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yavrum nasıl çevren yok ha bire misafirlerin geliyo eşinin hanımlarıyla görüşüyorsun rahat satarsın ayrıca bu ürünlere herkesin ihtiyacı var iç çamaşırı pijama herkez sürekli kullanıyo.

Haklisin cnm bende calisirken saton almistim belki 100 lira vermistim ama simdi calismiyorum yanlis anlamissin esimin arkadaslariyla gorusmuyoruz komsularimdan bi tanesini buna benzer kiyafet katolugu getirmisti baska birinden almis odunc. kimse yuzune bile bakmadi o yuzden yani. Sen kimlere satiyosun

Bi de anlamadim cnm 100 tlyi ne yapiyosun 100 tl ile mi basliyosun ise

Baharcim etrafimda cok boyle isler yapan hatta cuma gunu gelecek arkadasimin bitanesi yeni uye olmius bakacaz getireck bakalim
Ben boyle seylerle ugrasmak istemiyorum cok cabuk sıkılıyorum nedense kafam agriyo gibi oluyo nedense

Bu arada senvul2 biz burdan yazdiklarinla farkettik ervadaki degiaimleri deilki onlar görüp soylemisler dogal olarak dmeemki bariz belli yani deilmi

Baharcim sanada basarilar dilerim tatlim:))

Anladigim kadariyla 100 tl ile baslamis katlanmis suam 250 tl olmus deilmi

Kızz ben bunu ywrim bak bak nasıl da suyunu kendi alıyo maşallah kuzuya

Evet cnm ya hic yapmadigi seyler eski fotograflari nasildi hatirlasaniza boyle biseyden anlamiyomus gibi bakiyodu simdi bakislari bile dolu dolu kuzumun:)) cok seviyorum sizleri ya cok mutluyum bana bu surecte destek oldunuz allah sizlerden razi olsun.
Kizlar bu arada kizinizla ilgili seyleri anlatabilirsiniz artik o donguyu kirdigimi dusunuyorum neden derseniz gunumde 18 mayisli dogumlu bi kizda var eskiden bi araya gelince ikisini karsilastirip cok uzuluyodum kendi gunumde biraradaydilar hic uzulmedim zumranin yaptigi herseyi hemen hemen benimkide yapiyodu cunku artik astigimi dusunuyorum. Sizlerde anlatin artik benim kizim sadece gec konusacak ama inanin hic uzulmuyorum beni anliyor ya elbet birgun konusacak rabbimin izniyle..

Kizlar nerdesiniz ya zayiflamak istiyomusunuz??
Diyet gunlukleri formunda topik actim ikinizide davet ediyorum yarin baslicaz 3 kilo vermem lazim

Tatlim ben baya zYifim ya
57 kiloyum bazen kotu gorunuyo bazen iyi o yizden ben almayim

Tatlim netik yenilensin persembe aksam detayli yazarim nisa ile ilgili seyleri daha rahat konusuruz ins.

Tmm cnm bende 56.5 kiloyum ama hic istemiyorum omrumde bu kiloyu gormemistim. Hamile kaldigimda 52 kiloydum evde oturmaktan 4.5 kilo almisim veremiyorum dencem bakalim ise yaricakmi

Evet elifcim doğru anlamışsın ben ilk 100 tl lik sipariş verdim bana geliş fiyatları 100 tl tuttu ürünlerin paralarını aldığımda elimde 150 tl para oldu sonra 180 tl lik bi sipariş daha verdim ürünlerin parasini müşterilerden alınca o para 250 tl ye yükseldi bu ayın 17 sinde tekrr sipariş vercem şu an 250 tl lik ürünler beni bekliyo teslim edince de 320 tl olacak para böyle katlıyorum işt parayı kızlar ben de yapamam diyordum da evde boş durmaktansa uğraşmak iyi geliyo hem de kazandıkça heves biniyo insana bilmiyirum benim hoşuma gidiyo yoksa evde kafayı yiyecektim

Şengülcüm düşüncelerin bu yöne dönmesine çok sevindim herşeyden önce kızın sağlıklı ona şükret.
Ayrıca ne zayıflaması kilon yok ki bırak diyeti plates yap vücüdunu sıkılaştır.valla ben 61 kiloyum 1.65 boyundayım gayet iyi kilom sen de zayıflama bence

Bak baaaakkk nasılda kucaklamış işine yarayacak şeyleri yüzbin kere maşallah :)

Sagol cnm:)) ben kiloyu kaldiramiyorum cnm 1 kilo alsam 3 kilo almis gibi duruyom nedense kilo alinca yolda zor yuruyorum kisacasi kilo benim bunyeme ters 53-54 kilo hedefim umarim olur yarin kire basliyorum konumu okudunuzmu?

yok cnm bakamadım daha aslında diyetse platesi ben tercih ediyorum ve yapıyorum da. vücut güzel sıkılaşıyo

Sengulcum konuna nasil bakacaz ben anlamadim

Ewet bahar aslinda mantikli ama ben boyle seylerle ugrasmak istemiyom para isinde benim cok kafan karsiiyo hemen allAk bullak oluyorum nedense cok iyi bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…